Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pompa abs

Dpopescu

Postări Recomandate

Salutare,

am un amic care a desfacut pompa de frana si conductele din modulul ABS si nu mai stie cum sa le remonteze.

Din ce am observat pompa de Abs are doua intrari si patru iesiri aferente fiecarei roti. La intrare dinspre pompa de frana,dupa ce scrie pe pompa am dedus ca este vorba de circuit principal si secundar .(nu mai retin exact prescurtarile dar parca e MCP si MCS).

Din pompa servo ies doua conducte.Care dinre ele este pricipala si care secundara? Cea dinspre sofer sau cea din extremitate.Masina este diesel si pompa de servo lucas.

Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pompa abs

Descarca-i amicului tau RAVE disc 1 de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover, gaseste in el absolut tot ce-l intereseaza.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Descarca-i amicului tau RAVE disc 1 de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover, gaseste in el absolut tot ce-l intereseaza.

Poate ridica cineva capota si ne spune. Sunt doua conducte si se vede clar care unde duce.

O sa descarc si manualul.

Multumesc

Link spre comentariu

Mareste imaginea si urmareste circuitul in linkul asta http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=839784&SPRACHE=EN ca la cartea tehnica nu gasesti nimic util pt problema asta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Mareste imaginea si urmareste circuitul in linkul asta http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=839784&SPRACHE=EN ca la cartea tehnica nu gasesti nimic util pt problema asta

Nu stiu daca imaginea nu cumva este doar reprezentativa,.

La masina in cauza pompa de Abs este pozitionata invers,cu intrarile spre compartimentul motorului.

Chiar nu are nimeni un Freelander si este dispus sa piarda un minut ridicand capota?

Cred ca o sa mergem sa stam la panda intr-un peco :))

Ps.s-au aerisit franele si ca si simptoma,pedala este tare,dar franele slabe.De acolo ideea ca poate conductele trebuiesc inversate...

Link spre comentariu

Chiar asta e ca e reprezentativa destul sa se inteleaga, cel putin eu inteleg, circuitul cu nr 1 e codul piesei pt ''master cylinder to modulator secondary" si merge la portul modulatorului(ala cu MCS) care e in dreapta cum te uiti spre modulator din partea cu solenoidul , deci portul servopompei de catre sofer merge la MCS si ala dinspre extremitate la MCP, eu sunt convins ca e asa...se confirma si in cartea tehnica

1170432012_BrakecircuitlayoutTd4.thumb.jpg.b039ecc6ae6d900bb7c4e8faf397970c.jpg

• Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Chiar asta e ca e reprezentativa destul sa se inteleaga, cel putin eu inteleg, circuitul cu nr 1 e codul piesei pt ''master cylinder to modulator secondary" si merge la portul modulatorului(ala cu MCS) care e in dreapta cum te uiti spre modulator din partea cu solenoidul , deci portul servopompei de catre sofer merge la MCS si ala dinspre extremitate la MCP, eu sunt convins ca e asa...se confirma si in cartea tehnica

Rezolvat!! Conductele erau inversate.

Multumesc Sierrafery!

In schita este invers descrierii.1687938623_BrakecircuitlayoutTd4.thumb.jpg.7e5b5ab2ef98e86ac8183e05b5c39b53.jpg

Editat de Dpopescu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare