Ciprian76 Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 (editat) salut, am un Daihatsu Feroza din 95, motor 95cp. am cumparat anvelope noi anul asta 235/75/R15 si nu am reusit sa fac unghiul de fuga din cauza capetelor de bara si semicasetei. am nevoie de cele 4 capete de bara interior-exterior si de semicaseta. am vazut niste discutii pe forum dar erau din 2011. asa ca revin acum in 2016 cu intrebari. aveti idee unde pot gasi capete de bara interior si semicaseta la un pret mai accesibil? la Alpadrino costa 550 lei capul de bara...semicaseta doar brat 600 lei.... sau daca se pot rectifica...... Editat Februarie 11, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Ai PM! O simpla cautare pe google imi arata cel putin 5 site-uri unde au piese .... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciprian76 Postat Februarie 10, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie multumesc de link dar toate sunt de exterior. astea am vazut ca se gasesc. nu gasesc capetele de bara de interior, cele mai lungi si curbate. http://portal.kavoparts.com/products/details/12274 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie preturile care le-ai pus sunt cam mari. Sunt piesele de origine sau aftermarket? Daca folosesti masina in offroad nu ar fi rau sa pui piese originale. Au viata mai lunga ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciprian76 Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Cei de la Alpadrino au spus ca sunt originale nu aftermarket. Nu am timp sa fac offroad adevarat, asa din cand in cand vreau sa fac o plimbare pe deal, vanatoare, etc. Nu are rost sa investesc in ea 3000 lei doar pt directie. Si asa cand am cumparat-o am facut imediat motorul (segmenti + rectificare chiulasa) + reparatie praguri si alte mici si marunte....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Re: Daihatsu Feroza - Directie Da-mi o serie de caroserie si ma uit sa vad cu ce te pot ajuta. Numai bine Editat Februarie 16, 2016 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciprian76 Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Jda00f30000082622 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Salutare din pacate nu am gasit decat pe original si sunt preturi de-ti sare basca. Imi pare rau. Bafta Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciprian76 Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie mda. probleme mari cu piesele la Daihatsu. oricum multumesc. am gasit niste piese prin afara, sa vad daca o sa le comand sau sa adaptez de la Mitsubishi Pajero (am primit o sugestie). la o prima comparatie din poze a capetelor de bare interioare acestea arata la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvr Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie mda. probleme mari cu piesele la Daihatsu. oricum multumesc. am gasit niste piese prin afara, sa vad daca o sa le comand sau sa adaptez de la Mitsubishi Pajero (am primit o sugestie). la o prima comparatie din poze a capetelor de bare interioare acestea arata la fel. Salutare, Vezi si aici: http://olx.ro/oferta/vand-cap-de-bara-interior-daihatsu-feroza-ID4Q33e.html#a11ad4d410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciprian76 Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie da...stiam de anunt. nu mai are. a zis sa revin peste 3 sapatmani. oricum multumesc pt intentie. am incercat sa procur de la magazine care aduc piese Kavo dar de pomana, nu aduc pt Daihatsu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Anumite piese la Feroza sunt extrem de scumpe comparativ cu alte marci, am facut zilele astea niste cautari si spre exemplu daca la Feroza un radiator nou este minim 800 ron la o Grand Vitara este 300 ron si exemplele pot continua.Pe partea de directie preturile sunt extrem de mari si aici nu poti sa te carpesti cu second. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciprian76 Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie da asa este. dar ca de obiciei in Romania sunt cele mai mari preturi. tot cautand pe net am ajuns prin Australia si am gasit o firma ce vinde tot ce tine de directie cu 295 dolari australieni, aprox 1000 lei. (semicaseta, capete de bare interior exterior, pivot , bucsi, etc - sunt 10 piese in total), bineinteles aftermarket produse in Australia. pacat ca nu expedieaza in Romania....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 (editat) Re: Daihatsu Feroza - Directie Salut, Vezi ca aceleasi piese le gasesti din Taiwan si se expediaza in toata lumea, tot pe ebay. Sper sa nu se considere reclama dar in cazul nostru este cam greu cu piesele: http://www.ebay.com/itm/2-INNER-2-OUTER-TIE-ROD-END-DAIHATSU-ROCKY-89-99-SPORTRAK-89-99-FEROZA-89-99-/231143010640?hash=item35d1327150:g:UUIAAOxyUrZS4LED&vxp=mtr Sunt 90% sigur ca sunt aceleasi piese/calitate. Editat Februarie 23, 2016 de sdc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Re: Daihatsu Feroza - Directie Sa vina caldura si dezmembrez masina, facem un test drive inainte dupa care desfacem, eu pot sa ma laud cu o directie foarte fina si precisa :) Ce avem in link 86 usd/bucata sau set? Editat Februarie 24, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Este setul. Eu ma gandesc sa schimb toate elementele de directie cu piese de acolo. Nu stiu cat vor tine, dar vad ca nu are review-uri negative vanzatorul, deci cred ca sunt ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Salutare, m-am uitat si eu pe link-ul trimis de tine. Oare se potrivesc si pe Rocky 2.8 TD 102 cai? Am vazut acolo ca este pentru Rocky hardtop. Eu am cu softop, chestia aia din fibra. Mie imi trebuie semicaseta pe dreapta (sau levier comanda). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Salutare, m-am uitat si eu pe link-ul trimis de tine. Oare se potrivesc si pe Rocky 2.8 TD 102 cai? Am vazut acolo ca este pentru Rocky hardtop. Eu am cu softop, chestia aia din fibra. Mie imi trebuie semicaseta pe dreapta (sau levier comanda). Salut, nu cred ca se potriveste la rocky, feroza a fost vanduta in us ca rocky... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie salut, uite da si aici un ochi , am vazut ceva reduceri poate gasesti ce-ti trebuie.https://www.rexbo.eu/car-parts bafta si numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andino2001 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Daihatsu Feroza - Directie Salutare. Legat de capetele de bara eu am gasit relativ usor la o firma din Pitesti. -- catalin stanciu 0756027140-- Atentie ca sunt cu filet de 1 sau de 1,5. La mine pasul e de 1 (pas mai fin) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Decembrie 12, 2017 Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Re: Daihatsu Feroza - Directie Salut, Vezi ca aceleasi piese le gasesti din Taiwan si se expediaza in toata lumea, tot pe ebay. Sper sa nu se considere reclama dar in cazul nostru este cam greu cu piesele: http://www.ebay.com/itm/2-INNER-2-OUTER-TIE-ROD-END-DAIHATSU-ROCKY-89-99-SPORTRAK-89-99-FEROZA-89-99-/231143010640?hash=item35d1327150:g:UUIAAOxyUrZS4LED&vxp=mtr Sunt 90% sigur ca sunt aceleasi piese/calitate. Salutare, A comandat cineva, se potrivesc? Cum se comporta(au rezistat solicitarilor)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Re: Daihatsu Feroza - Directie .... nu stim, mie imi trebuie semicasetele, acolo am identificat un joc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Re: Daihatsu Feroza - Directie si mie, asa ca daca vreti sa facem un pachet mai mare poate iesim mai bine ca preț Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 Re: Daihatsu Feroza - Directie Salut, am si eu nevoie de semicaseta dreapta si nu prea stiu de unde sa comand, ma puteti ajuta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 Re: Daihatsu Feroza - Directie Salut, am si eu nevoie de semicaseta dreapta si nu prea stiu de unde sa comand, ma puteti ajuta? #Golfix vezi ca ai un numar de telefon cu o pagina in spate! Suna si vezi -sau pe eBay e un link mai sus (o firma din Taiwan) Spor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate