Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

instalatie gpl pe pajero 3.5 gdi

danielbv

Postări Recomandate

Re: instalatie gpl pe pajero 3.5 gdi

Nu cred ca a reusit careva pana acum sa instaleze GPL pe motor GDI si chiar sa functioneze fara probleme. Vezi functionarea unui motor GDI.

Multumesc pentru raspuns!Am gasit un link cu un anunt pe forum unde era un pajero gdi cu gpl.....dar nu era scris nimic altceva...setalii etc....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pune instalatie de gaz clasica, cu injectie de gaz pe aspiratie. E mult mai ieftina decat cea secventiala si mai simpla, insa trebuie sa te obisnuiesti cu ea, e cu dichis. Eu am avut 2 clasice, una pe pajero si una pe patrol, si oricat m-am obisnuit cu ele, tot nu mi-au placut. Trebuie sa le bibilesti tot timpul, ai abonament la reglat, la 2-3km trebuie sa te duci cu ea la gazar si gazarul trebuie sa fie unul priceput.

In plus o sa consume mai mult cu 10-15% fata de una secventiala si cand depasesti mai in forta, trebuie sa iti cunosti f bine masina si cum functioneaza instalatia.

Deci, daca te doare buzunarul din cauza consumului, ia-ti benzinar non GDI.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

gdi sau FSI de la VAG sunt la fel

http://www.pro-gaz.ro/Montaje_efectuate/Kia/KIA538.html

sunt o gramada de masini si cu gdi pe gpl

Stii cat de mult se feresc cei cu motoare GDI de GPL, cum merg instalatiile astea mai exact? Cred ca o gramada de lume ar fi interesata de asa ceva.

Mersi :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Stii cat de mult se feresc cei cu motoare GDI de GPL, cum merg instalatiile astea mai exact? Cred ca o gramada de lume ar fi interesata de asa ceva.

Mersi :h5

Nu ma pricep mai deloc la mecanica...am intrebat daca are cineva montata o instalatie gpl pe pajero 3.5 gdi pentru ca sunt curios daca merge ok.

Link spre comentariu

normal se schimba injectorul cu unul care stie si baga si gaz direct in camera de ardere

Multumesc,acum mai am o intrebare unde gasesc injectoarele respective....nu stiu unde sa le caut....nu ma pricep decat ffff putin la mecanica.

Link spre comentariu

Multumesc,acum mai am o intrebare unde gasesc injectoarele respective....nu stiu unde sa le caut....nu ma pricep decat ffff putin la mecanica.

Poate le schimba la montajul instalatiei...

A pus careva pana acum asa ceva?

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

stiu pe cineva care a montat...agregatul functioneaza...dar.nu stiu daca este in parametrii lui optimi...daca va intereseaza detalii..da.ti un semn si va pun in legatura cu respectivul..sfatul meu .insa este sa mai asteptati ..un pic pana iese ce trebuie pe piata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare