bogus Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 (editat) Stie cineva mai multe informatii despre aceasta masina ruseasca? Sau a vazut-o careva live? Un prieten de al meu e inebunit sa si-o cumpere si am zis ca poate ii prind bine niste sfaturi de la cineva care o stie http://www.uaz.ru/en/cars/patriot Editat Martie 29, 2016 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: UAZ Patriot Prezentarea e misto. Din ce am vazut pe net par capabile in teren. Am un prieten care a lucrat o vreme pe acolo si il intreb poate stie el ceva. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 Re: UAZ Patriot E singura masina vazuta de mine care la crush test a "beneficiat" de plecarea caroseriei de pe sasiu . [video=youtube;Wt-tavNg9c0] Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Re: UAZ Patriot M-am uitat si eu pe oferta lor. Astia ameninta Europa?... Serios? In 2016 astia ofera aceeasi duba din anii '70? Si acelasi UAZ pe care pana si raposatul ARO il batea la fundulet? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Re: UAZ Patriot ce mici roti i-au pus ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 (editat) Re: UAZ Patriot sunt in ucraina cate vrei, ei zic ca is foarte multumiti de ele, daca te intereseaza este o reprezentanta la Ujgorod, la aprox 180 de km de granita de la Sighet, sau aprox 120 de granita de la Halmeu, mai aproape ai o reprezentanta in care vorbesc romana, la Teceu, sau Tyachiv...daca te intereseaza, cer detalii :)) e in jur de 12 mii (noua) de USD, is facute pentru drumurile, conditiile si motorina lor... Editat Aprilie 14, 2016 de Cneazu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Re: UAZ Patriot Cică sunt cam stricacioase! Am un prieten în Rusia și a vândut o ! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 (editat) Re: UAZ Patriot din cate ziceau unii, are ceva platforma de iveco la baza...si motoare de iveco... cele mai noi de 2013 cica is mai bune, cutia de transfer era problema... Editat Aprilie 14, 2016 de Cneazu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Re: UAZ Patriot Problema mea nu e ce au de oferit. Problema mea e atitudinea lor. America are a n-a generatie de Wrangler/Rubicon, Germania are G-class, Anglia are Defender, Japonia are Land Cruiser si ei au... UAZ? Patriot? Care ramane fara sasiu la impact? Si duba aia oribila, neschimbata (pana si Gaz Gazelle e mai frumoasa). Bai, astia au arme nucleare si flexeaza muschii? Ce puii mei imi scapa mie din ecuatia asta? Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Re: UAZ Patriot Problema mea nu e ce au de oferit. Problema mea e atitudinea lor. America are a n-a generatie de Wrangler/Rubicon, Germania are G-class, Anglia are Defender, Japonia are Land Cruiser si ei au... UAZ? Patriot? Care ramane fara sasiu la impact? Si duba aia oribila, neschimbata (pana si Gaz Gazelle e mai frumoasa). Bai, astia au arme nucleare si flexeaza muschii? Ce puii mei imi scapa mie din ecuatia asta? Rusia are un decalaj tehnologic in ceea ce priveste bunurile de consum, ca mai tot estu Europei. Se datoreaza anilor de comunism si perioadei cand nu consumu era la baza societatii...si nu e neaparat rau asta. Minunatele masini din lumea capitalista uneori cedeaza in zonele din estul Rusiei, acolo trebuie sa fie simple si rezistente...tot uaz, kamaz, ural, vaz... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Re: UAZ Patriot Minunatele masini din lumea capitalista uneori cedeaza in zonele din estul Rusiei, acolo trebuie sa fie simple si rezistente... Acolo trebuie sa fie ieftine. Asta e cam singurul criteriu. Si piesele chiar sunt ieftine, si cel mai des si proaste - si au intrat intr-un cerc vicios :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate