bogdan_TM Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Mă confrunt cu o problemă... pâlnia pentru carburant. Locuiesc la 20km de oras, asa ca am acasa o rezerva de benzina pentru a nu face atatea drumuri doar ca sa alimentez. Am 3 metode prin care am încercat să torn benzina în rezervor și de nici una dintre ele nu sunt mulțumit. 1. pâlnia de plastic - ștuțul nu e destul de lung ca sa ajunga pana la antifurtul rezervorului 2. canistra de plastic - la fel, ștuțul e prea scurt 3. canistra de tablă cu prelungitor metalic - picură benzină pe lângă prelungitor / prinderea prelungitorului de canistră nu este etanșă . Voi cum faceți? Ce canistre sau pâlnii folositi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Palnie Carburant eu exact palnia de plastic din poza si canistra de tabla folosesc la masinile din semnatura si nu intampin nici o problema. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Palnie Carburant furtun: - metoda clasică - prelungire pâlnie :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Re: Palnie Carburant Palnia de tabla din targ , cotita si cu conul cu parte dreapa pe care am pus un capat de furtun taiat sa nu zgarie caroseria . E solida si eventual poti rezema canistra pe ea , nu ai nevoie de a doua persoana sa tina de palnie , folosesc de cand ma stiu ... I-am spart sita pe care a pus-o meseriasu' ca e greu de curatat si folosesc in loc o sita pentru filtrarea vopselei ... la fel de bune erau si filtrele de unica folosinta pentru cafetiera dar nu-mi place cafeaua si mereu uit sa cumpar filtre de cafetiera ... cred ca-mi place vopseaua in schimb ... nu uit niciodata sa cumpar cateva filtre de vopsitor in plus de ce folosesc la vopsit ( de 12 microni ... e de bine , cred ... ) si le tin in cotiera la indemana . Editat Ianuarie 19, 2016 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Palnie Carburant corect iti fac tiganii orice model de paline cu sita de care vrei ,eu zic ca la 15 lei e cea mai buna treaba . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Palnie Carburant @COS,120 sau 190 microni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Re: Palnie Carburant Eu am palnia si canistra metalica, etansare perfecta intre palnie si canistra (poate eu am nimerit ceva mai bun), supapa de la rezervor se apasa mai usor, nu exista ricul de a varsa combustibil se poate folosi usor de o singura persoana, curge mai greu. Editat Ianuarie 19, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Palnie Carburant Eu am palnia si canistra metalica, etansare perfecta intre palnie si canistra (poate eu am nimerit ceva mai bun), supapa de la rezervor se apasa mai usor, nu exista ricul de a varsa combustibil se poate folosi usor de o singura persoana, curge mai greu. Pune si matale o poza! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
medvesh Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Palnie Carburant Furtunul e sfant, pui canistra undeva deasupra rezervorului si :dr4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: Palnie Carburant Palinia descrisa de @cos este miez! Am vazut pe centura Ploiestiului niste '''unii'' care vand palnii din astea. Daca ii gasesc si maine pe frigul anuntat de ANM iti iau una cand plec de la firma.:scr Sau il rogi pe @cobrra, ca e la aprox. 2km de magazinul lui. :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Re: Palnie Carburant Pune si matale o poza! :wink: Iti trimit maine pe fb link de unde am luat, nu am poza, scula este in magazie. Uite, eu am dat ceva bani acum vad ca au aparut si la 20-30 ron probabil de aici si lipsa de etansare intre palnie si canistra.... Editat Ianuarie 20, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate