Max Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Daca a montat cineva troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (Prado), fara sa il monteze intr-o bara ARB il rog sa ma ajute cu niste imagini a placii de montaj. Capetele sasiului sunt destul de scurte si vreau sa imi fac o idee despre cum au procedat alti inainte de a proiecta eu ceva. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) Costel Focsa a montat troliul pe masina lu' Dan Barabas,daca vrei tel da un semn! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) Costel Focsa a montat troliul pe masina lu' Dan Barabas,daca vrei tel da un semn! Sigur. Ideea e ca trebuie sa pastrez bara originala cu decuparile de rigoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) Ne,el a schimbat bara cu una ARB Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) Ne,el a schimbat bara cu una ARB Asa e simplu. :grin: Da' io n-am bara ARB. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) o sa incerc sa iti fac eu poza la Prado al meu... Are montata placa de troliu in spatele barii originale, poate e ce iti trebuie tie Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) si eu sunt in aceasi situatie ,daca gaseste cineva solutia postati poze va rog si mare rugaminte pt max sa pui ceva poze cu toyota kj90 , sunt curios cum apare dupa modificari KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) si eu sunt in aceasi situatie ,daca gaseste cineva solutia postati poze va rog si mare rugaminte pt max sa pui ceva poze cu toyota kj90 , sunt curios cum apare dupa modificari Masina e inca in lucru si sufera urmatoarele modificari: Inlocuit suspensie cu kit OME (spatele e deja gata si arata beton) Montaj troliu 10.000 wireless + plasma rope Montaj blindaje full incusiv scut pentru diferentialul spate Montat diferential blocabil fata Montaj compresor ARB cu kit de unflare roti Anvelope si jante 265x75x16(INSA TURBO) GPS Garmin 276C Voi pune poze la final. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) super tare ! vreau sa o vad inaltata KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
land9059 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Troliu pe Toyota Landcruiser seria 90 (prado) bună seara Am pus treui din spatele grila frontală și partea de jos a radiatorului. Protejeze pe toți o placă curbată Montare foarte discret, dar eficient A + Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate