Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O idee, un sfat....

Cristian1

Postări Recomandate

Buna ziua dragi forumisti, va deranjez cu o problema care nu are legătură cu forumul...

Am nevoie de o factura pe care sa scrie "cărți" si sa aibe suma de 500lei.

Cine ma poate ajuta cu o factura sau dați-mi un sfat, de unde pot face rost....

Mulțumesc!

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O idee, un sfat....

Buna ziua dragi forumisti, va deranjez cu o problema care nu are legătură cu forumul...

Am nevoie de o factura pe care sa scrie "cărți" si sa aibe suma de 500lei.

Cine ma poate ajuta cu o factura sau dați-mi un sfat, de unde pot face rost....

Mulțumesc!

Daca vedeam mai devreme te ajutam cu una de 150ron.

Am fost azi la ''Carturesti''.

Bonul fiscal te ajuta?

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

pai evaziune de ce? ca doar se platesc impozite pe acei 500 ron de catre cel care emite factura

asta doar daca factura e emisa de o firma pe bune platitoare de taxe :) altfel e evaziune, fals ,uz de fals...etc

Link spre comentariu

asta doar daca factura e emisa de o firma pe bune platitoare de taxe :) altfel e evaziune, fals ,uz de fals...etc

pai eu la asta ma refeream , la o firma pe bune :) dar poate colegul vrea factura pe "carti" de credit in alb :D

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

S-au dat pentru invatamant "bani de carti", dar cadrele didactice si-au luat diverse lucruri de care au nevoie la scoala si gradinita pentru care, mama, are factura pe bune, dar directoarea gradinitei nu vrea sa accepte factura daca nu scrie "carti" pe ea, desi in alte orase si localitati nu conteaza ce factura duci...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

S-au dat pentru invatamant "bani de carti", dar cadrele didactice si-au luat diverse lucruri de care au nevoie la scoala si gradinita pentru care, mama, are factura pe bune, dar directoarea gradinitei nu vrea sa accepte factura daca nu scrie "carti" pe ea, desi in alte orase si localitati nu conteaza ce factura duci...

am inteles acum , doar la o librarie sau chiosc de ziare daca vorbesti si sa ii platesti tu impozitul pe suma care poate fi 3% sau 16% si tva daca este platitor si nu vad de ce nu ti-ar da

Link spre comentariu

Daca vedeam mai devreme te ajutam cu una de 150ron.

Am fost azi la ''Carturesti''.

Bonul fiscal te ajuta?

Bonul fiscal poate fi acceptat contabil doar daca are codul fiscal al cumparatorului tiparit cu casa de marcat si valoare maxima 450 lei.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

O factura pe care sa scrie "carti" nu o deconteaza decat profesorii, care cica primesc 700 lei in cadrul programului "Dezvoltarea carierei didactice". Mai degraba "deturnare de fonduri" ca-s salariile mari, mult spus evaziune. Cererea e nefireasca intr-un spatiu public.

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Adica idioata aia se cam cheama ca a facut deturnare de fonduri din moment ce banii au fost dati "pentru carti" ! (Banuiesc ca banii au fost dati de minister, da ?)

Pai trebuia sa ia DOAR carti imbecila aia ! Sau sa se duca ea si sa faca rost de o factura "pe naspa" !

Iar daca parintii stiau ca banii aia sunt pentru carti, nu trebuiau sa se implice si sa faca altceva cu banii, ci trebuiau sa-i lasa pe acei profesori sa se descurce cum ii taie capul.....

Link spre comentariu

Adica idioata aia se cam cheama ca a facut deturnare de fonduri din moment ce banii au fost dati "pentru carti" ! (Banuiesc ca banii au fost dati de minister, da ?)

Pai trebuia sa ia DOAR carti imbecila aia ! Sau sa se duca ea si sa faca rost de o factura "pe naspa" !

Iar daca parintii stiau ca banii aia sunt pentru carti, nu trebuiau sa se implice si sa faca altceva cu banii, ci trebuiau sa-i lasa pe acei profesori sa se descurce cum ii taie capul.....

eu cred ca mama lui Cristian 1 este Educatoarea care a primit bani pt "carti" si dansa a cumparat alte chestii pentru gradinita , iar directoarea Ei nu ii accepta factura pentru altceva decat "carti" ,iar acum Cristi1 incearca sa dreaga busuiocul si sa isi ajute mama cu o factura pt a ii fi decontati acei 500 ron pentru a nu ramane gaura in bugetul familiei :)...am i right Cristian?

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

Sa ne intelegem : idioata este DIRECTOAREA !

Pentru ca n-a stiut sa explice ce si cum trebuie facut cu acei bani !

pai da , asta-i ca si cum ar primi copiii bani pt rechizite si lui "x" nu-i deconteaza trusa de trigonometrie ca nu scrie "rechizite" pe factura...:uameni

Link spre comentariu

D-na Directoare, ca orice directoare, are suficieeeente relatii in minister etc astfel incat sa fi sunat pe cineva si sa afle exact ce fel de facturi vor fi acceptate, iar atunci cand le-a dat banii profesorilor sa le fi spus clar ce pot cumpara si ce facturi sa aduca !

Sa se dea desteapta dupa ce obiectele au fost achizitionate, atunci n-are decat sa se cace ea factura naspa de carti !

Link spre comentariu

eu cred ca mama lui Cristian 1 este Educatoarea care a primit bani pt "carti" si dansa a cumparat alte chestii pentru gradinita , iar directoarea Ei nu ii accepta factura pentru altceva decat "carti" ,iar acum Cristi1 incearca sa dreaga busuiocul si sa isi ajute mama cu o factura pt a ii fi decontati acei 500 ron pentru a nu ramane gaura in bugetul familiei :)...am i right Cristian?

Da, asa este !

Oricum, se poate inchide topicul, pana la urma vor da fiecare facturile ce le au, la fel cum au facut si colegele lor din localitatile din jurul Agnitei. Sper sa inteleaga si directoarea asta si sa nu le mai puna bete in roate...

Ma scuzati de deranj, eu am incercat sa rezolv cumva aceasta problema, pana la urma, incercarea moarte n-are ! :wink:

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare