yitzack Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) M-1965 Jacket Field (de asemenea, cunoscuta sub numele de M65 și M-65 Jacheta câmp), numita dupa anul in care a fost introdusa, este o geaca inițial conceputa pentru armata SUA. M-65 a fost utilizata pe scară largă de către fortele Statelor Unite în timpul războiului din Vietnam, în care haina a devenit utila pentru trupele care deservesc în zona centrală a Vietnamului de Sud, precum și menținerea caldurii soldatului de la condiții de vreme rece, care au venit după ploile musonice. Geaca are pe interior un palton pentru vreme rece, detasabil. Marime: M (mai degraba L) Asta este si motivul vanzarii. Producator: Surplus Stare: Noua, sigilata. Pret: 200 ron (asta a fost pretul ei, fara transport) 0745 48 69 38 Editat Ianuarie 18, 2016 de yitzack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) pune o poza cu geaca,adica o poza reala facuta de tine gecii pe care o vinzi ca altfel se incalca niste reguli ale forumului :) deasemenea sugestiv pt unii care nu prea le au cu marimile(ca mine) o ruleta in dreptul manecilor,o lungime totala de la geafa pana jos, si o latime in umeri sunt foarte utile spun asta pt ca am luat geaca de pe net fiind XL si pe etichetasi in realitate era un echivalent de cel mult L persoana slabuta :) sunt doar sugestii si materialul din care e facuta e util a fi trecut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) pune o poza cu geaca,adica o poza reala facuta de tine gecii pe care o vinzi ca altfel se incalca niste reguli ale forumului :) ........ Nu se incalca deloc pentru ca produsul e NOU ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) Am atasat dimensiunile. Material: Polycotton Exact Material: 65% polyester, 35% cotton Editat Ianuarie 19, 2016 de yitzack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) Multumesc din pacate ca eram interest ma incadrez la L :) spor la vanzare si sa o poarte sanatos viitorul posesor :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) Multumesc din pacate ca eram interest ma incadrez la L :) spor la vanzare si sa o poarte sanatos viitorul posesor :) Karol! M in UE este L in US.:wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) Cred ca vroiai sa spui invers. Te invit pe la mine sa probezi hainele mele L din state. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) Cred ca vroiai sa spui invers. Te invit pe la mine sa probezi hainele mele L din state. Corect. Invers vroiam sa spun! Nu pot da curs invitatiei mai ales seara...:grin: Pot ramane inzapezit!:er Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Re: Geaca 2 in 1 iarna/vara M65 noua, marime M (se potriveste cu L) Geaca pleaca la Cluj astazi. Daca totul decurge OK cu expedierea, se poate considera ca si vanduta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate