Meka Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Daca stie cineva ce fel de suruburi sunt la dif spate jeep xj dana 35 suruburile ce tin coroana de carcasa s au daca are cineva sunt 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Suruburi diferential spate Sunt niste suruburi care nu permit joaca si ghiciul,sunt foarte importante,sunt tratate intr-un anumit fel si din otel special,sunt 2 tipuri de dimensiuni si sunt 8 la numar indiferent ca matale zici ca sunt 6. Poate doar 6 mai ai tu pe diferential dar numarul magic este 8. Nu iti recomand sa le faci la vreu strungar sau sa cumperi unele care se potrivesc,iti trebuie fix exact acele suruburi,nicidecum altele care se potrivesc,pe urma matale faci cum doresti,dar sa nu zici ca nu ai fost avertizat. Omul avertizat e pe jumatate salvat. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meka Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Suruburi diferential spate Da mutumesc ai dreptate sunt 8 sper s a gasesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Suruburi diferential spate nu sunt prea sigur :) dar am o vaga impresie ca am eu niste suruburi de la coroana de la D30 de am avut-o eu sau de la D44 suruburile din ce imi amintesc sunt lafel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meka Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Suruburi diferential spate Daca m a poti ajuta narfi rau ca din asta stau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Suruburi diferential spate Adu-mi aminte maine dupa 10 la nr 0744394934 sa-ti trimit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meka Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: Suruburi diferential spate Da multumesc mult tuturor in special lui Alin a m rezolvat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate