cace Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Exista volanta cu masa simpla si kit ambreiaj pt ea pt discovery 2 2.5 diesel 2004? Dc exista e recomandat sa pui volanta cu masa simpla ? Stiu cativa mecanici care recomanda volanta cu masa simpla . Precizez ca sunt la al doilea kit ambreiaj schimbat de cand am luat masina in octombrie 2015 ce e drept valeo dar totusi si masina nu prea am chinuit-o Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dpopescu Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: volanta masa simpla pt disco 2 Mecanicii tai nu prea stiu ce vorbesc! Daca ai reusit sa distrugi doua discuri cu volanta acuala,cu una simpla o sa distrugi mai multe ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: volanta masa simpla pt disco 2 Mecanicii tai nu prea stiu ce vorbesc! Daca ai reusit sa distrugi doua discuri cu volanta acuala,cu una simpla o sa distrugi mai multe ! Valeo nu este rau, chiar este ok. Cauta pe net ambreiaj kevlar, este un baiat de pe la Odorhei care reconditioneaza si ambreiajul si volanta. Sunt masini de off road care participa in campionat care au ambreiaj kevlar. Bafta. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: volanta masa simpla pt disco 2 recomadarea exista cam peste tot dar vine din nevoia de a nu schimba volanta ! Nu are nici o treaba cu discul ...Vezi tu ambreiajul asta are rolul de a face tranzitia usoara a puterii spre roti adica spre concretizarea lucrului mecanic.. o volanta simpla nu are mecanisme de atenuare a socului astfel ca discul la contact va fi trosnit bine in concluzie se va uza mai rapid...DMF (dual mass flywhell) are practic 2 volante intre care exista un mecanism tampon intocmai pentru a nu exista smucituri la cuplarea ambreiajului si pentru ca discul sa se aseze frumos si in etape pe ea ! Daca arzi multe discuri eu zic sa verifici si daca nu cumva scapa ulei pe undeva , daca sunt montate oki, daca volanta actuala nu e ovalizata ... Discurile HD sunt iarasi un compromis deoarece vor duce la uzarea volantei mai rapid ! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: volanta masa simpla pt disco 2 http://www.rakeway.co.uk/page28.html Vezi aici...sau pune-i kevlar la baietii de care pomenea Alex... Volanta cred ca e buba... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cace Postat Februarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: volanta masa simpla pt disco 2 http://www.rakeway.co.uk/page28.html Vezi aici...sau pune-i kevlar la baietii de care pomenea Alex... Volanta cred ca e buba... Am fost la 2 mecanici in ultimul chiar am incredere a zis ca volanta nu are nimic dupa parerea lui la fel a zis si primul la Buc unde am ramas prima data fara ambreiaj . Oricum cand imi pica iar schimb cu ce mi ai recomandat ..stii cumva unde gasesc si preturi? Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: volanta masa simpla pt disco 2 Cam 500 de lire volanta cu masa simpla,placa,discul si rulmentul,toate HD la Rakeway...la astia cu kevlaru' nu stiu...probabil mai putin... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Re: volanta masa simpla pt disco 2 Din proprie experienta, am pus si eu botul la randul meu pe cand eram mai ''naiv'' in domeniu si mi-am pus volanta simpla.... am platit manopera de doua ori si un DMF nou ca dupa nici o luna am dat-o jos ca nu mai suportam vibratiile si zgomotul la vitreze peste 90km/h, daca nu folosesti masina preponderent pt off road te sfatuiesc in mod insistent sa nu faci greseala asta, explicatia a dat-o Mate Andrei Vlad perfect, mai ales ca dupa acei nefericiti in jur de 2000km a trabuit sa schimb si rulmentul de atac la cutia de viteze si "spigot bush"-ul de la vibrochen ca mi le-a facut varza... nu te lua dupa cei cu defendere care le folosesc majoritar in off road daca vrei s-o tii masina de familie...parerrea mea avizata:wink: daca vrea cineva una simpla cu nici 2000km in ea o dau ieftin ca o mai am in garaj Editat Februarie 7, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Re: volanta masa simpla pt disco 2 Am mers cu masina lui Marius (goodwishu) si nu vibreaza deloc...cu kitul de la Rakeway (simpla masa) si 33-uri. Editat Februarie 7, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: volanta masa simpla pt disco 2 Al meu e Borg & Beck si s-a intamplat exact ce am zis pe roti standard NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate