ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Ultima achizitie e o vitara din 92 cu taxa nerecuperata. Dupa RAR va intra in renovari. Proverbul e adevarat"pe afara vopsit gardul, inauntru leopardul" Are multe hibe si bube: - Cam toate uleiurile curg, servo, motor cutie, reductor. - frane doar pe fata, si fara frana de mana. - interior jalnic, bord facut praf, scaune rupte, diferite, neprinse in surubrui, iar usa din spate se inchide si deschide doar cu o sarma pe interior. - caroseria joaca de pe sasiu, iar in locurile cu rugina s-a folosit spuma de etansare avantaje: - pret achizitie 1700 euro - frumusica in poze - inaltare SL 5 cm - flanse roti 3.5 mm - hard top etans si frumos - motor bun cu consum redus de benzna Are alarma si inchidere centralizata:ha: Va delectez cu poze si facem planuri alta data ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Re: noua Vitara veche Un pic de upgrade la imagine. Am achizitionat stopuri tip USA si am montat jante cu et negativ. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Re: noua Vitara veche la ce masina ai...ce mai faci si cu asta? spor la treaba! In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Re: noua Vitara veche la ce masina ai...ce mai faci si cu asta? spor la treaba! Masina de strada, lustruita, polisata, pentru sotia mea. Ieri am facut identificarea la RAR, urmeaza inmatricularea. Deja avem si o programare la tinichigerie pt 15 februarie. Pana atunci, masina va fi dezechipata si caroseria jos de pe sasiu. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 Re: noua Vitara veche masina e bucati. am inceput partea de tinichigerie. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: noua Vitara veche Spor la treaba laur...imi place pragul pe rotund...poate reusim sa ne mai auzim si la telefon vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2016 Re: noua Vitara veche Masina e pe sasiu, bineinteles am realizat ce imi doream combinatia Body lift de 6 cm cu suspensie stoc. Punte spate cu LSD de fabrica si 4 amortizoare made in Japan Kayaba Se pare ca ne intindem pe 2 saptamani cu tinichigerie - vopsitorie, pt ca suntem pretentiosi:scr ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 12, 2016 Autor Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: noua Vitara veche capitolul vopsire incheiat ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 12, 2016 Partajează Postat Martie 12, 2016 Re: noua Vitara veche "am vitara mea ma mandresc cu ea" foarte tare. imi place c e vad:banana suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Martie 18, 2016 Partajează Postat Martie 18, 2016 Re: noua Vitara veche ii montezi compresor la motor?:> american muscle? In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iunie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Re: noua Vitara veche am uitat sa mai pun poze ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joinme Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Re: noua Vitara veche Ciao! Am si eu o Vitara din 94 iar caroseria cam aduce a epoca de piatra (praguri in care se adapostesc soarecii, suporti de faruri din WW 1 si 2, bari de protectie care cu greu mai sustin aparatorile, s.a.m.d.). Iitial am zis ca renunt la ea (cu mare durere in suflet), am si pus-o in repaos total aprox 6 luni, pana saptamana trecuta cand am facut o iesire pe rau. Mi s-a intors dorint de a o pune pe roti. Cam la ce suma se ridica reconditionarea caroseriei? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate