comerciant Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Buna seara, M-a sunat acum un prieten care este cu un Jeep grand Cherokee si a ramas blocat undeva la 20 km de BORSA ! RoG unul sau doi colegi care ar putea merge sa il scoata de unde este ! PLATESTE CAT I SE CERE NUMAI SA FIE SCOS DE ACOLO ! DETALII NU STIU INSA AM NR LUI 0723689941 (CEZAR). NR MEU ESTE 0744879113 ( DAN ) CHIAR DACA E CINEVA MAI DEPARTE SI S-AR PUTEA DEPLASA, OMUL PLTESTE TOT ! EU SUNT TOCMAI LA IASI, NU POT AJUNGE ! A RAMAZ BLOCAT IN JUR DE ORA 4 PM ! VA MULTUMESC Editat Ianuarie 10, 2016 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Urgent caut 1 sau 2 detinatori de masina OFFroad ! Un coleg a ramas blocat ! Chiar dacă a trecut ceva timp poate sa înregistreze evenimentul pe http://www.rescue4x4.ro Succes! ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihait Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Re: Urgent caut 1 sau 2 detinatori de masina OFFroad ! Un coleg a ramas blocat ! A fost raportat incidentul pe site. Membrii din Maramures se ocupa si il suna. Update: Au sunat baietii si au aflat ca sunt langa o partie de ski inchisa de inca acum 6 ore. Se mobilizau acum si se duc sa-i ajute. Update 2: Se pare ca s-au aventurat pe o partie privata inchisa. Au sunat colegii la Salvamont Borsa si daca nu ajung ei intr-o ora ajunge oricum un coleg. Update 3: Interventia este in desfasurare. Editat Ianuarie 10, 2016 de mihait Rescue 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comerciant Postat Ianuarie 10, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: URGENT ajutor offroad Borsa, MM Mi-a dat un sms colegul ce era ramas blocat, "s-a rezolvat si a iesit". Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihait Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: URGENT ajutor offroad Borsa, MM Mi-a dat un sms colegul ce era ramas blocat, "s-a rezolvat si a iesit". Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat ! Exact acum urma sa updatez ca s-a rezolvat. Bine ca interventia a fost una de succes. Rescue 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate