Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daihatsu Feroza - Directie

Ciprian76

Postări Recomandate

salut,

am un Daihatsu Feroza din 95, motor 95cp.

am cumparat anvelope noi anul asta 235/75/R15 si nu am reusit sa fac unghiul de fuga din cauza capetelor de bara si semicasetei.

am nevoie de cele 4 capete de bara interior-exterior si de semicaseta.

am vazut niste discutii pe forum dar erau din 2011.

asa ca revin acum in 2016 cu intrebari.

aveti idee unde pot gasi capete de bara interior si semicaseta la un pret mai accesibil? la Alpadrino costa 550 lei capul de bara...semicaseta doar brat 600 lei....

sau daca se pot rectifica......

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Daihatsu Feroza - Directie

preturile care le-ai pus sunt cam mari. Sunt piesele de origine sau aftermarket? Daca folosesti masina in offroad nu ar fi rau sa pui piese originale. Au viata mai lunga ...

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Cei de la Alpadrino au spus ca sunt originale nu aftermarket.

Nu am timp sa fac offroad adevarat, asa din cand in cand vreau sa fac o plimbare pe deal, vanatoare, etc.

Nu are rost sa investesc in ea 3000 lei doar pt directie.

Si asa cand am cumparat-o am facut imediat motorul (segmenti + rectificare chiulasa) + reparatie praguri si alte mici si marunte....:grin:

Link spre comentariu

Da-mi o serie de caroserie si ma uit sa vad cu ce te pot ajuta.

Numai bine

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

mda. probleme mari cu piesele la Daihatsu.

oricum multumesc.

am gasit niste piese prin afara, sa vad daca o sa le comand sau sa adaptez de la Mitsubishi Pajero (am primit o sugestie).

la o prima comparatie din poze a capetelor de bare interioare acestea arata la fel.

Link spre comentariu

mda. probleme mari cu piesele la Daihatsu.

oricum multumesc.

am gasit niste piese prin afara, sa vad daca o sa le comand sau sa adaptez de la Mitsubishi Pajero (am primit o sugestie).

la o prima comparatie din poze a capetelor de bare interioare acestea arata la fel.

Salutare,

Vezi si aici:

http://olx.ro/oferta/vand-cap-de-bara-interior-daihatsu-feroza-ID4Q33e.html#a11ad4d410

Link spre comentariu

Anumite piese la Feroza sunt extrem de scumpe comparativ cu alte marci, am facut zilele astea niste cautari si spre exemplu daca la Feroza un radiator nou este minim 800 ron la o Grand Vitara este 300 ron si exemplele pot continua.Pe partea de directie preturile sunt extrem de mari si aici nu poti sa te carpesti cu second.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

da asa este.

dar ca de obiciei in Romania sunt cele mai mari preturi.

tot cautand pe net am ajuns prin Australia si am gasit o firma ce vinde tot ce tine de directie cu 295 dolari australieni, aprox 1000 lei.

(semicaseta, capete de bare interior exterior, pivot , bucsi, etc - sunt 10 piese in total), bineinteles aftermarket produse in Australia.

pacat ca nu expedieaza in Romania.......

Link spre comentariu

Salut,

Vezi ca aceleasi piese le gasesti din Taiwan si se expediaza in toata lumea, tot pe ebay. Sper sa nu se considere reclama dar in cazul nostru este cam greu cu piesele:

http://www.ebay.com/itm/2-INNER-2-OUTER-TIE-ROD-END-DAIHATSU-ROCKY-89-99-SPORTRAK-89-99-FEROZA-89-99-/231143010640?hash=item35d1327150:g:UUIAAOxyUrZS4LED&vxp=mtr

Sunt 90% sigur ca sunt aceleasi piese/calitate.

Editat de sdc
Link spre comentariu

Sa vina caldura si dezmembrez masina, facem un test drive inainte dupa care desfacem, eu pot sa ma laud cu o directie foarte fina si precisa :)

Ce avem in link 86 usd/bucata sau set?

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Este setul. Eu ma gandesc sa schimb toate elementele de directie cu piese de acolo. Nu stiu cat vor tine, dar vad ca nu are review-uri negative vanzatorul, deci cred ca sunt ok.

Link spre comentariu

Salutare, m-am uitat si eu pe link-ul trimis de tine. Oare se potrivesc si pe Rocky 2.8 TD 102 cai? Am vazut acolo ca este pentru Rocky hardtop. Eu am cu softop, chestia aia din fibra. Mie imi trebuie semicaseta pe dreapta (sau levier comanda).

Link spre comentariu

Salutare, m-am uitat si eu pe link-ul trimis de tine. Oare se potrivesc si pe Rocky 2.8 TD 102 cai? Am vazut acolo ca este pentru Rocky hardtop. Eu am cu softop, chestia aia din fibra. Mie imi trebuie semicaseta pe dreapta (sau levier comanda).

Salut, nu cred ca se potriveste la rocky, feroza a fost vanduta in us ca rocky...

Link spre comentariu

Salutare.

Legat de capetele de bara eu am gasit relativ usor la o firma din Pitesti.

-- catalin stanciu 0756027140--

Atentie ca sunt cu filet de 1 sau de 1,5. La mine pasul e de 1 (pas mai fin)

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salut,

Vezi ca aceleasi piese le gasesti din Taiwan si se expediaza in toata lumea, tot pe ebay. Sper sa nu se considere reclama dar in cazul nostru este cam greu cu piesele:

http://www.ebay.com/itm/2-INNER-2-OUTER-TIE-ROD-END-DAIHATSU-ROCKY-89-99-SPORTRAK-89-99-FEROZA-89-99-/231143010640?hash=item35d1327150:g:UUIAAOxyUrZS4LED&vxp=mtr

Sunt 90% sigur ca sunt aceleasi piese/calitate.

Salutare,

A comandat cineva, se potrivesc? Cum se comporta(au rezistat solicitarilor)?

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salut, am si eu nevoie de semicaseta dreapta si nu prea stiu de unde sa comand, ma puteti ajuta?

#Golfix vezi ca ai un numar de telefon cu o pagina in spate! Suna si vezi -sau pe eBay e un link mai sus (o firma din Taiwan)

Spor...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare