Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Teapa Western Union pe Autovit/Olx

Postări Recomandate

Va salut. Cred ca ati auzit cu totii de tepele western union (daca nu, un search pe google).

Cautam o masinuta pentru mama soacra... acum vreo 3 zile gasesc un Opel Corsa din 2008 la doar 2500 de euro... zic, ce are? Hai sa dau un telefon... nu suna, intra direct mesageria (0763.403.467). Ii trimit mesaj de pe Autovit precum ca sunt intetesat de masina. La vreo cateva ore primesc un sms:

Buna seara, daca va mai intereseaza Opel Corsa, diesel, an 2008, 2500 euro, taxa platita, va rog sa imi scrieti la adresa mea elena.r@doctor.com

I-am trimis mail si primesc raspuns:

Va scriu in legatura cu masina de vanzare Opel Corsa din anul 2008 pe care am pus o la pretul 2500 euro. Masina este in stare perfecta de functionare si nu are absolut nici o problema tehnica sau estetica. Nu a fost niciodata implicata in accidente si interiorul este ingrijit si nu prezinta urme de uzura, dealtfel am si carte service cu toate reviziile trecute.

Eu lucrez de cativa ani in Dortmund, ca doctor pediatru la un cabinet privat. Din dorinta si nevoia de a vinde cat mai repede am pus deja un pret mic si nu doresc sa ma discutam legat de acest aspect. Daca credeti ca mai vreti sa negociati sau sa faceti din aceasta masina o afacere, eu nu sunt de accord si am rugamintea sa nu ne pierdem timpul.

Nu vreau sa par nepoliticoasa, dar momentan nu mai vreau sa vorbesc la telefon pana nu sunt convinsa ca doriti intradevar sa cumparati masina. Eu inteleg ca este normal sa ceri detalii, dar sunt multi care pun 10 intrebari din care 5 nu isi au rostul si foarte multi propun sume derizorii si vor negocieri duse pana la nesimtire.

Masina am cumparat o personal in anul 2012 din Germania si este inmatriculata in Romania. Am platit taxa la prima inmatriculare si nu am recuperat o, la vremea aceea nu era foarte mare. Doresc sa ma stabilesc aici, profesia mea este bine renumerata si respectata.

Este in Campina, acolo am eu domiciliu si am lasat o intr un garaj inchiriat.

Cand m am hotarat sa vand masina am luat in calcul ca trebuie sa fac un drum de aici din Germania pana acasa pentru vanzare, deci nu ar fi asta o problema, as putea sa vin in 2 zile in tara dar as vrea sa fiu sigura ca dvs chiar doriti sa cumparati masina si aveti banii necesari. Va dati seama ca nu as putea sa fac un drum doar sa vedeti masina fara sa o cumparati. Din partea mea nu este problema sa mergem in service pentru verificare, dar am rugamintea ca dvs sa platiti factura la service pentru constatare.

Daca va place masina astept un raspuns de la dumneavoastra, dar va rog din suflet sa nu ma incurcati.

Va multumesc.

Sent: Monday, February 29, 2016 at 7:46 PM

From: "Adrian Lungu" <a.adrianlungu@yahoo.com>

To: "elena.r@doctor.com" <elena.r@doctor.com>

Subject: Opel

Buna seara. Vroiam sa va intreb daca masina are probleme tehnice / optice. Daca este ok, as vrea sa vin sa o iau. Multumesc.

Trimis din Yahoo Mail pe Android

Afişare mai puţine

Acum daca ii raspund ca sunt interesat cred ca stiti si voi ce urmeaza.

PS. Masina a fost scoasa de pe net.

Mare grija!!! Mai ales cei mai creduli...asa...

Editat de freeland

Land Rover Freelander 2.0Di, 2000

Mercedes Benz W211 E220, 2005

Rescue 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Teapa Western Union pe Autovit/Olx

Pai eu zic ca mai sunt... am vazut un caz luna trecuta de vreo 4000 de euroi. Dar atentie: nu-ti cere bani in avans. Iti spune sa ii pui pe numele tau ca sa fie sigura ca te duci dupa masina... ma gandesc ca de asta oamenii tot trimit.

Editat de freeland

Rescue 4x4

Link spre comentariu

Pai eu zic ca mai sunt... am vazut un caz luna trecuta de vreo 4000 de euroi.

asta inseamna sa umbli dupa chilipiruri ..Am o cunostinta care si-a vandut apartament cu 2 camere sa cumpere o masina de cusut Singer si apoi a ramas cu ea ca n-a mai dat de cumparatorul care "oferea" de 5 ori pretul pe care l-a platit el pe masina ,dar asta se intampla in 1995 nu in zilele noastre :))

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

am eu o masina Singer imi da cineva pe ea 10.000 euro?:):):)

si nu e teapa e reala masina de cusut:):):)

10.000 euro cu sau fara piesele din pl,atina din ea :)? si aia de a luato cunostinta mea era reala doar ca el a platit vreo 30.000 de marci pe vremea aia pe ea ..si in ziua de azi fac misto prietenii de el :)))...

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

zimi si mie unde sunt piesele alea de platina sa le caut:):):)

serios vorbind asta cred ca e o mare abureala cu valoroasele Singer,

ele in esenta sunt masini de cusut bune si functionale si merg si acum dupa 100 de ani dar ca au folosit aia platina in ele mi se pare cam exagerat sa reflecte preturile aferente :)

cata platina sa fi folosit aia de merita miile alea de marci:)

Link spre comentariu

Platina mai gasiti si in skoda 120L(ptr bijutieri!!!!)

exact aia de la deloco :):):) am si eu vreo 2 platine de ARO si vroiam sa le dau pe o bere unui posesor de Aro daca mai exista da in conditiile astea :) le pastrez si le vand pe olx la supra pret :):):)

Link spre comentariu

am si eu un Singer acasa, de vreo suta de ani. Stiu ca teapa in anii 90 era cu masinile Singer pereche...

In alta ordine de idei, povestea pusa de initiatorul topicului poate fi vazuta si la rubrica "pe net" unde un alt coleg de-al nostru a postat un schimb de mailuri cu nush ce familie de batranei dintr-o alta tara europeana, s-a si explicat acolo ca pentru a ridica banii de la Western Union e nevoie de codul de pe hartia de transfer (dreapta sus pe coala aia).

am auzit o vorba la unul din colegii de birou recent, care se potriveste cu topicul: ieftin nu rezista, gratis nu exista!

Link spre comentariu

Nici in al noualea ceas, dupa ce se cautata masina si in dos de hemoroizi dintraia negri si urat mirositori, din cauza motorului, sau cancer la sasie sau tablarie, sau ca masina e a varului meu indepartat de pe mama vitreaga a bunicului, sau cine naiba mai stie ce alte motive, si tot nu ii dai un ban, nu zic mai mult unor astfel de jigodii. Cand vezi cate astfel de personaje apar peste tot, daca i-ai prinde, jur ca ar merita beliti cu un cutit ruginit muiat in antigel.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

zimi si mie unde sunt piesele alea de platina sa le caut:):):)

serios vorbind asta cred ca e o mare abureala cu valoroasele Singer,

ele in esenta sunt masini de cusut bune si functionale si merg si acum dupa 100 de ani dar ca au folosit aia platina in ele mi se pare cam exagerat sa reflecte preturile aferente :)

cata platina sa fi folosit aia de merita miile alea de marci:)

iti trimit un link in privat ;) ..de fapt il pun aici :http://www.lovendal.ro/wp52/enigma-masinilor-de-cusut-singer-care-valoreaza-zeci-de-mii-de-dolari/

Link spre comentariu

ma duc sa ma uit pe masina de cusut:):):) bai frate astia sunt tari de tot

adica scriau pe ela zinger in loc de singer :):):)iar pe spate sunt stantate conturile:D:D:D

pai astia sunt chiar idioti? ce sa faci cu un cont?

iti trebuie parola de acces sau daca e caseta de valori iti trebuie cel putin cheia si s amai stii si carei banci apartine, sunt o caruta de "banci"in Elvetia care sunt defapt depozite de casete de valori inchiriate pe xx ani si nu intrii acolo nici cu tancul :):):)

frate cat de dobitoci ne cred astia:)

ii iau trusa de mic chimist a copilului si ma apuc de verificat piesele de la masina de cusut:)

da totusi ma intreb daca masina are ore de functionare mai mult decat au patroalele noastre :) cum se uzeaza platina,sau defapt cum rtezista la uzura:D:D:D

???

Editat de Astral
Link spre comentariu

iti trimit un link in privat ;) ..de fapt il pun aici :http://www.lovendal.ro/wp52/enigma-masinilor-de-cusut-singer-care-valoreaza-zeci-de-mii-de-dolari/

Asta inseamna sa fi JIdan......

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Femeie, medic de copii in Germania (sursa de venit consistenta), masina la 1/2 din pret, bani trimisi in avans...Din start aceste detalii te fac sa iti pui niste intrebari.

Excrocii sunt o specie aparte de oameni. Foarte inteligenti, docili in a specula orice slabiciune a potentialului cumparator si ...aproape intotdeuna au usa potrivita ptr a iesi inainte ca acesta sa-si dea seama ca a ramas cu buzunarul gol.

Femeia asta e de fapt un el sau chiar un grup bine organizat. Sunt convins ca daca vrei sa vezi masina, adica o musti sunt pregatiti sa-ti arate acel opel corsa undeva la un punct de intalnire bine stabilit in asa fel incat nu poti sa-ti mai aduci aminte ce si cum. Sigur gasesti un frate sau un var care are grija de casa si poate veni el cu masina sa o vezi ca orasul ala e mare, cu multe stradute cu sens unic sa nu cumva sa te ratacesti. Dar dupa ce pui banii ramai cu vazutul ... ca nimeni nu iti va mai raspunde nici la mail si nici la telefon.

Poate ca ati vazut ca la un moment dat apar chiar si pe mobile niste anunturi insotite de un numar de telefon sau doar un mail cu niste oferte foarte, foarte tentante. Daca le dai mail iti vor spune acelasi lucru cu mentiunea ca masina se afla in Germania si ei sunt in Spania, Italia, Anglia si nu se pot deplasa. Le dai un avans consistent (de obicei 1/2 din suma), iti trimit pe mail niste copii dupa acte si spun ca masina poate fi ridicata din cutare loc si ca vei primi prin posta o cheie de la o cutie postala unde tin ei actele originale si cheile masinii. Sau ca iti trimit tot ce iti trebuie prin curier dupa ce primesc "avansul". Au de asemenea asigurat spatele prin filiere succesive care transfera banii dintr-un cont in altul sa li se piarda urma.

Nu dati curs la acest tip de anunturi ptr ca 101% e TEAPA. Eu m-am ferit intotdeauna sa cumpar masini de la intermediari. Nu erau trecuti respectivii pe carte sau nu aveau o continuitate foarte clara a actelor...la revedere! Fara alte discutii.

Colegu janteroro nu stiu de ce trebuie sa sa faci asa remarca referitor la rasa evreiasca ... si cu modul lor de a isi proteja si respectiv reintoarce niste bani pe care nu ii puteau controla din cauza diferitelor cauze.

Personal nu cred in toate povestile astea. Jidanii sunt o specie comuna exact ca restul comunitatilor poate putin cu IQ-ul mai sus si asta urmare a adaptarii lor in urma tuturor chinurilor/incercarilor prin care au trecut.

Omul indiferent de de natie, are tendinta de a isi dezvolta propriile ziduri defensive si propriul mod de atac / actiune ptr a se adapta pe baza celor experimentate in trecut, impuse de prezent si cerintelor viitorului. Este singurul mod de a supravietui. Toti avem acest simt, doar ca la unii se autodeclanseaza preventiv, altii traind insa cu el neactivat existand acel sentiment de complacere "se putea si mai rau".

LE

Nu mai credeti in toate povestile de pe net. Viata reala se desfasoara linistita independenta de aceste "dezvaluiri tulburatoare"!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

iau trusa de mic chimist a copilului si ma apuc de verificat piesele de la masina de cusut:)

da totusi ma intreb daca masina are ore de functionare mai mult decat au patroalele noastre :) cum se uzeaza platina,sau defapt cum rtezista la uzura:D:D:D

???

este suficient un magnet :)

... rezista bine (grupa platinicelor este dura) se fac mecanisme de ceas sau penite de stilou ... are conductibiliatet electrica buna, deci, merge bine la electronica :) si, colac peste pupaza, se topeste si greu, motiv pt care se fac creuzete ...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ma ,da la voi nu umbla vorba asa : ,,nu-i prost cine cere ,e prost cine da " ???

pe la noi mai e una : ,,de n-ar fi fraierii ,jmekerii ar muri de foame "

mno :ha:

Link spre comentariu

Ideea era ca treaba asta era acum vreo 6-7 ani... inseamna ca inca merge "afacerea"...

Rescue 4x4

Link spre comentariu

Ideea era ca treaba asta era acum vreo 6-7 ani... inseamna ca inca merge "afacerea"...

da,da pentru ca ,,fraierii nu mor niciodata,ei doar se schimba " :ha:

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Doresc sa ma stabilesc aici, profesia mea este bine renumerata si respectata.

Cred ca faza cu renumerata ar trebui sa dea de gandit oricui..Ca medic ce a absolvit o facultate ar trebui sa stie ca se spune remunerata

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

Ma suna un vecin, zice, mai nebunue, am vazut pe olx un Land Cruiser din 99, taxa platita, auto, piele, full, la 1800 E. Ma, zic, nu se poate. Intru si vad ca int-adevar asa e. Constient ca e muuuuult prea ieftina, ii trimit mesaj. Raspunde, imi zice ca e o doamna de vreo 50 ani, lucreaza in Grecia, e singura, masina i-a ramas de la sotu decedat, parcata in BM, nu are ce sa face cu ea, de asta o vinde asa ieftin.... Bun zic, haideti in Bm , facem actele si va dau banii, 1500E am negociat :ap. Ok, imi zice sa ne vedem luni, la ora 10 in fata garii din BM, DAR, ii frica ca e femeie singura, sa aiba garantie ca vreau sigur sa iau masina sa pun banii inytr-un cont pe numele meu in localitatea din Grecia unde e ea. ea face la fel, facem schimb de copii dupa chitantele cum s-au depus banii si totul e in regula. Zic, haideti in BM fara nici o frica, ca sigur iau masina, doar lucrez in Ministeru de Interne, sunt politist, nu aveti nici o frica, sunt om serios.... :grin::grin:. Care credeti ca a fost urmarea?

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

Ma suna un vecin, zice, mai nebunue, am vazut pe olx un Land Cruiser din 99, taxa platita, auto, piele, full, la 1800 E. Ma, zic, nu se poate. Intru si vad ca int-adevar asa e. Constient ca e muuuuult prea ieftina, ii trimit mesaj. Raspunde, imi zice ca e o doamna de vreo 50 ani, lucreaza in Grecia, e singura, masina i-a ramas de la sotu decedat, parcata in BM, nu are ce sa face cu ea, de asta o vinde asa ieftin.... Bun zic, haideti in Bm , facem actele si va dau banii, 1500E am negociat :ap. Ok, imi zice sa ne vedem luni, la ora 10 in fata garii din BM, DAR, ii frica ca e femeie singura, sa aiba garantie ca vreau sigur sa iau masina sa pun banii inytr-un cont pe numele meu in localitatea din Grecia unde e ea. ea face la fel, facem schimb de copii dupa chitantele cum s-au depus banii si totul e in regula. Zic, haideti in BM fara nici o frica, ca sigur iau masina, doar lucrez in Ministeru de Interne, sunt politist, nu aveti nici o frica, sunt om serios.... :grin::grin:. Care credeti ca a fost urmarea?

Cu asta era sa se teapuiasca si un prieten de-al meu acum cateva zile.

M-a sunat ca a gasit o Toyota la pret bun si m-a intrebat daca merita.

I-am zis a ia.

M-a sunat peste doua zile sa imi spuna ca crede ca e teapa. Ca l-a pus sa trimita bani in avans. M-a pufnit rasul. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare