Vizitator GEORGE_PAD Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 pentru a completa intrebarea as vrea sa mai spun ca eu cumpar pentru pajero sport al meu ulei mobil S 15w-40 la pretul de 100ron/4l si de o vreme m-a facut cineva atent ca sub eticheta care se vede la suprafata este o alta din care rezulta ca uleiul asta e facut in turcia... pe de alta parte am descoperit uleiul asta <mobil delvac15w-40> "made in usa for domestical and imported producs" (asa scrie pe eticheta, care nu mai are alta dedesubt) si care costa 54ron/3.78l. ce stiti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GEORGE_PAD Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ce parere aveti despre ulei Mobil Delvac 15w-40 made in USA? kiar nu stie nimeni nimic de uleiul asta? dar despre METABOND (made in belgium)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ce parere aveti despre ulei Mobil Delvac 15w-40 made in USA? Este cam gros daca il pui la masina de la avatar, mai ales ca are turbo. Mai bine pui 10W-40 macar. Din cate stiu Delvac 15W-40 este pentru motoare mari, este un ulei pentru vehicule comerciale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate