dude Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Salutare. Doresc sa inlocuiesc stopurile spate de la Y60 LWB cu stopuri model australian, cu semnalizare inclusa in stopurile din caroserie: Pentru aceasta trebuie modificata putin instalatia electrica. Am tot cautat mufa "tata" de la cupla electrica de la stopuri, dar nu stiu denumirea si pe unde ma duc lumea se uita stamb la mine. Cupla "mama" arata cam asa: Stiti cumva denumirea acestui tip de mufa astfel incat sa stiu ce sa caut pe Internet? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Mufa "tata" stop Nissan Patrol Y60 Off-topic: Radule,da prin teren cind te mai vedem?? Ca multa vreme-a mai trecut de cind....puneai lanturi pe MT-uri!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Mufa "tata" stop Nissan Patrol Y60 La fel de offtopic: am vazut ca in ultimele doua saptamani ati infruntat noroaie si abia v-ati descurcat cu blocanti, reductii si cauciucuri cu profil "simex". Ce rost avea sa vin cu "gogosarii" mei de mall si sa va frustrez ca tre sa stati dupa mine sa ma troliez la nesfarsit... asteptam sa se mai usuce putin si deschidem sezonul. Pana atunci mai bricolam ceva la masina. :) Am vazut ca ai schimbat cauciucurile. Ai trecut la 35-uri de la Silversone? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Mufa "tata" stop Nissan Patrol Y60 Mufa aia e de negasit prin judetul romania , muta-ti gandul ... la cateva cositoriri si tot atatea termocontractibile . ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Mufa "tata" stop Nissan Patrol Y60 Nu, Insa Turbo 285/75/16,34-uri. Silverstoanele le-as toci repede pe asfalt. Te asteptam cit mai repede in teren!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Mufa "tata" stop Nissan Patrol Y60 In caz ca nu gasesti mufa iei niste papuci tata sau cum le spune si ai rezolvat problema Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dude Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Mufa "tata" stop Nissan Patrol Y60 Multumesc frumos pentru raspunsuri. Acum stiu ca nu mai tre sa caut cai verzi pe pereti. O sa caut papuci sau cositoriri. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Mufa "tata" stop Nissan Patrol Y60 Multumesc frumos pentru raspunsuri. Acum stiu ca nu mai tre sa caut cai verzi pe pereti. O sa caut papuci sau cositoriri. :) eu din cate tin minte stopurile mele au venit cu acele mufe si cu vreo 10 cm de fire .Doar am lipit firele masinii la firele mufelor am izolat si cam atat Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate