ilvviu Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Am un set de jante de aliaj pe care as dori sa le montez pe masina. Problema e ca nu gasesc piulite adecvate. Alea pentru jantele de tabla prind doar 2 spire, am nevoie de unele mai lungi, cu cilindru inaintea conului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Re: Piulite pentru jante aliaj Ceva similar Editat Februarie 28, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dpopescu Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: Piulite pentru jante aliaj Daca se potrivesc la pas,cred ca astea-ti sunt bune http://olx.ro/oferta/prezoane-piulite-toyota-mazda-volvo-ford-ID5uIE6.html#e4dcdbd42e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: Piulite pentru jante aliaj Eu stiu... nu au conul necesar jantei de aliaj. Oricum, sunt foarte aproape de ceea ce caut. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Re: Piulite pentru jante aliaj Te pot ajuta daca vrei,doar sa imi zici dimensiunea de la cep.Sunt de 15 mm sau de 25 mm.Un set costa 240 lei+transport suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 (editat) Re: Piulite pentru jante aliaj Eu am folosit de dacia 1300, am mers cu ele la un strungar, mi-a facut conul pentru jAntEle respective si de atunci au trecut vreo 4 ani.... Editat Martie 1, 2016 de Astral JANTE, nu jenti, genti sau alte vuitoane ....! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: Piulite pentru jante aliaj Asa am procedat si eu pt jantele de tabla. Dar am un set de jante de aliaj pentru care nu mai tine figura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate