gdansk Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 (editat) Salut . A inceput sa-mi patineze din senin ambreiajul , fara nici un preaviz . Practic nu mai pot folosi masina. Cei care ati mai avut probleme : e ambreiajul sau poate fi pompa ? Daca e ambreiajul, cum l-ati inlocuit ? dand cutia jos sau motorul ? Astept nise pareri . Frontera 2.3 TD '95 Editat Martie 7, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Patianare Ambreiaj Frontera 2.3 TD Ai "pedală" ? Adica, cand apeși ambreiajul rămâne blocat jos? Sau simți ca merge mai ușor ca de obicei ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 7, 2016 Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Patianare Ambreiaj Frontera 2.3 TD Ai "pedală" ? Adica, cand apeși ambreiajul rămâne blocat jos? Sau simți ca merge mai ușor ca de obicei ? Pedala mi-a ramas ca inainte , am pedala . Doar ca inainte ca si acum , trebuie sa apas pedala pana jos de tot ca sa pot schimba vitezele . Ma lasa sa schimb doar daca sunt insistent pe padala . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Re: Patianare Ambreiaj Frontera 2.3 TD Daca s-a dus brusc si nu treptat, atunci e probabil Discul de presiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Patianare Ambreiaj Frontera 2.3 TD Daca s-a dus brusc si nu treptat, atunci e probabil Discul de presiune. Cred ca mecaniceste corect ii zice placa de presiune? Iar da, faptul ca a cedat brusc, sunt sanse ca elasticitatea placii de presiune ( sau chiar soarele cu dinti rupti ) sa fie motivul. Daca pedala e tot la fel, dar tinea de la inceput foarte jos, atunci uzura discului+placa erau spre terminate. Cam la toate masinile 4x4, cutia fiind longitudinala, schimbul discului se face demontand cutia de viteze. Cardanele jos, timoneria jos, traversa pe care sta cutia cu tampoanele aferente, si apoi desfacuta de pe motor. Grija, ca au tendinta sa fie destul de grele aceste cutii, deoarece majoritatea vin Cutia viteze + cutia transfer in corp comun, de aici si greutatea aferenta. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Patianare Ambreiaj Frontera 2.3 TD Cred ca mecaniceste corect ii zice placa de presiune? Iar da, faptul ca a cedat brusc, sunt sanse ca elasticitatea placii de presiune ( sau chiar soarele cu dinti rupti ) sa fie motivul. Daca pedala e tot la fel, dar tinea de la inceput foarte jos, atunci uzura discului+placa erau spre terminate. Cam la toate masinile 4x4, cutia fiind longitudinala, schimbul discului se face demontand cutia de viteze. Cardanele jos, timoneria jos, traversa pe care sta cutia cu tampoanele aferente, si apoi desfacuta de pe motor. Grija, ca au tendinta sa fie destul de grele aceste cutii, deoarece majoritatea vin Cutia viteze + cutia transfer in corp comun, de aici si greutatea aferenta. Multumesc . Am dat de un mecanic care imi rezolva kitul cu manopera 600 ron . Zic eu ca e bine . se c-am teme intr-adevar de greutatea cutiei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Patianare Ambreiaj Frontera 2.3 TD Eu am venit din Brașov pina în Bucuresti cu a 4a.iar în oraș schimbam numai la semafor cu motorul oprit. Problema a fost pompa.Un arc interior rupt . Verifica pompa întâi e mai ușor și mai ieftin. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 10, 2016 Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: Patianare Ambreiaj Frontera 2.3 TD Eu am venit din Brașov pina în Bucuresti cu a 4a.iar în oraș schimbam numai la semafor cu motorul oprit. Problema a fost pompa.Un arc interior rupt . Verifica pompa întâi e mai ușor și mai ieftin. Interesant . Mecanicul nu s-a apucat inca de ea. O sa-l pun sa verifice intai pompa si traseele ; sa nu fie cumva blocate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate