Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

performante Discovery2 TD5

Mosor

Postări Recomandate

Re: performante Discovery2 TD5

Am vazut de ce ai deschis acesta discutie, doar ca nu iti inteleg supararea cand cineva iti spune ca alta masina este mai performata.

Daca tu stii ce poate masina ta, de ce trebuie sa te contrazici cu o persoana care poate nici nu a mers cu Disco 2?

Eu am vrut doar sa te contrazic cu argumente, ca comparatia pe care ai vrut sa o faci nu este tocmai la obiect.

Bafta si hai la o intalnire saptamanala a pasionatilor de LR.

Eu am recunoscut ca alte masini sunt mai performante dpdv al vitezei dar am spus ca diferentele nu sunt foarte mari astfel incat sa poti spune ca se compara "mere cu prune",eventual poate mere romanesti naturale cu mere importate :wink:.

Mere cu prune as accepta daca am compara o masina cu motor de 4.7litri benzina cu unul de 2,5litri diesel.

Pe de alta parte unde se intalnesc saptamanal pasionatii de LR? poate le fac si eu o vizita.

Zi buna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Crede-ma ca sunt "mere cu prune"...eu nu vorbesc de viteza,asta e un criteriu foarte subiectiv,ci de solutii constructive adoptate pentru a servi cat mai bine scopului pentru care au fost create...dupa cum zicea si Alex mai sus masinile astea nu se pot compara ca "mere cu mere padurete" ci doar ca "mere cu prune"...daca insisti sa faci astfel de comparatii eu ma retrag din acest dialog al surzilor...:ha::ha:

Te asteptam la o intalnire...dupa ce vei iesi cu noi te vei convinge ca nu suntem capsomani si ne cunoastem Land Roverele din dotare in amanunt...si nu mersul pe strada cu viteza ne intereseaza in primul rand,asta faci mai bine cu X5-ul...:grin::grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Crede-ma ca sunt "mere cu prune"...eu nu vorbesc de viteza,asta e un criteriu foarte subiectiv,ci de solutii constructive adoptate pentru a servi cat mai bine scopului pentru care au fost create...dupa cum zicea si Alex mai sus masinile astea nu se pot compara ca "mere cu mere padurete" ci doar ca "mere cu prune"...daca insisti sa faci astfel de comparatii eu ma retrag din acest dialog al surzilor...:ha::ha:

Te asteptam la o intalnire...dupa ce vei iesi cu noi te vei convinge ca nu suntem capsomani si ne cunoastem Land Roverele din dotare in amanunt...si nu mersul pe strada cu viteza ne intereseaza in primul rand,asta faci mai bine cu X5-ul...:grin::grin:

Unde va intalniti voi? Am mai citit despre intalnirile LR-istilor dar nu am retinut perfect.

Link spre comentariu

Colegule Mosor ,

Te vad om aflat la o varsta la care putoismele sunt de mult timp lasate in urma ( asa reiese din datele trecute la profil ) . Nu stiu daca tu esti mandru de filmarea aia " in Bucuresti , cu 140 km/h , printre alte masini " :wink: , dar doresc sa iti trag atentia prieteneste, ca modul acesta de pilotaj este aferent unei persoane tinere, fara multa minte, si cu multi hormoni scapati de sub control.

Este frumos sa ne laudam masinile ( chiar merita ) si sa le recunoastem meritele, insa pe aici nu ne prea intereseaza astfel de performante . Majoritatea dintre noi conducem masini cu aerodinamica de frigider , care te dau jos din cauza zgomotului la peste 110 km / h . Deasemenea stim ca sunt masini care nu se simt bine pe autostrazi si nu au fost create pentru asta. No , acum nu inseamna ca nu avem voie pe autostrada , inseamna doar ca masinile noastre sunt gandite pentru o altfel de utilizare si solutiile tehnice pe care le avem ( punti fixe si sasiuri ) se adreseaza unui alt gen de utilizare . Niciodata nu vei putea compara stabilitatea unei masini cu suspensie independenta cu stabilitatea ( pe sosea/ autostrada ) unei masini cu punti fixe si o garda foarte mare la sol , cu caroseria aflata la mai bine de 40 de cm de asfaltul pe care ruleaza. Nefiind gandite pentru performante la viteze mari , ci pentru performante decente in afara zonelor pentru care au fost create , si celelalte performante sunt limitate. Decente dar limitate. Nu sunt varf de gama . Franele, directia , suspensia , toate sufera in ideea ca nu au fost gandite pentru a fi utilizate preponderent pe autostrazi la viteze mari. nu inseamna ca masinile noastre nu vireaza si nu franeaza . Inseamna doar ca nu o fac la fel de bine si reepede ca SUV-urile moderne care sunt gandite pentru utilizare preponderent pe autostrazi. Asta-i blestemul Dusterului . Toti avem impresia ca daca ne-am luat o masina , asta o, ridica brusc la alegerea suprema , devine imediat alegerea ideala pentru circuite de formula 1 , rock crawling , noroiala de 70 de cm adancime si vaduri de 1 metru. Nu este asa . si cu Bugatti , daca insisti si iti iei mare viteza , treci un vad mai lin plutind pana in partea cealalta. Asta nu inseamna ca Bugatty face masini de tracut vaduri. Inseamna doar ca ala care a dat un milion de euro pe masina este un cretin ca Gigi Becali si ar trebui sa i se suspende permisul chiar si numai pentru o asemenea fapta.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Colegule Mosor ,

Te vad om aflat la o varsta la care putoismele sunt de mult timp lasate in urma ( asa reiese din datele trecute la profil ) . Nu stiu daca tu esti mandru de filmarea aia " in Bucuresti , cu 140 km/h , printre alte masini " :wink: , dar doresc sa iti trag atentia prieteneste, ca modul acesta de pilotaj este aferent unei persoane tinere, fara multa minte, si cu multi hormoni scapati de sub control.

Este frumos sa ne laudam masinile ( chiar merita ) si sa le recunoastem meritele, insa pe aici nu ne prea intereseaza astfel de performante . Majoritatea dintre noi conducem masini cu aerodinamica de frigider , care te dau jos din cauza zgomotului la peste 110 km / h . Deasemenea stim ca sunt masini care nu se simt bine pe autostrazi si nu au fost create pentru asta. No , acum nu inseamna ca nu avem voie pe autostrada , inseamna doar ca masinile noastre sunt gandite pentru o altfel de utilizare si solutiile tehnice pe care le avem ( punti fixe si sasiuri ) se adreseaza unui alt gen de utilizare . Niciodata nu vei putea compara stabilitatea unei masini cu suspensie independenta cu stabilitatea ( pe sosea/ autostrada ) unei masini cu punti fixe si o garda foarte mare la sol , cu caroseria aflata la mai bine de 40 de cm de asfaltul pe care ruleaza. Nefiind gandite pentru performante la viteze mari , ci pentru performante decente in afara zonelor pentru care au fost create , si celelalte performante sunt limitate. Decente dar limitate. Nu sunt varf de gama . Franele, directia , suspensia , toate sufera in ideea ca nu au fost gandite pentru a fi utilizate preponderent pe autostrazi la viteze mari. nu inseamna ca masinile noastre nu vireaza si nu franeaza . Inseamna doar ca nu o fac la fel de bine si reepede ca SUV-urile moderne care sunt gandite pentru utilizare preponderent pe autostrazi. Asta-i blestemul Dusterului . Toti avem impresia ca daca ne-am luat o masina , asta o, ridica brusc la alegerea suprema , devine imediat alegerea ideala pentru circuite de formula 1 , rock crawling , noroiala de 70 de cm adancime si vaduri de 1 metru. Nu este asa . si cu Bugatti , daca insisti si iti iei mare viteza , treci un vad mai lin plutind pana in partea cealalta. Asta nu inseamna ca Bugatty face masini de tracut vaduri. Inseamna doar ca ala care a dat un milion de euro pe masina este un cretin ca Gigi Becali si ar trebui sa i se suspende permisul chiar si numai pentru o asemenea fapta.

Colegule Mosor ,

Salutare,

se pare ca cei care au citit postarile mele de pana acum si au intrat in discutie au tras urmatoarele concluzii:

-ca eu am intrat pe forum sa ma laud cu masina mea,

-ca mi-am luat masina Disco2 pentru ca imi place viteza si ca merg prin oras de obicei cu viteza mare punand ecentual viata altora in pericol,

-ca sunt pueril si ca ma comport ca un pustan fara multa minte

-ca pe oamenii de pe acest forum nu-i intereseaza decat performantele in off-road a masinilor pe care le detin de parca ar ajunge acolo prin aer,

-ca iau peste picior membrii forumului

ETC

Sunt sigur ca foarte multi de aici de pe forum se cunosc deja si fac oarecum un front comun fiindca toti privesc in aceeasi directie.

Singurul motiv pentru care s-a ajuns la aceasta discutie, si am mai spus asta de cateva ori ,este faptul ca eu am raspuns intrebarilor unui coleg si, alti colegi , in loc sa ajute cu detalii acel coleg au comentat de fapt ce am scris eu ca si cand as fi spus minciuni.

De atunci am venit cu oarecare argumente la care toti au fost interesati sa-si spuna parerea.

Unul a spus ca D2 are reprizele lente ca te ia somnul pana ajunge la 120km/h apoi a spus ca ajunge la 140km/h in 2 minute dar nu are nicio varianta a Disco2 are in schimb o masina care are 4.7litri benzina care este avion intre 100-150km/h dar a mers cu D2 si si-a facut o parere astfel incat sa-si poata sa-si dea cu parerea.

Altul a spus ca ar atinge viteza de 150-160km/h dar nu mai este in siguranta ca stabilitate si franare (de parca cel care merge cu masina nu isi poate da seama cand se poate si cand nu sa acceseze viteza aia) orice masina are limitele ei si daca nu le stii atunci poti fi eventual luat prin surprindere.

Altul a zis ca cele cu cutie automata sunt sensibil mai lente(sigur el are cutie manuala la a lui).

Pe urma a venit altul sa spuna ca de fapt pe cei de aici nu-i intereseaza viteza masinilor lor si ca ar trebui eventual sa nu mai vorbesc despre asta fiindca vorbesc degeaba ca viteza este pentru pustani fara niciun pic de minte si ca pun in pericol viata colegilor de trafic( stiai ,de exemplu, ca bull-bar-urile si barele din metal de care sunt interesati toti off-road-erii sunt interzise de ani buni de zile in industria auto pentru masinile SUV de serie si ca de fapt au fost inventate sa fie pus vanatul pe ele si nu ca sa arate masinile mai bine si mai periculoase la un accident si sa incarce axele masinii facand franele ineficiente si ca in niciun talon de inmatriculare nu sunt trecute anvelopele care se folosesc de regula in off-road pentru simplu motiv ca devii periculos cu ele si nu la 150km/h ci chiar la 70-80km/h? ,nemaivorbind despre faptul ca daca inalti masina distanta de franare se va modifica considerabil....in rau.)

Eu am facut acel filmulet ca sa demonstrez ca nu am mintit cand am afirmat ceva ,si nu inseamna ca merg de obicei asa,dar acum chiar ca-mi pare rau ,fiindca l-am facut degeaba(unde sunt reprizele lente ale lui D2 pe care l-am prezentat cand de la 0-60km/h ajunge in 4 sec si ceva si pana la 80km/h in 7sec si ceva si pana la 100km/h in 12 sec si ceva, o masina conceptie 1998 fabricata in 2002 cu 200.000km rulati.Pana la 50km/h cat este limita legala in oras masina ajunge in aprox 3 sec,cam in cate secunde trebuia sa ajunga ca sa fie considerat ca a ajuns rapid o asemenea masina?Am spus totdeauna ca am comparat masina cu masini de calibrul si generatia ei).Nu eu am facut comparatie intre D2 si BMW X5 ci cei ce au lansat acel test care este pe youtube(dar nu e relevant spune cineva ca e facut de englezi in Australia si de fapt BMW X5 ii da rusine lui D2 pe strada.Care sunt performantele lui X5 cel de 184cp si 3000cmc de la 0-100km/h nu ne-a spus cel care a detinut-o si spune ca vorbeste din experienta? o fi ajungand in 6-7 secunde ca sa se poata vorbi de "rusine" ).

Altul spune ca i-as considera "capsomani care nu-si cunosc masinile" pe cei ce au intervenit in discutie,oare asta am spus eu pana acum? daca da imi cer scuze dar cred ca ar trebui sa mai recitesti totusi ce am afirmat eu pana acum.Nu m-am adresat nimanui in vreun fel doar voi ati afirmat diverse despre mine.Eu am incercat pe cat posibil sa discut numai despre masini.

Si, va rog sa cititi bine,ca eu nu am comparat D2 cu Suv-urile moderne ci cu cele din generatia lui atat.

Cam atat si acest ultim comentariu l-am facut sa spun ca eu raman cu parerile mele voi ramaneti cu ale voastre si fiecare cu parerile lui fara nicio suparare.Fiecare are masina lui si pe aia o cunoaste cel mai bine.

Seara buna.

Link spre comentariu

:ha: performantele unei masini nu se limiteaza la 0-80. Ca are 0-80 in 9 #sec, dar 0-100 in 15. Pana in 40 la ora Trabantul avea unul dintre cele mai bune sprinturi, asta insa nu il facea o masina rapida.

X5 chiar si cu motorul "vechi" de 3.0 de 184 de cai e racheta fata de D2. Nici macar nu sunt facute pt aceleasi scopuri cele 2 ca sa le compari. X5 nu face in teren ce face D2, iar D2 nu este asa bun pe sosea. Ai luat comentariile prea personal, ca si cum tu ai fost evaluat, nu modelul de masina pe care intamplator il conduci. Te-au deranjat pana si parerile posesorilor de D2 care au spus ca nu e rapida. :h5

Link spre comentariu

Eu am crezut ca avem o discutie constructiva, dar vad ca nu se poate acest lucru.

10 oameni spun unele lucruri cu detalii si argumente si tu ai varianta ta care este un pic deplasata.

Din cate stiu eu, acesta este un forum public unde fiecare membru isi poate spune parerea daca este la obiect si nu este off topic.

Te las pe tine draga coleg sa ne detaliezi vasta ta experienta in materie de autoturisme 4x4, poate ca eu si colegii care ti-am raspuns nu avem o asemenea experienta de neegalat.

Multa sanatate si la cat mai multe satisfactii cu D2-ul tau.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sunt putini posesori (pe aici) care au masina (D2) de noua, poate chiar niciunul. Stiti cat a costa la vremea ei? Nu cred ca cineva de pe forum a cumparat masina sub 100.000 km si vreo minim 5 ani vechime.

Pasionatii LR au cumparat-o (D2) pentru posibilitate mare de bricolare pentru expeditie( LR are cea mai mare piata de piese/accesorii originale sau aftermarket), confortul (SLS, perne, ABS, ETC, etc), siguranta in conducere off-road si on-road ( 4x4 permanent, punti rigide, diferential central blocabil, etc) si nu in ultimul rand pentru pret.

Testele prezentate mai sus sunt facute in conditii ideale si cu masini noi, nu contest rezulatele, dar nu cred ca le putem aplica noua (ar fi interesant de refacut testul dupa 15 ani de la fabricatie cu aceleasi masini). Fiecare masina LR (am invatat din experienta) are chichitele, particularitatile, chiar tolerantele ei. Nici macar din acelasi lot de fabricatie nu sunt la fel ca si comportament.

Si in sfarsit, in incheiere, Mosor, hai sa ne intalnim intr-o joi sa aprofundam subiectul (o741.333.o15).

O seara buna

Mariusg

(posesor din 2005 de D2)

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sunt putini posesori (pe aici) care au masina (D2) de noua, poate chiar niciunul. Stiti cat a costa la vremea ei? Nu cred ca cineva de pe forum a cumparat masina sub 100.000 km si vreo minim 5 ani vechime.

Pasionatii LR au cumparat-o (D2) pentru posibilitate mare de bricolare pentru expeditie( LR are cea mai mare piata de piese/accesorii originale sau aftermarket), confortul (SLS, perne, ABS, ETC, etc), siguranta in conducere off-road si on-road ( 4x4 permanent, punti rigide, diferential central blocabil, etc) si nu in ultimul rand pentru pret.

Testele prezentate mai sus sunt facute in conditii ideale si cu masini noi, nu contest rezulatele, dar nu cred ca le putem aplica noua (ar fi interesant de refacut testul dupa 15 ani de la fabricatie cu aceleasi masini). Fiecare masina LR (am invatat din experienta) are chichitele, particularitatile, chiar tolerantele ei. Nici macar din acelasi lot de fabricatie nu sunt la fel ca si comportament.

Si in sfarsit, in incheiere, Mosor, hai sa ne intalnim intr-o joi sa aprofundam subiectul (o741.333.o15).

O seara buna

Mariusg

(posesor din 2005 de D2)

Multumesc pentru invitatie.

Link spre comentariu

Da,poate facem si o liniuta...colegule Mosor,cred ca ar fi bine sa recitesti topicul...in functie de concluzii,eu sunt pregatit pentru o liniuta pe 300 de metri...tu cu D2-ul tau conceptie 1998,fabricatie 2002,TD5,200000 km si eu cu Def-ul meu conceptie 1947,fabricatie 1997,2.0 MPI,350000 km...ce parere ai??

Esti sigur de victorie??

:ha::banana

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Vezi , colegule , ca nu m-am inselat. Daca cineva a zis ca D2 prinde 140 km/h in 2 minute , tu te-ai si grabit sa te urci in masina , sa ii dai talpici si sa filmezi , ca sa demonstrezi contrariu. Daca persoana zicea ca D2 nici nu poate traversa Dunarea pe dedesupt ce faceai ? Te aruncai cu masina in Dunare ? Uite de aia am postat ce am postat , pentru ca actiunile tale ( care izvorasc , probabil , dintr-o frumoasa pasiune pentru aceasta minunata masina care este D2 ) , sunt intradevar copilaresti :wink: . Discutii sunt o multime , ca de aia este forum , insa un adult stie cand sa se retraga ( exemplu , modul in care ma contrez eu cu Optimus :ha:) . O persoana copilaroasa , nu stie. Crede ca este de datoria ei sa dovedeasca , sa faca filme , etc. Masina ta va fi la fel de buna sau la fel de putin buna , indiferent de ce filme pui tu . Eu cred ca tu esti bine intentionat dar nu iti dai seama ca nu trebuie ( chiar este indicat sa nu o faci ) sa argumentezi faptic tot ce nu cred alte persoane despre masina ta .

Peace ! :grin:

Editat de FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Cand te bagi in discutie,argumenteaza, altfel dai dovada ca esti un adevarat roman si ai putea sa faci foarte usor cariera in politica.

Problema e ca in topicul acesta nici un argument nu iti este bun, tu o tii pe a ta cu Disco 2 e cel mai bun pentru ca are sisteme si in filmarea ta se misca repede si e doar cu cateva secunde mai lent pana la 100 decat alte 4*4 care le-ai ales tu pe post de comparatie.

Tot topicul e o proprie mangaiere a ego-ului

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Cand ma uitam la clip simteam cum ma apasa in scaunul de la birou :ha:

Trebuia sa te uiti si cine te apasa,cred ca era... prostia.

Link spre comentariu

In urma cu ceva timp,in urma unei discutii in care eu am spus ca am mers cu D2 peste 170km/h,cineva a spus ca nu se prea poate fiindca are viteza max constructiva 157km/h.Am aratat, celor care detin un D2 si e posibil sa nu stie, ca e capabil sa mearga peste 170km/h.E adevarat fara sa..."bage in scaunul de la BIROU" pe nimeni.

Link spre comentariu

Imi place ca tu simti ca trebuie sa dovedesti cuiva lucrurile astea :ha:

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Fara suparare, dar cand am vazut filmarea am crezut ca ai 18 ani, nu inteleg ce vrei tu sa demonstrezi.

Poti sa mergi si cu 200, bravo, felicitari, ai o masina performanta, nu toti sunt asa norocosi.

Zi buna.

PS. Daca imi aduc aminte bine, discutia era despre demaraj, nu despre viteza maxima.

Editat de Alexey86
  • Like 1

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Fara suparare, dar cand am vazut filmarea am crezut ca ai 18 ani, nu inteleg ce vrei tu sa demonstrezi.

Poti sa mergi si cu 200, bravo, felicitari, ai o masina performanta, nu toti sunt asa norocosi.

Zi buna.

PS. Daca imi aduc aminte bine, discutia era despre demaraj, nu despre viteza maxima.

Nu vroiam sa demonstrez nimic,era ca fapt divers. Dar daca tot ai simtit nevoia sa intri in discutie si acum si alta data trebuia sa-ti fi dat seama ca discutia asta a devenerat dint-un topic referitor la consumul D2 sau D1. Atunci eu am spus cat consuma D2 pe care il am la 160km/h cand,cineva a spus ca nu se prea pote merge cu acea viteza. Dupa care s-a ajuns si la demaraj si la....."zarzavaturi". Eu doar am sustinut cu oarecare argumente ce am afirmat.

Link spre comentariu

Puteai sa fii smecher sa faci filmarea pe o panta lunga in jos pe autostrada soarelui si iti iesea in 10 secunde:wink:... viteza aia maxima constructiva nu inseamna ca nu poti merge si mai tare daca esti inconstient sau vrei sa demonstrezi ceva din orgoliu ci ca pana la viteza aia esti in siguranta la masa si volumul masinii totodata pana acolo nu poti provoca daune la motor sau cutia de viteze, asta inseamna cei 157km/h(98mph) nu cat poate dihania daca bagi acceleratia prin podul pedalier sa-i iasa supapele prin capota, daca vrei sa o ai multi ani fara sa investesti in RK motor sau cutie vezi cam pentru ce a fost gandita de fabricant http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/facts-and-figures/land-rover/discovery/station-wagon-1998/ , ceea ce pot fi de acord ca puterea si cuplul pot fi marite deci timpul de atingere 100km/h poate fi redus prin remapare dar atat... in opinia mea sa mergi mai tare de 150 cu un D2 e inconstienta(asta doar in conditiile in care e 100% standard ca echipare).... restul e bravura inutila... parerea mea

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Zi buna.

Performantele unei masini sunt caracterizate de diverse aspecte si titlul topicului asa suna. Ma gandeam ca ,daca am deschis acest topic , sa mai vad ceva comentarii si experiente ale celor care au D2 indiferent de ce natura sunt performantele. Oricum ,sunt educative si criticile. Varsta este nerelevanta.

Link spre comentariu

Puteai sa fii smecher sa faci filmarea pe o panta lunga in jos pe autostrada soarelui si iti iesea in 10 secunde:wink:...

Iti dai seama ce senzatii traiam cand ma uitam la clip ? :ha:

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Puteai sa fii smecher sa faci filmarea pe o panta lunga in jos pe autostrada soarelui si iti iesea in 10 secunde:wink:... viteza aia maxima constructiva nu inseamna ca nu poti merge si mai tare daca esti inconstient sau vrei sa demonstrezi ceva din orgoliu ci ca pana la viteza aia esti in siguranta la masa si volumul masinii totodata pana acolo nu poti provoca daune la motor sau cutia de viteze, asta inseamna cei 157km/h(98mph) nu cat poate dihania daca bagi acceleratia prin podul pedalier sa-i iasa supapele prin capota, daca vrei sa o ai multi ani fara sa investesti in RK motor sau cutie vezi cam pentru ce a fost gandita de fabricant http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/facts-and-figures/land-rover/discovery/station-wagon-1998/ , ceea ce pot fi de acord ca puterea si cuplul pot fi marite deci timpul de atingere 100km/h poate fi redus prin remapare dar atat... in opinia mea sa mergi mai tare de 150 cu un D2 e inconstienta(asta doar in conditiile in care e 100% standard ca echipare).... restul e bravura inutila... parerea mea

E Romania plina de smecheri si de doctoranzi si nu vreau sa maresc gramada.

Link spre comentariu

Am discovery 2 facelift de un an si ceva remapata si doar de doua ori am mers cu 130 km/h(primul drum pe autostrada unde am aflat consumul si intr-o depasire)

Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp

LR discovery 2 dec 2004 automata

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare