Csl Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Am un pajero pinin 1.8gdi din 2001 recent adus in grrmania. Zilele astea m am apucat sa fac schimburile pe la motor si am zis sa curat si clapeta de acceleratie. Cand am dat jos corpul m am speriat ce am gasit... am zis ca masina a mers pe motorina nu benzina... E normal sa fie atata depunere pe admisie? https://www.dropbox.com/s/adebeaj5ye0y0sd/20160307_104125.jpg?dl=0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Depuneri pe admisie Inca mai crezi ca EGR-ul e un lucru bun la un motor ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Csl Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Depuneri pe admisie Inca mai crezi ca EGR-ul e un lucru bun la un motor ? Cineva spunea ca as avea probleme la supape... deci egr ul e de vina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Depuneri pe admisie Cineva spunea ca as avea probleme la supape... deci egr ul e de vina... Clar EGR. Vaporii de ulei in admisie de la gazele de carter se amesteca cu gaze arse din evacuare si se tencuieste galeria. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Csl Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Depuneri pe admisie Clar EGR. Vaporii de ulei in admisie de la gazele de carter se amesteca cu gaze arse din evacuare si se tencuieste galeria. La modelul asta se poate anula EGR sau are rost? Stiu ca la passat se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Depuneri pe admisie Mizeria aia o ai de zecii de mii de km , adunata . Baga corpul in benzina , sau da cu un spray pentru curatat carburatoare ( este vreo 15 ron ) si vei mai merge inca cateva zeci de mii pana cand se va depune iarasi. Probabil ca nu vei mai avea masina cand va fi nevoie de o noua curatire. Fiind benzina , se prea poate sa fie nevoie de unele " pacaleli " ale ECU ca sa poti scoate definitiv EGR-ul. Curata-l bne si pune-l la loc . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate