bogdy_daihatsu Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Bună, am o problemă la axul balansor, care echilibreaza vibrochenul,și care la exterior are o simering.am inlocuit cu unul nou,bucsa pe care s învârtește noua.si tot curge.are cineva idee ce poate fi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: scurgere ulei pajero mk2 2.5 Salut,poate fi capacul de tabla de pe bloc,cel de sub pompa de injectie Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Pie 03610 L,pe la ea curge Nu are nimeni manualul de reparații al motorului. Eu cred ca este o problema la lagărul pe care se fixează axul balansor Editat Ianuarie 9, 2016 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: scurgere ulei pajero mk2 2.5 Nimeni nici o soluție???:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate