Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegerea unui 4x4, sfaturi ?

adri

Postări Recomandate

Re: Alegerea unui 4x4, sfaturi ?

ptr aspectul utilitar cred ca cel mai potrivit ar fi o "utilitara" 4x4 gen vw doka, etc

un exemplu: http://olx.ro/oferta/volkswagen-doka-transporter-t4-1998-ID5eO2k.html#e8cba577ea

din ce spui tu accesul este un drum .... nu viroaga, nu rapa, nu albie de rau .... un drum sleaurit de carute dar totusi o cale de acces .... si in aceste conditii utilitara 4x4 cu anvelope adecvate va fi suficient

bena te va ajuta majoritatea transporturilor iar ca remorca ptr stupi recomand sa adaptezi o platforma auto.

vad ca tot se vehioculeaza ideea ca ARO este scump la impozite si asigurare .... e fix la fel de scum ca oricare masina cu acelasi statut (utilitara sau nu), acceasi capacitate cilindrica a motorului si aceeasi vechime .... ;

bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ptr aspectul utilitar cred ca cel mai potrivit ar fi o "utilitara" 4x4 gen vw doka, etc

din ce spui tu accesul este un drum .... nu viroaga, nu rapa, nu albie de rau .... un drum sleaurit de carute dar totusi o cale de acces .... si in aceste conditii utilitara 4x4 cu anvelope adecvate va fi suficient

Multam de raspuns. Intr-adevar este mare si ok VW Doka dar din cate stiu aceste tipuri de masini pacatuiesc tocmai prin a nu avea 4x4 ci doar tractiune pe spate, ceea ce nu rezolva totdeauna problema.

Referitor la Aro si impozite intr-adevar este ca orice utilitara, dar pretul sare si la impozit dar si la asigurare si eventual rovigneta din cauza capacitatii de peste 3000 cmcubi. Fata de un vitara de 1.6 cmcubi cred ca ajunge cu cateva miloane in plus pe an.

Link spre comentariu

Impozit orientativ pe an pt autoturisme (calculat pt Bucuresti, difera nitel de la judet la judet)

1300 cmc (Samurai) 50 lei

1600 cmc (Vitara, Feroza) 58 lei

2000 cmc (Vitara 2l, SUV-uri) 162 lei

2500 cmc (Discovery) 842 lei

2700 cmc (...) 1814 lei

3000 cmc (...) 1944 lei

3100 cmc (Aro) 4176 lei

3500 cmc (...) 4700 lei

4000 cmc (Jeep) 5200 lei

5200 cmc (Jeep) 6800 lei

Spor

Robert

Link spre comentariu

Multam de raspuns. Intr-adevar este mare si ok VW Doka dar din cate stiu aceste tipuri de masini pacatuiesc tocmai prin a nu avea 4x4 ci doar tractiune pe spate, ceea ce nu rezolva totdeauna problema.

Referitor la Aro si impozite intr-adevar este ca orice utilitara, dar pretul sare si la impozit dar si la asigurare si eventual rovigneta din cauza capacitatii de peste 3000 cmcubi. Fata de un vitara de 1.6 cmcubi cred ca ajunge cu cateva miloane in plus pe an.

Hilux si ai reductor si taxe mici sau patrol pick up

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Exista utilitare cu tractiune 4x4 ... strict la acestea ma refer.

Referitor la aro ... au motorizari diverse ... cea de 3119 cmc este adevarat cea mai raspandita (si cea mai fiabila adevarat) dar nu este unica.

Link spre comentariu

Exista utilitare cu tractiune 4x4 ... strict la acestea ma refer.

Referitor la aro ... au motorizari diverse ... cea de 3119 cmc este adevarat cea mai raspandita (si cea mai fiabila adevarat) dar nu este unica.

pai ce ti-am zis eu mai sus sunt STRICT utilitare ...si 4x4 pe deasupra ...de fapt sunt CRISTOSUL utilitarelor ...acuma tu sti daca vrei masina sau jucarie ;) Doamna Agiuta

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare