Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aparat de sudura MIG

KAROLOKW

Postări Recomandate

Re: aparat de sudura MIG

Tu stii ca io tin la tine dar de mai multe ori nu voi spune - chiar daca esti incepator si zici ca n-ai ca nu aia , nu ailalata ... cel putin ia o scula buna , macar asta te va ajuta . Un echipament nesigur pe el te va umple de draci ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Tu stii ca io tin la tine dar de mai multe ori nu voi spune - chiar daca esti incepator si zici ca n-ai ca nu aia , nu ailalata ... cel putin ia o scula buna , macar asta te va ajuta . Un echipament nesigur pe el te va umple de draci ...

Cos :) tot respectul stii doar ca nu sunt scartar :) da pur si simplu nu cumpar de pe net nimic daca nu am incredere in cel de la care cumpar sau daca nu "pipaie"mana mea acel lucru :) 3000 nu dau pt kempi poate sa fie mama lui kempi :)

cumpar kempi second de la tine de la altcineva pe care il stiu si tie sau respectivului ii dau 3000 lei pe el dar aiurea pe net nu dau :) :):):)

apropo stimabile ai vreun aparat in plus prin garaj?:D

asta sa te iert ca mai tot dus cu speranta de scuturile alea:):):)

Link spre comentariu

... da' ce speranta ai pierdut , ca sunt tot acolo puse bine ... Vor fi cadou pentru viitorul tau Patrol , din anul al treilea de coexistenta ta langa el ( montaj inclus , vopsirea inclusa , intretinere pe viata a scuturilor constand in verificarea si reglarea incarcarii si schimbul de ulei - la scuturi ! Pe viata , am zis ) .

... regret , n-am scule de instrainat ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Deja nu imi place adica ma pui sa stau cu patrolul 3 ani ca sa pot bemeficia de proyectie? V

:) fiee accept si asa ca stiu ca te vei simti profund miscat sa mi le aduci :) referitor la sudura stii cam la ce ma refer:) imi cerea unul 500 euro sa imi faca evacuarea la aro:) din inox de 2 :) i am zis ca de banii astia imi cumpar aparat si invat sa sudez ,mai bine:)

Link spre comentariu

AI dreptate,e riscant sa cumperi Kemppi-ul ala sh...cu o chinezarie noua mergi la sigur...teapa e garantata!:ha:

Eu am incercat sa dau un sfat bazat pe experienta mea...din sudura traiesc de multi ani si am cumparat multe aparate de marca sh,majoritatea pe "neve" si nu m-am ars niciodata ( singurul lucru care m-a interesat a fost provenienta lor,nu cumpar furaciuni)...tu faci cum vrei pe banii tai.

Spor la cumparaturi!:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

cam exact pt asta am si eu nevoie:)

exact sa sudez o roaba, o teava:):):)o table mai subtire:) s aimi fac un gratar :D:D:D

Giorgel da-mi si mie mai multe detalii ca pare tentant si nici greu nu e:)

Link spre comentariu

Excelenta pune si pretul la Migatronicul ala...:ha::ha:

Si apuca-te sa le importi,sunt scule de top...dupa cum discutam!:grin:

PS

Dar trebuie sa recunosti ca modelul asta fata de Kemppi-ul ala de pe olx e pistol cu apa...argumentez la o cafea...:ha::ha:

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Alteta, nu trebuie argumente pentru versus.:h5

Acel Kemppi costa 3000 lei second-hand, daca vrei caut echivalentul lui pe Migatronic, dar sigur ii sar doua plombe lui Karol:ha::ha:

Eu m-am gandit ca Focus Mig 130 PFC este suficient pentru aria de aplicatii exprimata, aici interveniti cu argumente.

Altfel nu spun cat costa:grin:

PFC inseamna Power Factor Correction - Migatronic spune ca aceasta functie ii permite sa functioneze alimentat de generator sau cu cabluri de alimentare lungi.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Alteta, nu trebuie argumente pentru versus.:h5

Acel Kemppi costa 3000 lei second-hand, daca vrei caut echivalentul lui pe Migatronic, dar sigur ii sar doua plombe lui Karol:ha::ha:

Eu m-am gandit ca Focus Mig 130 PFC este suficient pentru aria de aplicatii exprimata, aici interveniti cu argumente.

Altfel nu spun cat costa:grin:

PFC inseamna Power Factor Correction - Migatronic spune ca aceasta functie ii permite sa functioneze alimentat de generator sau cu cabluri de alimentare lungi.

Nu am argumente,pentru aplicatiile solicitate e mai mult decat suficient...si cu himenul intact...:ha::ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Este suficient , hai spune cate plombe costa .

Link spre comentariu

2989.80 Lei, TVA inclus, produs nou-nout, niciodata folosit.

Transport international, livrare in Bucuresti incluse in pret.

Fara rola sarma (merge doar cu 5 kg), fara butelie, fara carucior.

Nu navaliti, oricum nu dau decat "cate unul, sa s-ajunga la toata lumea":ha::ha:

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

incep din ce in ce sa ma conving si sa ma convinge-ti ca am plecat de la 1500-2000 am ajuns la 3000 :) si cred ca pana la urma stau pe partea mea dorsala si cand va fi sa imi cumpar unul imi iau un miller :):):)

dau pe el 2000 de dolari da macar stau linistit :):):) oricum nu ma grabesc :) teava la masina am legat-o cu sarma groasa de 3 stransa bine cu patentul :) nu mai e nevoie de sudura cel putin 1 an,:) asta daca nu cedeaza in alta parte:D:D:D

Link spre comentariu

Pret ok,puteam sa pariez ca nu sare de 600 de iepuroi (tva-ul nu se pune)...pentru hobbysti ar fi o solutie dar sunt putini cei care pot alege in cunostiinta de cauza...gunoaiele chinezesti de doi bani atrag ca magnetul,chiar daca nu poti lipi doua table cu ele...cine le ia se consoleaza cu gandul ca nu stie el sa umble cu "scula"...bineinteles ca exista si chinezarii cinstite,exceptii care confirma regula dar eu nu le cunosc,stiu doar aparate de uz industrial capabile sa tragi zilnic de ele ani la rand.:ha::ha:

L.E.

Bun Millerul...de fapt la nivelul ala toate sunt bune,nu ai cum sa gresesti cu firme de traditie...cu Miller am inceput si eu acum vreo 15 ani... am dat 780 de dolari pe cel mai mic mig-mag,280 de dolari pe o masca si m-am lansat in lumea sudurii cu sarma...de atunci am mai luat Miller si trag in continuare de ele.:h5

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

M-am bagat in discutie pt. ca doream sa mi se confirme un feeling. S-a confirmat:ha::ha:.

Inaltimea voastra, multumesc, parerea unui cunoscator este intotdeauna de folos.

Link spre comentariu

@giorgel, un tig cu alternativ, alimentat la 220V imi poti recomanda ?

Cum sa nu boierule, ia de colea, sa-mi zici cate vrei::grin:

Migatronic Focus TIG 200 AC/DC cu PFC - 2288 EURO exclusiv TVA.

Transport international, livrare in B incluse in pret.

Migatronic_Focus_Tig_200_AC_DC_en.pdf

Ambele preturi publicate astazi sunt oferte speciale, pe care mi le asum eu.:grin:

Preturile de lista sunt sensibil mai mari.:grin:

Am vandut cateva d'astea, 200 AC/DC, cu brenner de 8 m (standard vine cu 4m), firmelor care vand/serviseaza combine/tractoare.

Este singurul TIG cu AC pe care il fabrica Migatronic, cum spunea si Excelenta-Sa mai devreme:h5, pentru AC trebuie curenti mari.

In acest moment, pe site-ul importatorului Miller exista un 210 AC/DC, la superoferta 2500 EURO exclusiv TVA, pare-mi-se ca fara cabluri MMA/brenner TIG...pe cand Migatronicul este complet.:wink:

Editat de giorgel

Link spre comentariu

deci Giorgel :)

sa inteleg si eu :) daca dau 3000 lei imi dai tu scula de mai devreme aia din poza anterioara??:):):)

ca eu aveam impresia ca e doar o parere ca e o chinezarie naspa in comparatie cu Kempi :)

Link spre comentariu

deci Giorgel :)

sa inteleg si eu :) daca dau 3000 lei imi dai tu scula de mai devreme aia din poza anterioara??:):):)

ca eu aveam impresia ca e doar o parere ca e o chinezarie naspa in comparatie cu Kempi :)

Migatronic chinezarie?!? hai bre Karol, reciteste tot ce au scris sean70, si cos cred, despre migatronic.

2989.80 Lei, nu 3000, si ai o superscula nou-nouta.

Iti vor mai trebui rola de sarma 0.8mm/5kg, butelie cu codoi' sau corgon, regulatorul de gaz si un carucior, pe care ti-l faci daca ai aparatul, sarma, butelia si regulatorul :ha::ha:

Link spre comentariu

Giorgel :) recunosc ca dupa topical asta pana acum :) am ramas cu impresia ca Miler,Lincoln si Kempi sunt scule in rest tiriplici :) dar introducem in hall of fame si Migatronic:)

acum daca nu cer prea mult :) da o oferta complete, desigur fara carucior cam cat ar fi,:) desigur in PM daca nu poate fi postat pe aici pe forum/topic :)

repet eu ma documentez ca se apropie ziua mea si ma intreaba Sotia ce vreau cadou si sa stiu ce sa ii spun :):):)

Link spre comentariu

M-am bagat in discutie pt. ca doream sa mi se confirme un feeling. S-a confirmat:ha::ha:.

Inaltimea voastra, multumesc, parerea unui cunoscator este intotdeauna de folos.

Bre Majestate,ce feeling ti s-a confirmat?

Stii doar ca am vorbit despre Migatronic demult...adu-le ca nu te faci de rusine cu ele...propun ca la urmatoarea intalnire tematica sa abordam acest domeniu vast,spinos si complex...:old:banana

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Pun bre aici, pana m-or lua moderatorii la goana:wink:

- Butelie corgon - 4l-500 Lei, 10l-680 Lei, 14l-860 Lei? Sper ca nu vrei de 40l, ca iti va trebui si stivuitor:ha:

Aceste butelii sunt sub incidenta ISCIR - la 270 bar sunt adevarate bombe.

- Regulator - GCE (GasControlEquipment) Rhona - 240 Lei - se gasesc si mai ieftine, eu nu dau altceva.

- Rola sarma sudura - depinde ce vrei sa sudezi. Cea pe care o vindem noi in mod regulat, pentru ateliere auto, este pentru oteluri nealiate si cu continut redus de carbon.

Iti recomand sa cumperi de la o firma locala, unde eventual (si recomandabil) sa gasesti si o persoana priceputa, in stare sa iti ofere detalii specifice. Daca nu, tot forumu-i baza:h5. Sau iti faci cont pe sudura.ro:wink:

Sudura, prietene, este o adevarata stiinta. Nu degeaba cei mai buni sudori au salarii foarte bune peste tot in lume.

Am incercat si eu odata, cu un inverter MMA. :ha::ha:

Am exersat sudura unui fier-beton de 16 perpendicular pe o teava de un tzol jumate.

Am topit constiincios 2 electrozi de 2,5 mm, am facut un guguloi de toata frumusetea de jur-imprejur.

Satisfacut, am asteptat un oarecare timp pentru racire, apoi i-am f''*ut un picior fierului-beton.

S-a desprins de ai fi zis ca a fost lipit cu super-glue:grin::ha::ha::ha:

Nu am mai pus mana pe cleste de atunci, decat pentru probe ale aparatelor pe care le vindem sau le reparam.

Link spre comentariu

Bre Majestate,ce feeling ti s-a confirmat?

Stii doar ca am vorbit despre Migatronic demult...adu-le ca nu te faci de rusine cu ele...propun ca la urmatoarea intalnire tematica sa abordam acest domeniu vast,spinos si complex...:old:banana

Il abordam Your Highness, cum sa nu....oricum aratam toti a doua zi ca si cum am fi sudat vreo 2-3 electrozi fara masca:ha::ha::ha:

Cu feeling-ul e alta poveste, iti spun cu proxima ocazie.

Eu sunt convins de calitatea Migatronic, clientii nu prea inteleg...da' de ce-i mai scump decat Telwin?:ha:

Link spre comentariu

M-a mancat toata ziua sa-l sun pe ala cu Kemppi...l-am sunat...cica a vandut 180-ul si acum il are pe fratele mai maricel,200 Adaptive....vrea 3200 de lei si nu negociaza nimic...nu merita,la oferta il gasesti cu 1000 de euro fara tva,nou-nout...eu ii oferisem 500...

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare