Vizitator sillykid2 Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 asta e daca nu avem cu ce.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Bine ati venit !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 bine ati venit. va astept si la Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Humoreni... bun venit... poate ne vedem intr-o zi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 salut varu' si aici dau de tine? :twisted: Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Humoreni... bun venit... poate ne vedem intr-o zi!Pai baietii de la humor au facut chiar azi un traseu ca la TAT . Da-le un tel , ca au nevoie de fotograf. :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Humoreni... bun venit... poate ne vedem intr-o zi!Pai baietii de la humor au facut chiar azi un traseu ca la TAT . Da-le un tel , ca au nevoie de fotograf. :D oho... m-as duce cu cea mai mare placere... dar eu maine incep un "show" care tine 2 sapt... Oricum, mersi ca mi-ai zis... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Humoreni... bun venit... poate ne vedem intr-o zi!Pai baietii de la humor au facut chiar azi un traseu ca la TAT . Da-le un tel , ca au nevoie de fotograf. :D oho... m-as duce cu cea mai mare placere... dar eu maine incep un "show" care tine 2 sapt... Oricum, mersi ca mi-ai zis... :!: A spus cineva fotograf? :!: :) Salutăm Gura-Humorului dar ÅŸi Clujul de care-mi este dor! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 bun venit! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate