Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buna ziua !

MPS

Postări Recomandate

Desi nu sunt membru chiar nou pe forumul acesta nu mi-am facut nici o prezentare pana acum pentru ca nu prea aveam ce sa prezint (aveam si am doar o berlina americana ca masina de zi cu zi, dar asta sunt sigur ca nu interesa pe nimeni).

Dar de joi 25.09.2008 situatia s-a schimbat, mi-am luat din germania un patrol y61 din '98. In curand o sa ma apuc sa il modific, putin cate putin, pana cand o sa fie numa bun de munte/noroi. Pentru detalii despre modificari am foarte multe intrebari deaorece sunt oarecum novice in acest domeni (4x4), dar o sa le pun in sectiunea dedicata nissan-ului.

Despre mine ce sa va spun, am 23 de ani peste cateva zile, sunt din bucuresti, sector 2, si de vreo 2 ani daca nu mai bine ma tot bate gandu sa imi iau un 4x4 si sa ma apuc de treaba. Oricum e clar ca am fost si eu infectat de acest microb.

Sper sa ma primiti printre voi si daca ma primiti poate imi spuneti de unde pot sa fac si eu rost de niste stickere cu :cl .

Daca vreti o sa pun si ceva poze cu masina atat ca nu am apucat sa fac pana acum desi fotografia e una din pasiunile mele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Buna ziua !

L-am luat cu 7000 si 101.000 km, iar inscrierea dupa calculatoarele de pe net ma costa intre 1500 si 10.000 (zece mii) in functie de norma de poluare. Eu stiu ca e euro 1 dar pe talon scrie ceva cu III deci nu stiu ce sa zic.

DAR caci exista si un dar, NU il inmatriculez in romania decat daca este euro 3 pentru ca atunci ar merita 1500. Am un prieten care e din zimnicea si are o masina inmatriculata in bulgaria, exemplu pe care il voi urma si eu. Si o sa ma coste in jur de 400-500 plus impozitu anual care inteleg ca si ala e mic, in jur de 100 de euro desi asta imi vine greu sa cred avand in vedere ca e un motor relativ mare. Ma rog, mare dupa standardele europene.

Dupa ce il inmatriculez si vad exact cum sta treaba o sa va mai spun, daca va intereseaza.

Acum pentru "soimu": stiu ca nu se raspunde cu o intrebare, dar in ce sens cum vreau sa il fac ?

Daca te referi la modificari, ei bine vreau sa incep cu rotile si suspensia, eventual si un bodylift si sa continui cu un troliu, bara fata eventual si spate, portbagaj, praguri mai de doamne ajta ca astea din fabrica pe care le are nu cred ca sunt foarte rezistente.

In fine nu stiu exact, rotile si suspensia sunt pe primu loc.

In alta ordine de idei va multumesc de primire si de urari.

LE: am uitat sa spun in pretu asta a venit si cu un set de 4 AT-uri yokohama la dimensiunile normale de fabrica adica 265/70 R16

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare