CIPRIAN_CLH Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 Salut, de curand am achizitionat un Freelander 2003 facelift td 4,manual,3 usi.Locuiesc in Malta. Cd player-ul original cu magazie cd incorporata 6 cd-uri,si amplificare BOSSE. De cand am cumparat masina am avut problema la caesofon si anume nu citeste cd-urile.Radio functioneata perfect se aude perfect. As vrea sa cumpar de pe ebay un casetofon asemanator.Stie cineva daca se potriveste varianta americana? ce am gasit pe europa majoritatea nu au codul de siguranta al casetofonului ori cer sume aberante.aici unde locuiesc nu pre gasesc "baieti care decodeaza" si nu as vrea sa risc cumparand un casetofon care "poate" se va decoda.... Am vrut sa schimb si casetofonul cu totul sa pun ceva un castofon cu usb dar din cauza amplificarii Bosse nu pot face adaptari.Trebuie recablat tot sistemul si ma cam costa ceva... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 (editat) Re: Probleme radio casetofon.Compatibilitate cu varianta USA Uita-te la mufa de pe spate, daca este identica (tip BMW) nu ai nicio problema, daca radiocasetofonul provine de pe un KV6 pre-2001 nu se va potrivi. Am vrut sa schimb si casetofonul cu totul sa pun ceva un castofon cu usb dar din cauza amplificarii Bosse nu pot face adaptari.Trebuie recablat tot sistemul si ma cam costa ceva... In mod normal toate modificarile se fac la mufa de conectare a radiocasetofonului, eventual poti lega amplificarea la iesirea preamplificata a viitorului device. Editat Martie 6, 2016 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Probleme radio casetofon.Compatibilitate cu varianta USA ... nu citeste cd-urile ... O solutie simpla si ieftina ar fi sa gasesti un service de electronice care sa-ti inlocuiasca unitatea optica (laserul). Bafta! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIPRIAN_CLH Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Probleme radio casetofon.Compatibilitate cu varianta USA Multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate