sogorul Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Bună, sunt în căutarea unui 4x4 si sunt într-o dilemă, nefiind cunoscător si cu un buget mai limitat am ajuns la câteva modele Mitsubishi pajero mk2, Hyundai galloper, kia retona si ssangyong korado. Menționez ca masina o voi folosi pentru soft-mediu off road. Mulțumesc anticipat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 si cam ce buget ai avea la indemana ? Nu de alta dar in functie de buget poate sunt si alte posibilitati. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 si cam ce buget ai avea la indemana ? Nu de alta dar in functie de buget poate sunt si alte posibilitati. Bugetul e undeva cam pana în 2000 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 pana in 2000 euro pajero si galoper gasesti numai gunoaie Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit pe la 2000 2300 neînmatriculate Mitsubishi si Hyundai care motorul mergea bine si exteriorul era asa si așa, dacă as găsi ceva k lumea poate ca as mai plusa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit pe la 2000 2300 neînmatriculate Mitsubishi si Hyundai care motorul mergea bine si exteriorul era asa si așa, dacă as găsi ceva k lumea poate ca as mai plusa Pluseaza si renunta la a mai scrie cu "k" pentru ca ne zgarie retina ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit pe la 2000 2300 neînmatriculate Mitsubishi si Hyundai care motorul mergea bine si exteriorul era asa si așa, dacă as găsi ceva k lumea poate ca as mai plusa neinmatriculat posibil , dar sa ai grija la taxa de inmatriculare ca daca nu sunt utilitare in acte pretul taxei depaseste cu mult pretul masinii Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Daca o vrei si inmatriculata in RO , bugetul este de anvelope si bullbar, nu de masina . Mai stange niste bani si in timpul acesta studiaza piata , citeste pe forum despre cheltuieli, reparatii, taxe, si poate vei intelege cum sta treaba cu pasiunea asta fata de 4x4. O masina ieftina este si prost intretinuta si vine cu niste defectiuni pe care tu va trebui sa le rezolvi. Rezolvarile sunt scumpe si de multe ori pot depasi valoarea de achizitie a masinii. Mai studiaza problema. :old Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Sogorul nu ne-a zis daca vrea sa o înmatriculeze sau i-o trebuie doar sa facă ture pe Oaș-Gutâi . La banii ăstia caută un Suzuki. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Sogorul nu ne-a zis daca vrea sa o înmatriculeze sau i-o trebuie doar sa facă ture pe Oaș-Gutâi . La banii ăstia caută un Suzuki. pai un samurai bun sare de 3000 euro :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Găsește si pe la 2000 € . Cu ceva rugina pe el, il cârpește si poate sa mearga 10 ani cu el. No problem! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit si feroza la 1800 euro înmatriculat în stare ok si diferența de bani ce o am eram dispus sa o investesc în mașină, am găsit si galloper la 2200 neînmatriculat cu cauciucuri bune si în stare buna si kia retona la 1500 neînmatriculat care am înțeles ca e mașină ok, pe mine ma interesează sa o iau si neînmatriculata ca sa o țin pe nr roși 3 luni si după sa o înmatriculez si sa încep sa bag bani în ea. Am în familie un mk 3 cu care am intrat în noroi si mi-a plăcut tare mult, dar eu vreau ceva mai mic si mai ieftin sa pot sa bag bani în el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 (editat) Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit si feroza la 1800 euro înmatriculat în stare ok si diferența de bani ce o am eram dispus sa o investesc în mașină, am găsit si galloper la 2200 neînmatriculat cu cauciucuri bune si în stare buna si kia retona la 1500 neînmatriculat care am înțeles ca e mașină ok, pe mine ma interesează sa o iau si neînmatriculata ca sa o țin pe nr roși 3 luni si după sa o înmatriculez si sa încep sa bag bani în ea. Am în familie un mk 3 cu care am intrat în noroi si mi-a plăcut tare mult, dar eu vreau ceva mai mic si mai ieftin sa pot sa bag bani în el. [ATTACH=CONFIG]261040[/ATTACH asta e prima experienta cu mk 3 Editat Martie 20, 2016 de sogorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit si feroza la 1800 euro înmatriculat în stare ok si diferența de bani ce o am eram dispus sa o investesc în mașină, am găsit si galloper la 2200 neînmatriculat cu cauciucuri bune si în stare buna si kia retona la 1500 neînmatriculat care am înțeles ca e mașină ok, pe mine ma interesează sa o iau si neînmatriculata ca sa o țin pe nr roși 3 luni si după sa o înmatriculez si sa încep sa bag bani în ea. Am în familie un mk 3 cu care am intrat în noroi si mi-a plăcut tare mult, dar eu vreau ceva mai mic si mai ieftin sa pot sa bag bani în el. galoperul e turism sau utilitara? ca si eu am vrut sa mai iau un galoper cu 2500 de afara , dar cand am calculat taxa iesea peste 3000 euro .deci mai mult decat masina si m-am lasat pagubas...la 5500 cat ieseam cu galoperul am zis pas ca de banii aia mai iau in patrol care joaca in alta liga ;) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 galoperul e turism sau utilitara? ca si eu am vrut sa mai iau un galoper cu 2500 de afara , dar cand am calculat taxa iesea peste 3000 euro .deci mai mult decat masina si m-am lasat pagubas...la 5500 cat ieseam cu galoperul am zis pas ca de banii aia mai iau in patrol care joaca in alta liga ;) Autoutilitara, dar acum sunt în dilema, adică sunt intre acest galloper si kia retona? Nu de alta dar Mitsubishi la bani ăștia nu am găsit decât gunoaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Autoutilitara, dar acum sunt în dilema, adică sunt intre acest galloper si kia retona? Nu de alta dar Mitsubishi la bani ăștia nu am găsit decât gunoaie pai galoper e tot mitsubishi , kia n-am vazut n-am testat doar turisme care nu exceleaza in nimc ...nu vad de ce ar face-o retona. Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Da asa este, dar tot aici pe forum am citit despre retona si spuneau ca era mașină chiar ok :) dar pe de alta parte Hyundai e mai mult Mitsubishi asa ca mai vad. Pana la sfârșitul săptămânii viitoare ma gândesc si luni vad după ce o sa ma duc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Retona este o masina extrem de rara, din aceasta cauza nu as recomanda-o. Cauza un cazan care este bine raspandit in piata, sa ai sursa de piese de schimb din dezmembrari. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Retona este o masina extrem de rara, din aceasta cauza nu as recomanda-o. Cauza un cazan care este bine raspandit in piata, sa ai sursa de piese de schimb din dezmembrari. PATROL :d Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sogorul Postat Martie 20, 2016 Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 PATROL :d Am găsit un patrol la 3500 gata de drum care arata într-un mare fel y60 cred, dar e cam scump pentru mine si este neînmatriculat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit un patrol la 3500 gata de drum care arata într-un mare fel y60 cred, dar e cam scump pentru mine si este neînmatriculat NU E SCUMP ...EU AM DAT PE AL MEU 5500 SI a mai inghitit inca pe atat :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 Am găsit un patrol la 3500 gata de drum care arata într-un mare fel y60 cred, dar e cam scump pentru mine si este neînmatriculat numa sa nu fie stricat colegule ,ca patroale pe la 3500 de euro rar se vad ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: Sfat pentru alegerea unui 4x4 La doo mei de eori ...cred ca nu poti spera la mai mult decat un samurai sau un cotet de mitsu englezoi cu volan la vecinu... dar asta doar ca buget de inceput. Dupe aia ... mai vrei, mai bagi o fisa ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate