nivaforever Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Salutare! Am gasit pe net trolii HORN, cica ar fi fabricate in Austria. Vreau sa cumpar unul pentru Niva. A folosit cineva asa ceva? Sunt bune, isi merita banii?????.....sau sunt fabricate pe vaporul "AUSTRIA"??? :ha: cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Troliu HORN exact, ca si niva pe crucisatorul potemkin... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Troliu HORN eu tocmai am achizionat si pot sa spun ca sunt bune.o spune si pretul care nu este tocmai mic.cei de la calmini.de comercializeaza horn,t-max,warn.nu ei folosesesc horn pe masinile de competie.am discutat cu ei si mi-au spus ca probleme au avut cu warn decand se fabrica in china! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Troliu HORN sunt bune,dar sincer nu stiu daca sunt fabricate in tara sau pe vaporul austria....oricum daca iti cumperi unul stiu din povestile prietenilor ca sunt ok daoar ca un ajutor suplimentar,nu te astepta sa te si scoata dor troliul si releul trebuie sa fie unul beton caci sug curent la greu traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Troliu HORN eu as ramane fidel warm sau ramsey! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: Troliu HORN sunt destul de bune cu motorul nu am avut problema dar am pot ramane blocate relele ...pe tras... ar fi bine sa ai un intrerupator general, si poate ar fi si mai bine sa iti iei relee warn motorul e f puternic si nu cred ca o sa reusesti sa-l arzi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Troliu HORN Vreau sa-mi iau un troliu pe la 8000 lbs si am in plus si un "scripete" pentru tractiune marita. Caut un troliu mai mare deoarece in majoritatea cazurilor ies singur pe teren asa ca nu-mi pot pune bazele in nimeni. Si ca o masura suplimentara de siguranta o sa-mi iau si un troliu manual de 4000 kgf ca sa fiu sigur ca nu ramin blocat in nici o situatie. Nu folosesc masina decit pentru excursii offroad si iesiri in natura nu pentru extrem asa ca, presupun ca n-am sa-l folosesc foarte des si n-am sa-l suprasolicit. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Troliu HORN Vreau sa-mi iau un troliu pe la 8000 lbs si am in plus si un "scripete" pentru tractiune marita. Caut un troliu mai mare deoarece in majoritatea cazurilor ies singur pe teren asa ca nu-mi pot pune bazele in nimeni. Si ca o masura suplimentara de siguranta o sa-mi iau si un troliu manual de 4000 kgf ca sa fiu sigur ca nu ramin blocat in nici o situatie. Nu folosesc masina decit pentru excursii offroad si iesiri in natura nu pentru extrem asa ca, presupun ca n-am sa-l folosesc foarte des si n-am sa-l suprasolicit. ce fel de "scripete" ai ? troliu manual de unde iei si la ce pret ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Troliu HORN Chiar si eu sunt curios de troliu manual? Si nu mai pleca singur... :rules Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Troliu HORN Iintrati pe www.t-max.ro. O sa gasiti acolo troliu manual. Cautati la orice magazin mai serios de scule, puteti gasi si acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Troliu HORN Am fost acolo am dat vreo 3 mesaje Calinvas nu a raspuns la nici unul asa ca am renuntat... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Troliu HORN Mai incearca, eu am vorbit cu el acum ceva timp in urma si a fost ok. Am vazut un troliu manual la Triton pe varianta, linga Metro. Pretul insa era cam mare. Incearca si acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Troliu HORN daca te uiti la horn pe site o sa vezi ca dealeri in romania sunt unii traco service... care au si pe stoc... Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Troliu HORN daca te uiti la horn pe site o sa vezi ca dealeri in romania sunt unii traco service... care au si pe stoc... nice :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu3.5v6 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Troliu HORN am 2 prieteni care au troliu Horn, unu il are montat de cateva luni bune si l-a folosit destul de des si chiar a facut niste trolari in care l-a solicitat foarte mult si inca este ok. celalalt a cumparat masina cu troliu Horn si la prima iesire s-a bulit, a ramas probabil un releu blocat si s-a ars motorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Troliu HORN Eu am pe patrol horn de 4,2 sau 4,3 tone. Ceva de genul asta:). Ii ok, adica am troliat cu el de multe ori si nu s-a bulit. Toata chestia ii cand tragi ceva greu sau nu te poti ajuta din roti, sa legi dublu cu scripete. Ii prelungesti f mult viata :). Deci la bani care ii eu zic ca merita. Horn ii ceva divizie mai ieftina de la warn, din cate am auzit. Se poate sa gresesc deci nu aruncati cu pietre :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Troliu HORN Eu am pe patrol horn de 4,2 sau 4,3 tone. Ceva de genul asta:). Ii ok, adica am troliat cu el de multe ori si nu s-a bulit. Toata chestia ii cand tragi ceva greu sau nu te poti ajuta din roti, sa legi dublu cu scripete. Ii prelungesti f mult viata :). Deci la bani care ii eu zic ca merita. Horn ii ceva divizie mai ieftina de la warn, din cate am auzit. Se poate sa gresesc deci nu aruncati cu pietre :p Nu te superi dar rectific Horn nu este divizie al lui Warn este o firma din Austria care isi face troliile sub licenta in China . Statistic din aprox 200 trolii vandute de mine in 2009 aprox. 6-7 au necesitat diverse reparatii 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Troliu HORN N Statistic din aprox 200 trolii vandute de mine in 2009 aprox. 6-7 au necesitat diverse reparatii Unde, cand, cum si in ce fel? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Troliu HORN Si cele warn se strica :). Acuma poate ca nu or tine astea horn ca un 8274 sau powerplant dar la banii care is eu zic ca merita. Multi merg cu la concurs cu ele pt ca sunt cat de cat rapide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Troliu HORN Unde, cand, cum si in ce fel? Majoritatea au probleme electrice in gen contacte imperfecte se supraincalzeste si arde ceva 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate