Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

care sunt mai bune,argumente?

padres

Postări Recomandate

Re: care sunt mai bune,argumente?

Depinde pentru ce , amandoua sunt cauciucuri exeptionale dar cu recomandare separata. Pentru zonele din tara noastra simex-ul este mai potrivit

subscriu, este exact asa cum spui

tractiunea marita in noroi la bugere este drasnic penalizata de lipsa sustinerii laterale, motiv pentru care simex este preferat de marea majoritate

sper ca nu vrei sa pui pe L200 nou simexuri... ca trimit baietii cu halate albe sa te duca la recreere in camera capitonata

e mai ieftin sa iei o masina de tavaleala decat sa incepi sa repari un L200 nou

cristi... te rog sa ne spui ca nu e adevarat ce cred

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

le voi pune doar la ture pe strada am deja bf mt .si apropo nu am alta masina sa ma dau si deja am preparat-o cu de toate pe asta ,e cam lunga dar mere bine.

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

Link spre comentariu

bugerele, ca si tractoarele, sunt f bune pt tractiune pe noroi, dar tot cam asa de rau la stabilitate laterala...adica undeva pe la 0 %

cum ai de trecut pe o bucata inclinata, cand te uiti de ce pom o sa te sprijini...si fiind un l200 nou, eu zic sa-ti ei un smurache si sa-l faci pentru hard, iar ce ai facut din l200 e superb pt ture

asa vad eu lucrurile, tu fa cum vrei

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare