padres Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 -ce parere aveti care cauciucuri sunt mai bune(vorbesc doar de cele orginale) Simex sau Booger (tsl-interco)? -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: care sunt mai bune,argumente? Depinde pentru ce , amandoua sunt cauciucuri exeptionale dar cu recomandare separata. Pentru zonele din tara noastra simex-ul este mai potrivit 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: care sunt mai bune,argumente? Depinde pentru ce , amandoua sunt cauciucuri exeptionale dar cu recomandare separata. Pentru zonele din tara noastra simex-ul este mai potrivit subscriu, este exact asa cum spui tractiunea marita in noroi la bugere este drasnic penalizata de lipsa sustinerii laterale, motiv pentru care simex este preferat de marea majoritate sper ca nu vrei sa pui pe L200 nou simexuri... ca trimit baietii cu halate albe sa te duca la recreere in camera capitonata e mai ieftin sa iei o masina de tavaleala decat sa incepi sa repari un L200 nou cristi... te rog sa ne spui ca nu e adevarat ce cred forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: care sunt mai bune,argumente? le voi pune doar la ture pe strada am deja bf mt .si apropo nu am alta masina sa ma dau si deja am preparat-o cu de toate pe asta ,e cam lunga dar mere bine. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: care sunt mai bune,argumente? apropo soimule explica-mi te rog mai amanuntit partea cu sustinerea laterala ,adic fuge masina lateral sau? -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: care sunt mai bune,argumente? bugerele, ca si tractoarele, sunt f bune pt tractiune pe noroi, dar tot cam asa de rau la stabilitate laterala...adica undeva pe la 0 % cum ai de trecut pe o bucata inclinata, cand te uiti de ce pom o sa te sprijini...si fiind un l200 nou, eu zic sa-ti ei un smurache si sa-l faci pentru hard, iar ce ai facut din l200 e superb pt ture asa vad eu lucrurile, tu fa cum vrei forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate