Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa pun punte rigida pe pajero

alexbikerul

Postări Recomandate

Re: Vreau sa pun punte rigida pe pajero

Salut.am absolut tot de la un patrol y60 si vreau sa le pun pe pajero.stiu ca era un user de pe forum care taia puntile de fata.daca aveti idei va rog sa imi spunetisi cine poate face aceasta modificare

sunt prea late sau de ce vrei sa le tai

?

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vb cu JIGHI ca el face minuni dastea.sa ai acelasi raport parca singurul care se imperecheaza cu pajero este 4,625.eu am facut treaba asta da cu reductor de samurai si nu a fost nevoie sa intorc puntea.

Bafta

Link spre comentariu

Deci omul strica un patrol sa intareasca fata la mitshu...asta da om...oricum restul de pe patrol sunt gunoaie....:1

Editat de jighi
  • Like 1

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

A pus cineva dar motorul de 3,5 a stricat puntea, a facut cardanul bucati nu mai stiu exact pentru ca nu mai gasesc postarea.Cineva deschisese o discutie la sectiunea mecanica si tot acest cineva are si niste poze pe fb cu proiectul doar ca nu imi place sa vorbesc in numele altora si nu voi spune cine este.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

ce legatura are puntea cu cardanul domnu Capone ? Oricum nu poti pune cardan standard. Trebuie facuta ceva adaptare intre mitsu si nissan.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Nu mai tin minte exact ce s-a f.... postarea a fost pe forum si cred ca a fost stearsa.Ce legatura are puntea cu cardanul? Ai vazut cardanul facut sul de pe Pajero lui Miron Sorin ?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Se vb numai aiurea...cum sa nu mearga daca pui punte de patrol...adica puntea e naspa....?......daca executi lucrarea calumea e treaba sfanta....eu folosesc asa ceva si pot spune ca e belea maxima...cardan centrat si nu rupi nimic....decat daca bagi prea multa tuica si atunci poti rupe tot ce vrei tu....ca doar nu sunt invincibile.....

Editat de jighi

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

Se vb numai aiurea...cum sa nu mearga daca pui punte de patrol...adica puntea e naspa....?......daca executi lucrarea calumea e treaba sfanta....eu folosesc asa ceva si pot spune ca e belea maxima...cardan centrat si nu rupi nimic....decat daca bagi prea multa tuica si atunci poti rupe tot ce vrei tu....ca doar nu sunt invibile.....😊

Pai la botez nu e tuica? ce mai botez:old

Link spre comentariu

Salutare,eu am postat,rupe planetare nu cardan.Pina acum a rupt 2.Puntea de patrol 2.8 este facuta sa suporte forte mult mai mici decit dezvolta mitsu 3.5.Ca performante,net superioare celei de mitsu,alt flex,alt bracaj,alta stabilitate

Fara poezie,viata e pustiu !

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ceva e pe langa subiect ... de vreme ce aceasi punte cu aceleasi interne se gasesc pe toate Y60 indiferent ca sunt diesel sau benzinare cu 4.2 sau 4.5 sau 3.0 BMW ... si nu se rupe nimic ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare