parpaneata Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Caravana Trebuie mare atentie la ce scoti dintr-o rulota ptr ca mobilierul are si rol de sustinere. Rulota e "legata" prin mobilierul ei. Demontare=slabirea rezistentei. Nu ma refer la paturi si banchete bine-nteles. Alea se pot scoate. Atentie la dulapuri si paravane care pleaca din podea si se opresc in tavan!!! Apoi va mai fi problema prinderii echipamentului care vrei sa fie permanent acolo. Toate astea au prinderea in podea,deci trebuie sa iei neaparat o rulota cu podeaua buna,nu putrezita. Prinderea de pereti e mai mult estetica,peretele fiind confectionat din doua placaje cu zapada la mijloc. Facandu-se joc in prinderi,de la frumoasele noastre drumuri,vor ceda. E complicat ptr ca vrei sa impaci si capra si varza! :) Sa pleci cu masina de off si.....sa agati si rulota! Ai putea sa faci o schema a amplasamentului si o descriere a echipamentului pe care vrei sa-l pui in rulota si....sa incep sa o dezbat cu rulotistii mei! Avem tipi care reconditioneaza rulote si,cred eu,ar putea gasi solutii fiabile. La fel si cu adusul rulotei. Avem rulotist-navetist cu domiciliul in Germania. Are SUV ca si mine. El Sorento,eu Santa Fe 2 dar.....nu cred ca putem merge pe unde va bagati voi! :) Ca si concluzie....cred ca se rezolva treaba. Probabil o sa facem o intalnire comuna si.....ne uitam la voi! La fel am facut si la baloanele alea cu aer cald de la Campul Cetatii! :ha: Hyundai Santa Fe 2, 2200 cmc, 4x4, 180 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Caravana Probabil o sa facem o intalnire comuna si.....ne uitam la voi! Ba nu... Facem o intalnire comuna si veniti cu noi ! :ha: :ha: :ha: Puteti alege: in caravana pana se termina drumul , in "acaret" in off-road sau amandoua... :ypu :ypu :ypu La subiect: nici nu intentionez sa scot mobilier din rulota ( e un spatiu absolut necesar de depozitare). Ideea e sa aiba 1-2 paturi disponibile in caz ca vreau sa consult sau sa pun o perfuzie, sa fie cat de cat ingrijita ( vorba aia... igiena spatiului e obligatorie), sa aiba o instalatie electrica buna ( majoritatea aparaturii functioneaza electric ). Nu vreau sa fac din ea sala de chirurgie sau nu stiu ce chestie extraterestra... :ha: :ha: :ha: Cel mai important e sa nu fie "mancata" si sa reziste la drumuri de tara. Atat ! De restul ma ocup eu. Practic pun pe ea ce trebuie si nu cred ca o sa am "de scos" prea multe... :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Caravana Mergind pe coclauri am vazut multe persoane cu rulote intrate pe diverse drumuri forestiere.Cred ca daca s-ar intari(ramforsa )sasiul in zonele sensibile si facindu-se o supra dimensionare (made in rusia) cred ca va rezista in urma lui GOGU. Cel mai bun model ar fi acela care v-ar permite sa o inaltati si din anvelope. Nu stiu exact care este sistemul de suspensie la rulote dar la peridoc am bara de torsiune+amortizoare si este un sistem foarte confortabil pentru salupa ca nu primeste direct suturile cauzate de hirtoape. Fiind interesat si eu de capitolul rulota in deplasarea in GERMANIA voi aduna mai multe date si daca am noroc ma voi intoarce si cu una dupa 4x4. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
parpaneata Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Caravana Daca venim la o intalnire comuna si va bagam microbul.....ce va faceti??? :ha: :ha: :ha: Am mai corupt noi pe unii! :ha: Si @max cocheta la un moment dat. :ha: Eu cred....asa. Iti trebuie o rulota fara toaleta(ptr a castiga loc),cu aragaz,frigider si Truma(caldura pe gaz). Coltarul trebuie scos si montat un pat pe latimea rulotei in capatul din fata. In locul ramas liber(cca 50-80 cm) intre patul asta si eventualele dulapuri si noptiere,poate fi asezata trusa aia,o etuva si ce-ar mai fi. Chestii pe care le vei cara cu masina si le vei pune acolo in momentul camparii sau....prinse definitiv in podea. Daca te hotarasti si mergi pe idea asta....vedem ce gasim si ca sa iesi mai ieftin faci un drum de Germania. In rest....n-ai taxe,vama,etc. RAR,inmatriculare si impozit anual de 7 ron. Gata....ca poate ma molipsesc si sigur n-ai leac! :ha: Hyundai Santa Fe 2, 2200 cmc, 4x4, 180 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Caravana Gata....ca poate ma molipsesc si sigur n-ai leac! :ha: Doamne dă !!! :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Caravana Doctore.. am gasit solutia..... ......este buna si pt ambulanta.... ......este buna si pentru caravana(rulota)....... .. este si ecologica euro XXIII.... ... consum redus.. aproape neglijabil, se gaseste peste tot.... .. si are acces peste tot....garda la sol este destul de mare... si 8x8.. sau chiar mai mult la cerere... te "coafeaza"? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Caravana Doctore.. am gasit solutia..... ......este buna si pt ambulanta.... ......este buna si pentru caravana(rulota)....... .. este si ecologica euro XXIII.... ... consum redus.. aproape neglijabil, se gaseste peste tot.... .. si are acces peste tot....garda la sol este destul de mare... si 8x8.. sau chiar mai mult la cerere... te "coafeaza"? Doamne fereste sa te care cu asa ceva ,ca daca nu ai murit din accident mori de septicemie si scuturaturi Da oricum este tare poza . Bravo :rsp :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Caravana E belea "ambulanta" :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate