Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bogger versus maxxis trepador pareri

sipos

Postări Recomandate

Re: bogger vs maxxis trepador pareri

In prumul rand tin sa multumesc anticipat celor care ma pot ajuta sa iau o decizie in achizitionarea anvelopelor mentionez ca le voi folosi 100% off rod deci bogger sau maxxis trepador pe 38.. Sau sa raman la Silverstone 35.

Recomand Maxxis Trepador.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand Maxxis Trepador.

De ce?

Nu intreb aiurea, trebuie sa schimb incaltarile, n-as mai vrea Silverstone mincinoase:grin:, as pune Simex Extreme Trekker, am gasit undeva, dar foarte greu de adus.

M-am uitat si la Trepador, au un pret substantial, dar poate au si ceva virtuti pentru banii aia, mie profilul nu mi se pare egal cu Simex, mai degraba cu un MT.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: bogger versus maxxis trepador pareri

intreb si eu pentru cultura mea generala, care guma e mai buna in noroi ? simex sau trepador?

Pe piatra si rock klimbing din ce am vazut pe net trepador ar fi peste simex.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Sunt fan Simex Extreme Trekker, sunt foarte multumit de comportarea lor in offroad si multumit on road, clar nu se consuma ca si Silverstone si le am pe Y60, Bogger este pentru offroad exclusiv, sta rau la inclinari laterale foarte bun la noroi, iar Maxxis Trepador sunt de doua feluri, 1. MT-uri cele fara striatiile laterale(cum sunt cele de pe Toyota lui Cosmin Mares HD), 2. maxxis trepador sticky(lipicios) facute pt. offroad dintr-un material mai moale care se uzeaza foarte repede pe sosea dar cu performante f.bune inafara lui, folosite din ce in ce mai mult in competitii, cele mai mici dimensiuni sunt 35 inch si aceste doar de cateva luni disponibile.

Care sunt cele mai bune.....!? doar daca ai doua masini la fel dar incaltate diferit poti afla, la noi in tara nu stiu cati au auvut Trepador Sticky ca sa iti spuna ceva despre ele, doar la Madi am vazut din ambele.

TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu

orice cauciuc ai alege fara turatie la roata nu e nici unul bun

de cand ma stiu numa pe bogger merg iar pt mine altceva mai bun nu este , trebuie doar sa te obisnuiesti cu el :) iar chestia cu inchlinare laterala e doar mit ,obisnuinta e totul ,dar in accelasi timp am mers si merg si cu maxxis cometition(stikys) care este de asemenea foarte bun,moale are aderenta descarca foarte repede

amandoua tipurile au aderenta foarte buna deci ai si stres pe planetare

Link spre comentariu

De ce?

Nu intreb aiurea, trebuie sa schimb incaltarile, n-as mai vrea Silverstone mincinoase:grin:, as pune Simex Extreme Trekker, am gasit undeva, dar foarte greu de adus.

M-am uitat si la Trepador, au un pret substantial, dar poate au si ceva virtuti pentru banii aia, mie profilul nu mi se pare egal cu Simex, mai degraba cu un MT.

Este mult mai agresiv decat un MT obisnuit si din exerienta mea cu Maxxis, sunt foarte rezistente in special la pietre.

Vezi ca sunt doua variante de Trepador. Eu ma refer la astea din poza:

images?q=tbn:ANd9GcTVkfKsGccKewo1gLxqfLfwhxhg-AKa-2LDzyzEstXhlpwoaOVW

http://www.maxxis.co.uk/media/757577/m8060-bias-radial-graphic-full.png

Editat de Max
Link spre comentariu

Trepador bias version pe 37x12.5x15 sau boogger 38x11.5x16. Masina va avea 1500kg si motor 1.9tdi pd raport punti undeva nu sunt sigur inca dar 5.1 eu toata viata am mers pe simex silverstone am fost si sunt foarte multumit dar as vrea ceva mai mare.

Link spre comentariu

Maxxis Trepador MT 31 10.5 R15 am pus si eu pe un Y60 scurt si cel putin in soft off road, zapada si carosabil ud se descurca excelent. Pe sosea mi se par foarte silentioase.

Salutare! ;)

care versiune o ai Bias sau Radial ? este o poza pusa de Max pe prima pagina a topicului.

Natura si aventura

Link spre comentariu

Trepador bias version pe 37x12.5x15 sau boogger 38x11.5x16. Masina va avea 1500kg si motor 1.9tdi pd raport punti undeva nu sunt sigur inca dar 5.1 eu toata viata am mers pe simex silverstone am fost si sunt foarte multumit dar as vrea ceva mai mare.

ce punti ai?

Link spre comentariu

Gata am hotarat maxxis bias dar nu le gasesc la vanzare nici noi nici folosite deloc si nimic.

Salut.

Le gasesti in Ungaria, la hajduoffroad.Erau anul trecut prin octombrie vreo 350 eur+TVA.

Uite aici:

http://www.hajduoffroad.hu/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=175

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Sunt fan Simex Extreme Trekker, sunt foarte multumit de comportarea lor in offroad si multumit on road, clar nu se consuma ca si Silverstone si le am pe Y60, Bogger este pentru offroad exclusiv, sta rau la inclinari laterale foarte bun la noroi, iar Maxxis Trepador sunt de doua feluri, 1. MT-uri cele fara striatiile laterale(cum sunt cele de pe Toyota lui Cosmin Mares HD), 2. maxxis trepador sticky(lipicios) facute pt. offroad dintr-un material mai moale care se uzeaza foarte repede pe sosea dar cu performante f.bune inafara lui, folosite din ce in ce mai mult in competitii, cele mai mici dimensiuni sunt 35 inch si aceste doar de cateva luni disponibile.

Care sunt cele mai bune.....!? doar daca ai doua masini la fel dar incaltate diferit poti afla, la noi in tara nu stiu cati au auvut Trepador Sticky ca sa iti spuna ceva despre ele, doar la Madi am vazut din ambele.

Trepador Bias sunt 2 feluri. Non Sticky si Sticky ( varianta competition)

Aici sunt explicate detailiat diferentele dintre cele 3 :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.328655073904753.1073741832.319093728194221&type=3

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Trepador Bias sunt 2 feluri. Non Sticky si Sticky ( varianta competition)

Aici sunt explicate detailiat diferentele dintre cele 3 :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.328655073904753.1073741832.319093728194221&type=3

era interesant de citit din pacate trebuie sa fii inregistrat pe feisbuc :ang2

Natura si aventura

Link spre comentariu

nu aveai ce citi ca sunt doar niste poze :

Corect!

Sunt aratate in poze doar diferentele fizice si de marcare ale celor doua variante.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Vizual diferenta intre Bias Sticky si Bias Non Sticky e faptul ca Bias Sticky au scris pe lateral Maxxis cu galben si tot pe lateral au scris pe ele "competition", in ceea ce priveste compozitia cauciucului si altele nu stiu.

Am eu Bias Non Sticky 35x12.5x15 pe Patrol,cumparate de la Nexxon. La Nexxon aveau de doua feluri cu 6 pliuri si cu 8 pliuri, era o diferenta de pret de aprox 250 lei/buc. intre ele, cele cu 8 pliuri fiind mai rezistente.Le am montate pe masina, insa nu am apucat sa vad cum se comporta in teren deoarece am dus masina la restaurat. O anvelopa are 31 kg, la mine is puse pe jante 8,5j/r15 care au 10kg/buc, in total roata are 41kg.

Pun citeva poze si o comparatie vizuala cu silverstone extreme.

IMG-20160211-WA0003.thumb.jpg.61d1c91aee1ba3b1fc57a550d5b5beb5.jpgIMG-20160211-WA0002.thumb.jpg.9f7c43730a1b07ec1e89cf6c4c800b24.jpg[ATTACH=CONFIG]261054[/ATTACH]

1422641507_DSC_0006(337x600).jpg.734602ead08efa05f3f7b003bb8f0ee1.jpg1532709455_DSC_0005(337x600).jpg.f64b22266f12a6be554b4361a3e17731.jpg

PS.Daca va uitati la ei pe site nu va lasati pacaliti de poza, acolo apare Trepador Radial.Eu i-am pus sa-mi aduca sa vad ce au de vinzare si nu a fost nici o problema, au dat vina pe cei care fac receptia ca nu stiu de care model este.

1918827199_DSC_0012(600x337).jpg.e71241bef7653144269ee6eb21bbb75b.jpg

Editat de covaciusorin
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Sunt si eu la momentul schimbarii gumelor si am primit recomandari pt maxxis trepador.Am si un numar de telefon,cineva care aduce.Urmeaza sa ajung in tara si sa dau comanda.Inca nu stiu pretul exact

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare