alexbikerul Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Salut.am absolut tot de la un patrol y60 si vreau sa le pun pe pajero.stiu ca era un user de pe forum care taia puntile de fata.daca aveti idei va rog sa imi spunetisi cine poate face aceasta modificare 1 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Salut.am absolut tot de la un patrol y60 si vreau sa le pun pe pajero.stiu ca era un user de pe forum care taia puntile de fata.daca aveti idei va rog sa imi spunetisi cine poate face aceasta modificare sunt prea late sau de ce vrei sa le tai ? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58735-proiect-punte-fixa-fata-pajero&highlight=punte REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Iesirea la pajero e pe stanga la patrol pe dreapta mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero vb cu JIGHI ca el face minuni dastea.sa ai acelasi raport parca singurul care se imperecheaza cu pajero este 4,625.eu am facut treaba asta da cu reductor de samurai si nu a fost nevoie sa intorc puntea. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Ok merci mult.o sa pun ambele punti mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero iti poate face danynissanhd el a facut asa ceva dar pe Terrano (R20) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Nu e mai simplu sa iti iei un Patrol? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Deci omul strica un patrol sa intareasca fata la mitshu...asta da om...oricum restul de pe patrol sunt gunoaie....:1 Editat Februarie 7, 2016 de jighi 1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Nu e mai simplu sa iti iei un Patrol? pai are unu da il demoleaza sa puna puntile pe pajero Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Am 3 patroale unu de concurs care se va face transferul pe pajero , un y60 scurt si un y61 lung mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero munca si iar munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Ceva de genu mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero A pus cineva dar motorul de 3,5 a stricat puntea, a facut cardanul bucati nu mai stiu exact pentru ca nu mai gasesc postarea.Cineva deschisese o discutie la sectiunea mecanica si tot acest cineva are si niste poze pe fb cu proiectul doar ca nu imi place sa vorbesc in numele altora si nu voi spune cine este. Editat Februarie 8, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Omul se mai da in campionat cu V6 mitsu si punte fata de patrol intoarsa, dar dupa o discutie cu el nu era multumit de punte! Cel mai bine pe Pajero e sa cauti planetare HD si pui 35/10.5/16 cu rap 5.22 o sa aiba o garda ca patrolu cu 37" si ai masa 1650kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero adica de ce nu ar merge?daca sunt imperecheate rapoartele la fix adica parca 4,625 nu are de ce sa nu mearga argumente de ce nu a mers ca si eu sunt cam tot in aceasta faza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero ce legatura are puntea cu cardanul domnu Capone ? Oricum nu poti pune cardan standard. Trebuie facuta ceva adaptare intre mitsu si nissan. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Nu mai tin minte exact ce s-a f.... postarea a fost pe forum si cred ca a fost stearsa.Ce legatura are puntea cu cardanul? Ai vazut cardanul facut sul de pe Pajero lui Miron Sorin ? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Se vb numai aiurea...cum sa nu mearga daca pui punte de patrol...adica puntea e naspa....?......daca executi lucrarea calumea e treaba sfanta....eu folosesc asa ceva si pot spune ca e belea maxima...cardan centrat si nu rupi nimic....decat daca bagi prea multa tuica si atunci poti rupe tot ce vrei tu....ca doar nu sunt invincibile..... Editat Februarie 8, 2016 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Se vb numai aiurea...cum sa nu mearga daca pui punte de patrol...adica puntea e naspa....?......daca executi lucrarea calumea e treaba sfanta....eu folosesc asa ceva si pot spune ca e belea maxima...cardan centrat si nu rupi nimic....decat daca bagi prea multa tuica si atunci poti rupe tot ce vrei tu....ca doar nu sunt invibile..... Pai la botez nu e tuica? ce mai botez:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Salutare,eu am postat,rupe planetare nu cardan.Pina acum a rupt 2.Puntea de patrol 2.8 este facuta sa suporte forte mult mai mici decit dezvolta mitsu 3.5.Ca performante,net superioare celei de mitsu,alt flex,alt bracaj,alta stabilitate Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Ce folos Cristi, ca are flex, stabilitate, bracaj, daca le rupe ? Care ar fi solutia in situatia asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero Ceva e pe langa subiect ... de vreme ce aceasi punte cu aceleasi interne se gasesc pe toate Y60 indiferent ca sunt diesel sau benzinare cu 4.2 sau 4.5 sau 3.0 BMW ... si nu se rupe nimic ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate