Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

fite :)

KAROLOKW

Postări Recomandate

Re: fite :)

Stire de kk, poate chiar au derapat accidental.

''Doi tineri din Bucureşti au dat dovadă de inconştienţă, ieri, când au decis să urce pe munte prin zăpadă, cu maşina.''

''În zona Vânturiş aceştia au derapat în afara drumului principal, din cauza unei porţiuni cu gheaţă, fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea''

Inca o data, este o stire de kk drumul spre Piatra Arsa si Bolboci este practicabil si deschis nu vad unde este dovada de inconstienta.

Asa o sa ajungem toti prin ziare....

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa bre , ca vedem si noi tinuta imperiala a Dusterului alb din fundal . Nu-i fitza , e reclama ascunsa :ha: !

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

ce tinuta ce imperialism ?:)

la cat de alb e mi-a luat ceva sa il identific :)

da de reclama nici ca pot sa sun ca ar fi desi daca era celc are il scotea pe cel cu wranglerul poate mai suna cumva;)

deacord ca e o stire de kk, dar eu am postat ca mi sa parut distractive si situatia si masina care mai mult ca sigur probabil ar fi iesit singura inapoi de unde a intrat cu ajutorul unei lopeti si posibil niste lanturi

nu de alta da stiu destui "ghertoi"care imi dadeau flash-uri pe dn ca nu merg destul de repede pt ei dar cum era putina urcare catre campina in colo cum erau pe margine si stateau cu : "sa traiasca sefu ma scoti si pe mine ca am alunecat in sant, nu au dat nenorocitii astia cu nimic"... :):):)

recunosc ca in nesimtirea mea :) ma uitam la ei daca au copii in masina iar daca nu si era in pantofi si cu piti in dreapta ii ziceam sa dea o fuga pana la benzinaria din spate sa isi cumpere niste lanturi sau macar cauciucuri de iarna sa isi puna pe A6 daca tot merge la munte:)

asta e sunt un naspet da nu te ajut daca esti nesimtit si total ignorant si cu o lipsa de respect crasa:)

Link spre comentariu

Mie-mi plac camasa,pulloverul si pantofii omului din imagine.Si un pic sufa care probabil era a altcuiva.....

In rest,nimic iesit din comun.

90% din omuleti merg LA MUNTE, nu PE MUNTE....fiind o diferenta majora intre astia si ceilalti, indiferent ca merg cu 4x4 sau pe jos.

Si 90% din proprietarii de 4x4 indiferent de marca sunt viteji....restul de proprietari se descurca ca stiu cum :grin:

Din poza aia , macar 2 masini din spate ii puteau ajuta,daca aveau o sufa si 2 neuroni functionali....

Eu cred ca poza nu are treaba cu realitatea.

Si ca idee soseaua pe dichiu este inchisa,tot timpul anului, nu doar iarna cand este un real pericol.Nu a fost deschisa niciodata oficial,fiind considerata periculoasa si neterminata inca.

Spune asta indicatorul rutier de langa bariera deschisa de la Dichiu ,indiferent ca-s jmecheri de bucuresti,brasov sau sinaia.....CA romanul trece nonsalat pe langa indicator si-si urca familionul la cura de frumos pe un asfalt la 1800m altitudine fara balustrada este alta discutie....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Eu am incercat sa urc la Pestera in aprilie anul trecut, de drumul prin Moroieni, cu Jimny stock.....insa drumul, desi in mod normal atat de banal, la un moment dat era plin de poduri de gheata care il faceau destul de periculos pe anumite urcari, nu sa cazi in prapastie, doar sa ramii infipt in zapada intr-un sant...Era pe inserat si nu era weekend, nu m-am intilnit cu nicio masina.... am ales sa ma intorc....ca sa nu devin subiect de stiri..... Nu trebuie sa fii prea teribilist sa patesti ce au patit oamenii din stirea de mai sus.

Editat de georgei23
Link spre comentariu

Nasol este ca un prestator de servicii din zona spune ca drumul este accesibil aproape tot timpul anului, multa lume crede si se duce.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Pe Moroieni este mult mai sigur de circulat, decat pe ala asfaltat. Am urcat si pe ala in 2009 cand nu era asfaltat si era super ok, insa acum, riscul sa ajungi in vale e maxim, daca pierzi controlul pe ceva gheata sau asfalt ud. Si am auzit ca sunt multi isteti care circula in viteza si taie curbele cu cotetele lor. Motiv pentru care nu voi mai urca niciodata pe acolo, prefer pe Moroieni.

Link spre comentariu

Am fost in ianuarie si nu am vazut nici urma de bariera pe nicaieri.

Le-au scos din motive lesne de inteles. :wink:

Moroieni-Pestera se circula fara probleme mai putin primii 2-3 km dinspre Moroieni pana in sanatoriu unde drumul e mai rau, dar se trece chiar si cu masina mica.

Drumul Moroieni-Dichiu se trece fara probleme.

Dichiu-Piatra Arsa este inchis oficial dar multi se aventureaza pe el.

Dichiu-Sinaia se circula dar sunt extrem de multe portiuni de gheata iar in unele zone coincid cu zone in care parapetii laterali lipsesc.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

cred ca n-a incercat prea tare sa iasa din zapada. oricum, reporterii sunt niste idioti si marea majoritate a jurnalistilor se dovedesc a fi niste tampiti lipsiti de imaginatie. aproape toate stirile contin clisee inepte.

Editat de vortex
Link spre comentariu

cred ca n-a incercat prea tare sa iasa din zapada. oricum, reporterii sunt niste idioti si marea majoritate a jurnalistilor se dovedesc a fi niste tampiti lipsiti de imaginatie. aproape toate stirile contin clisee inepte.

trebuie sa iti dau dreptate , uneori ma intreb daca sunt prosti sau fac pe prostii.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Cine e victima si cine e salvatorul? Stiri de cacat ca de obicei. Intre cele doua masini se vede un autoturism ... ala venise sa filmeze tristul eveniment? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

mai aparuse pe la tv intr-o zi unul cu chayenne-ul de tot derapa pe la munte.

...dar trebuie sa recunoasteti ca se apropie de 50% cei care au masini de genul, si care "nu prea mai au bani" de gume adecvate anotimpului, sau de o lopata, de-o sufa sau de un lant... si umbla cu ditamai masinoaicele pe care au pus gpl si isi pun gaz numai cat sa le ajunga pe la vreo crasma de 5* si inapoi

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

da, daca n-ai anvelopele corespunzatoare risti sa te umpli de ridicol. sunt sigur ca wranglerul avea anvelopele standard care (desi sunt marcate cu fulgul si muntele) pe zapada nu fac prea multe parale. baietii aia s-au bazat NUMAI pe ideea ca au masina 4x4. totusi, cred ca daca se intrebuintau un pic, puteau sa iasa de-acolo si singuri.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare