Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Silverstone probleme

patroler

Postări Recomandate

Mai demult exista o problema de marime la Silverstone.Ex.35" nu corespundea numai de un 34"Sa remediat problema nu stiti?Ce parere aveti de modelul MT117 Sport?Eu nu am folosit nici odata ... numai modelul Xtreme sau BFG MT.Merci!!! Editat de patroler
Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Silverstone probleme

din cite stiu doar cele pe 16" au aceasta problema (am eu pe masina cu DOT de 2015). cele pe 15", nu. exista insa de 16" cu DOT de 2014 care sunt de 33" - asta era gogonata rau. primele pe care le-am primit (si evident le-am returnat) erau asa.

Link spre comentariu

din cite stiu doar cele pe 16" au aceasta problema (am eu pe masina cu DOT de 2015). cele pe 15", nu. exista insa de 16" cu DOT de 2014 care sunt de 33" - asta era gogonata rau. primele pe care le-am primit (si evident le-am returnat) erau asa.

Perfect! Azi am comandat 4-buc.pe 16"! :-(

Link spre comentariu

Si la 31x10.5 R15 era problema aceasta. Inainte de 2014 erau mai mici... :grin:

Deci numai inainte de 2014 era problema?Sa remediat oare?

Link spre comentariu

Ce parere aveti de modelul MT117 Sport?Eu nu am folosit nici odata ...

MT117 Sport sînt mai bune pe noroi ca si BFG-urile MT. Si pe sosea merg bine, fara prea multa galagie. Am vrut si eu sa-mi pun, dar am renuntat din cauza ca sînt cu "directie" si nu le pot pune la nevoie de pe o parte pe alta. Daca nu as face ture atît de lungi, nu m-ar deranja. Asa ca am ramas la BFG MT.

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Deci numai inainte de 2014 era problema?Sa remediat oare?

Am avut 33" pe 15 dot 2012, aveau 81 cm in diametru,masurat din crampon in crampon. Acum am 33" pe 15 dot 2014, au 84 cm in diametru.Eu stiu ca s-a modificat carcasa cauciucului dupa 2013, inainte erau mai mici, decit sint acum.

Link spre comentariu

In final nu le-am cumparat Silverstone-urile.Caut in continuare....nimeni ori nu are pe stoc ceva ok.ori au la niste preturi super-mega. :-(

Link spre comentariu

Silverstone MT 117 Sport nu au "M+S", deci nu se pot folosi iarna ( cel putin din punct de vedere al politiei...).

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Silverstone MT 117 Sport nu au "M+S", deci nu se pot folosi iarna ( cel putin din punct de vedere al politiei...).

Da.merci Razvan!Asta nu stiam,numai azi am aflat de la tine! :-)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare