ionion Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 (editat) De cateva zile incerc sa dau de capat la urmatoarea problema: luminile care indica viteza in care e cutia automata nu se aprind in bord si lampa marsarier nu se aprinde. cutia e intrata in protectie si merge doar cu a 3-a si R. Dpdv mecanic cutia e in regula, problema a inceput intermitent, in primele zile in mers uneori isi revenea totul la normal, dar luminile PRNDL palpaiau usor. Ramanea ok pana bagam in marsarier, iar problema reaparea. Asa ca m-am documentat si am inceput: - am inlocuit sensorul de pozitie de pe cutie cu unul care il aveam la indemana, dar nu s-a schimbat nimic. - am dus-o la un electrician care nu a putut sa ma lamuresca cu mare lucru. El suspecta un fir intre cutie si computerul de cutie. Releul cutiei se pare ca functioneaza - la diagnoza, testerul nu s-a putut conecta la computerul cutiei deoarece acesta nu are curent: "ori cablaraie , ori computerul in sine e dus" . - inapoi la electrician care acum zice ca e 75% sigur ca e computerul cutiei dus, dupa ce s-a uitat daca intra curent in ceea ce credeam ca e computerul cutiei, care se afla pe peretele dreapta dupa torpedou. Exista pe forum sau aveti o recomandare de vreo persoana care cunoaste modelul asta si ar putea sa ma ajute inainte sa fac un drum durero$ catre reprezentata. Multumesc UPDATE diagnoza de la mit motors a confirmat ca ecu nu primeste curent si ca cel mai probabil e un fir intrerupt intre cutie si ecu. Asadar, revin cu intrebarea, cunoasteti vreo persoana loc , care poate sa verifica cablajul respectiv si sa il repare? multumesc Editat Martie 18, 2016 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate