Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce curele folositi ? marci bune de curele

Irod

Postări Recomandate

Ce marci de curele sunt mai rasarite ? Ce e bine sa punem pe masini ? Eu pana acum m-am orientat spre Gates si Continental . Cum stau aceste doua marci d.p.d.v al calitatii?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce curele folositi ? marci bune de curele

Cureaua de accesorii la Ursache este Continental. Este OK, nu am probleme. Mai folosesc continental si la alte turisme, nu sunt probleme.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Cureaua de accesorii la Ursache este Continental. Este OK, nu am probleme. Mai folosesc continental si la alte turisme, nu sunt probleme.

da de Gates ce stii ?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

da de Gates ce stii ?

Foarte bune si alea, dar la orice curea e foarte importata data fabricatiei ...

Eu numai Gates am folosit pana acum cand m-am decis sa pun o curea cu 50 cm mai lunga (la accesori nu la distributie :ha: ) si n-am gasit decat pe Dayco pe stoc.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

La curele este important lantul de distributie al producatorului. Este ca la un restaurant de sosea. Daca are trafic , este bun , pentru ca au mancare proaspata tot timpul . Bosch , de exemplu , au un lant bun si o serie de servisuri mari care le reprezinta . Eu pe Ranger am Continental , insa la cele pentru accesorii nu sunt foarte multumit. S-au lasat destul de mult , fiind nevoit in doua randuri sa ajustez intinzatoarele . Cu Bosch nu am patit asta .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

pe langa asta trebuie tinut cont si de locul productiei nu doar brand-ul

e nevoie sa va spun ca elf,total,...etc se fac la noi? si ne sunt vandute ca super uleiuri? nu zic ca nu sunt bune dar nu se compara calitatea unui ulei facut in franta cu cel facut la noi.

acestea fiind spus eu am folosit la distributie gates si continental,continental pe patrol in rest numai gates si sunt bune

la accesoriiam folosit dayco ,mitsuboshi,gates,continental,si niste no name rusesti daca care au fost foarte bune :)

Link spre comentariu

Contitech , Gates , Dayco - astea sunt niste curele de top .

La masina personala pe distributie as baga intotdeauna Contitech , daca sunt constrans si celelalte 2 .

La curele v-belt as merge cu oricare din cele de mai sus .

Am uitat sa mentionez curelele Bosch si SKF cu care nu am avut nici o problema .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare