Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Bravuri" cu Ford si Mazda

Catamax

Postări Recomandate

In acest topic va propun sa postam "bravurile" noastre din teren. Adica poze cu noi intepeniti prin noroaie, balti sau zapezi.

Asa ne ma descretim fruntile cand vedem cum au mai "comis-o" si altii :grin:

Incep eu cu o bravura de anul trecut, cand datorita vegetatiei, nu am vazut ca apa sapase ditamai groapa in drum :grin::grin::grin: si cum diferential blocabil nu am......am chemat un tractor in ajutor!

IMG_1847_res.jpg.08f1a5fc80800877c631be1cfa1275dd.jpg

_res.jpg.ddd4511f7000d9231db90f03c22bd368.jpg

IMG_1849_res.jpg.e08b57b8bfc3618ed78db1e055d58965.jpg

IMG_1848-res.jpg.bd224bd7f4ff8f363851cb094c9b83f1.jpg

IMG_1851_res.thumb.jpg.6b568374c19b67cb7be4f3115fbf4d61.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "Bravuri" cu Ford si Mazda

Exact pentru situații de genul asta, eu mi-am cumpărat un hi lift farm jack. Mi-am mai facut niste accesorii "hand made" dupa modele luate de pe net si intr-o situație ca a ta pot ieși singur.

Troliu nu am ca bugetul familiei il fac cu nevasta si daca ar vedea cat costa unul, ar face apoplexie ...

Link spre comentariu

Aproape la fel am patit eu acu` vre`o citiva ani pe Semenic cu B2500, ceva zapada si am nimerit cu dreapta fata in ceva transee lata de vreo 50cm , lunga de vre`un metru, dreapta fata pe brat, stinga spate in aer.

Nici tipenie de om in jur, noroc ca a iesit cu frina de mina .

Grig

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

In acest topic va propun sa postam "bravurile" noastre din teren. Adica poze cu noi intepeniti prin noroaie, balti sau zapezi.

Asa ne ma descretim fruntile cand vedem cum au mai "comis-o" si altii :grin:

Incep eu cu o bravura de anul trecut, cand datorita vegetatiei, nu am vazut ca apa sapase ditamai groapa in drum :grin::grin::grin: si cum diferential blocabil nu am......am chemat un tractor in ajutor!

Ia sa vad daca stii de ce aveai nevoie sa iesi de acolo in 20 de secunde ....;)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Exact pentru situații de genul asta, eu mi-am cumpărat un hi lift farm jack. Mi-am mai facut niste accesorii "hand made" dupa modele luate de pe net si intr-o situație ca a ta pot ieși singur.

Troliu nu am ca bugetul familiei il fac cu nevasta si daca ar vedea cat costa unul, ar face apoplexie ...

colegule nu te supara pentru ce o sa iti spun , dar vinovat pt nevasta care face apoplexie esti numai tu.

Daca ai intra in teren si cu ea si ar trebui sa impinga pana i se bulbuca ochii in noroi si apa pana mai sus de glezne , iti spun eu ca dupa vreo doua de astea iti spune singura sa iti cumperi troliu.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Esti incepator pe forum. Nu ai nici 20 de mesaje . Nu intelegi inca cum functioneaza regulile pe aici. Tot ce spui va fi folosit impotriva ta . Daca pui o poza cu o masina intepenita intr-o groapa cei care dau replica se vor imparti in doua categorii . Unii care te vor bascali pentru greseile de pilotaj si altii care iti vor spune sa iti cumperi masina de teren :wink:.

Daca ai sa vrei sa vinzi masina, o vor porcai toti, fara exceptie . Vor da citate ( din postarile tale ) in care recunosti limitarile tehnice ale masinii ca sa iti scada pretul. Moderatorii iti vor spune ca incercarea ta de a te face auzit pe acest forum este o soapta ridicola comparabil cu ragetul suprem al posesorului de Patrol , Pajero , Defender , Vitara ( daca am ratat vreuna va rog cu umilinta - pe aceiasi moderatori - sa nu ma pedepsiti prea aspru :grin: ).

Nu ai troliu ? Faci forumul de rusine !

Nu ai carlig de remorcare ? La ce mai esti util atunci ?

Nu ai diferential blocabil spate ? ( ai recunoscut in primul post - amatorule :ha: ) - piei cu hodoroaga ta de aici !

Deci, mai reflecteaza asupra oportunitatii de a-ti expune slabiciunile pe un forum cu atatea orgolii :old.

P.S. Acum am vazut ! Nu ai nici ledbar ! :daisazacaji5:

Editat de FordRanger
  • Like 1
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Eu am și troliu si ledbar ba chiar şi cârlig de remorcare, suport canistra de 20l, cauciucuri MT BF Goodrich, ochelari de soare, wc şi Metoclopramid în caz de greaţă :bleah

Îl faceţi pe om să nu mai posteze nimic şi să creadă că a greşit că a facut postarea deşi eu zic că se pot invaţa multe din greşeli, mai ales modul cum ai ieşit din ele.

Eu nu prea am ce să postez aici la bravuri. Am cărat 1 tonă de ciment la deal (aviz viitorilor cumpărători = a fost călărita) si nici nu am stiut că am incărcătură, iar cu bravurile, nu le am.

ciment3.thumb.jpg.940e06cbbefbf612fc8addc56db52169.jpgciment2.thumb.jpg.0b1aaed183b63aafea3449c5cb836fe1.jpg

De obicei plec pe coclauri în CO și nu am chef de bravuri, totuși, anul trecut pe drumul dintre Valea de Pești și Runcu am rămas și eu cu ochii-n soare, vezi poză de profil :grin: , nu am avut troliu, acum am:al

Distracția de anul trecut este la turism http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89688-Valea-de-pesti-spre-Cheile-Sohodolului-Runcu&p=1022024&viewfull=1#post1022024 :wink:

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

... rangere ... asa departe pa'n la tine mi-o fi sarit febra mea si acum e randul tau sa fii acru ? ... Daca da .... nu-i nimic , in zece zile trece ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

:g

Esti incepator pe forum. Nu ai nici 20 de mesaje . Nu intelegi inca cum functioneaza regulile pe aici. Tot ce spui va fi folosit impotriva ta . Daca pui o poza cu o masina intepenita intr-o groapa cei care dau replica se vor imparti in doua categorii . Unii care te vor bascali pentru greseile de pilotaj si altii care iti vor spune sa iti cumperi masina de teren :wink:.

Daca ai sa vrei sa vinzi masina, o vor porcai toti, fara exceptie . Vor da citate ( din postarile tale ) in care recunosti limitarile tehnice ale masinii ca sa iti scada pretul. Moderatorii iti vor spune ca incercarea ta de a te face auzit pe acest forum este o soapta ridicola comparabil cu ragetul suprem al posesorului de Patrol , Pajero , Defender , Vitara ( daca am ratat vreuna va rog cu umilinta - pe aceiasi moderatori - sa nu ma pedepsiti prea aspru :grin: ).

Nu ai diferential blocabil spate ? ( ai recunoscut in primul post - amatorule :ha: ) - piei cu hodoroaga ta de aici !

Deci, mai reflecteaza asupra oportunitatii de a-ti expune slabiciunile pe un forum cu atatea orgolii :old.

:g

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Se vede ca a incoltit iarba....sau sa o iau ca pe un sfat???

Link spre comentariu

Daca ai asa nevasta nu-ti mai trebuie dusmani. :ha:

:h5

:h5 baga mare domnu Vio :wink: macar de o grija sa fi scapat omul , anume de asta cu dusmanii

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Ca sa fiu in ton cu tema topicului revin cu o patanie de pe asfalt de acum 4 ani din Bucuresti cand o femeie a intrat cu VW ei sub masina mea care desi lovita din lateral nu a avut nici o zgârietura.

2053247526_1accident.thumb.jpg.494918e8697869d63ee9688455c36ad7.jpg2100552120_2accident.thumb.jpg.be5e5b842bf0dc0943ae3bcb49bfa6ac.jpg1489682911_3accident.thumb.jpg.22afdc48bc3c1af9e68bfa32ab0db172.jpg1799859602_4accident.thumb.jpg.9783cb5d6f45efcfca8caa0375130ca8.jpg

Si iata filmul pataniei

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Si alta patanie cand pe centura capitalei mi-a iesit din lateral o dacie pe gaz care in loc sa treaca direct pe banda 1 care era libera a ramas pe banda 2 in fata mea si doar cand am vrut sa-l depasesc pe dreapta sa gandit si el sa vireze.

Pentru a nu intra in el am franat violent si dupa ce am vazut ca ma duc spre parapet am ridicat piciorul de pe frana doar cat sa virez putin volanul si apoi masina sa rasucit de-a latul. Cu acea ocazie am avut doar stopul din spate stanga lovit. Politistul din Stefanesti caruia i-am povestit patania ma sfatuit ca pe viitor sa nu-i mai feresc si sa intru direct in ei ca sa am probe materiale, nu video chiar daca aveam doi martori ce se aflau in masina cu mine. Ce daca-i omor, doar asa pot sa-mi recuperez paguba si sa probez ca-i vinovat, altfel, in instanta. Dupa aceea am primit o amenda pentru ca nu m-am asigurat la schimbarea benzilor :ha: probabil ca daca era un meteorit pe sosea si tot m-ar fi amendat ca nu am adaptat viteza sau mai stiu eu ce.

Link spre comentariu

Esti un om norocos. La primul , VW-ul s-a bagat cu botul sub roata dreapta spate , de aia nu ai avut nici o zgarietura. La al doilea eveniment chiar a fost bafta dubla. Prima ca nu ai intrat in parapet iar a doua ca nu te-a luat vreunul din spate cu viteza mare .

Am sesizat ca astia cu Ranger/B2500 suntem ocrotiti de divinitate . :ha:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Esti un om norocos. ................................... Prima ca nu ai intrat in parapet iar a doua ca nu te-a luat vreunul din spate cu viteza mare .

Am sesizat ca astia cu Ranger/B2500 suntem ocrotiti de divinitate . :ha:

Daca as fi avut pe altul in spate nu as fi incercat sa-l evit si ar fi iesit un carnagiu, cu mine la mijloc :ih

Cât despre divinitate, da, aşa este sau sper sa fie :h5

Doamne ajuta !:al

Link spre comentariu

Patania cu VW-ul e tare rau de tot....:) :) :).....adica te-a vazut, caci daca nu te vedea iti intra in fata.....apoi, cred ca i-a scapat piciorul de pe ambreiaj:grin:

In cea cu Dacia, daca aveai greutate pe bena, cred ca nu iti iesea driftul :).

Oricum esti norocos!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare