victor cojocaru Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 (editat) va salut! am pierdut antifurtul si nu pot desface roate....credeti ca ma puteti ajuta cu aceasta problema mare? multumesc! nu stiu cum pot uploada poze... e acel antifurt cu 3 gauri in surub... Editat Martie 25, 2016 de victor cojocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 25, 2016 Partajează Postat Martie 25, 2016 Re: Antifurt roata pajero Pai e simplu, dai cu clickul pe pictograma incercuita cu rosu , apoi urmezi pasii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victor cojocaru Postat Martie 26, 2016 Autor Partajează Postat Martie 26, 2016 Re: Antifurt roata pajero trebuia o rezolutie mai mica...multumesc! deci?unde as putea gasi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victor cojocaru Postat Aprilie 1, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Re: Antifurt roata pajero se poate inchide.l am rezolvat cu dalta si ciocanu in the TZ style!! mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate