cace Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Are cineva prin zona Constanta Galati Braila tester pt disco 2.Eu sunt din Tulcea la Bucuresti ajung mai rar. Ma viziteaza "tres amigos" dar rar as vrea totusi sa stiu de la ce sa rezolv si asta . Va multumesc anticipat pt raspunsuri! Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Tester pt disco 2 TD5 Constanta salut! la constanta este un posesor de tester sergiu se numeste este aici pe forum SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Tester pt disco 2 TD5 Constanta Are cineva prin zona Constanta Galati Braila tester pt disco 2.Eu sunt din Tulcea la Bucuresti ajung mai rar. Ma viziteaza "tres amigos" dar rar as vrea totusi sa stiu de la ce sa rezolv si asta . Va multumesc anticipat pt raspunsuri! http://www.landrover.ro/reparatori Cat se pricep nu stiu, dar macar spune-le sa-ti printeze codurile de eroare gasite. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cace Postat Martie 25, 2016 Autor Partajează Postat Martie 25, 2016 (editat) Re: Tester pt disco 2 TD5 Constanta Da reprezentanta o stiam dar nu stiu ce sa le cer de la tester doar o diagnoza sau ce? Din lista banuiesc ca o sa imi spuneti voi ce sa schimb Editat Martie 25, 2016 de cace Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Martie 30, 2016 Partajează Postat Martie 30, 2016 Re: Tester pt disco 2 TD5 Constanta Salut. Testerul este la Medgidia. Tel O746174O75 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate