Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate monta A/C pe TD4, 2004, 2.0 ?

Valentynvali

Postări Recomandate

Va salut respectuos dragi colegi. Vreau sa va intreb cite ceva legat de freelander ul meu daca ma puteți ajuta cu ceva pareri. Masina este Td4 2004 2.0 diessel merge ok si are 325 000km. Problema mare, maşina nu are AC. Aş vrea sa montez Ac pe ea. Se poate? Sa cumpar de la dezmembeari toata instalația si sa montez pe maşina mea. Se poate a montat cineva? Trebuie cumva schimbat si calculatorul maşinii. Se apropie vara si.....e tt necesar. Aştept pareri daca se poate monta sau daca cunoaseti pe cineva care stie se pricepe sa monteze. Va mulțumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se poate monta A/C pe TD4, 2004, 2.0 ?

De montat, se poate, dar o sa ai nevoie de tot sistemul pt AC (compresor, conducte, radiator extern, unitate interioara dedicata LHD, etc), alta curea de accesorii, si partea electrica aferenta.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Re: problema AC Freelander

Va salut respectuos dragi colegi. Vreau sa va intreb cite ceva legat de freelander ul meu daca ma puteți ajuta cu ceva pareri. Masina este Td4 2004 2.0 diessel merge ok si are 325 000km. Problema mare, maşina nu are AC. Aş vrea sa montez Ac pe ea. Se poate? Sa cumpar de la dezmembeari toata instalația si sa montez pe maşina mea. Se poate a montat cineva? Trebuie cumva schimbat si calculatorul maşinii. Se apropie vara si.....e tt necesar. Aştept pareri daca se poate monta sau daca cunoaseti pe cineva care stie se pricepe sa monteze. Va mulțumesc.

Nu stiu, daca are vreo legatura AC-ul cu computerul de bord. Poti cumpara din dezmembrari conductele, radiatoarele, nu stiu, care-i treaba cu cablajul.

Dar SA NU CUMVA sa cumperi compresorul din dezmembrari! Am cumparat doua, ambele au fost praf. Unul m-a tinut o luna, la celalalt i-a explodat valva de siguranta. L-au montat la o firma de specialitate. Au fost domni, nu m-au taxat nici cu manopera, nici cu costul freonului. Compresoarele OE sunt de obicei Denso, merg destul de mult fara probleme, iti recomand unul nou. Costa vreo 1500 Ron, au garantie, etc. Masinile dezmemebrate sunt deja praf, au uzura mare la AC, Se uzeaza multivalva si ambreiajul la ele. M-am invatat minte...

Link spre comentariu

Imi era teama de sistemul de instalatie. Mi a zis cineva ca imi trebuie si instalatia electrica. Se poate sa nu fie pe masina si deci trebuie sa o iau si pe asta. E costisitoare treaba dar trebuie sa o rezolv in Craiova vine vara ff repede. Mai astept pareri sau daca stiti pe cineva care se pricepe sa monteze instalatia de Ac pe masina. Multumesc.

Link spre comentariu

Am vorbit azi cu cineva care are service si totodata dezmembreaza numai freelander. Toate piesele de la a la z inclusiv instalatia electrica 250 E si manopera 300 Ron. Mi se pare acceptabil pretul. Omu zice ca intr o zi am ac functionabil pe masina. Sa fie asa sau mai si "paşte" omu. Voi ce credeti? Astept cit mai multe pareri.

Link spre comentariu

Ti-a spus si ca trebuie demontat bordul?:wink:

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Asa ca si pret..... nu stiu, dar..... o data intervenit in compartimentul motor, dar si la bord, daca tipul nu este meserias........ pot aparea sechele!

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

Pretul pentru instalatia completa mi se pare mic....iar pentru cat este de munca pretul la manopera...foarte mic....si cum a zis colegul sa fii foarte atent la remontarea bordului sa functioneze toate comenzile...si sa puna la loc toate suruburile zi clemele de prindere...asa ca sa nu mergi cu clopotei in bord...ca doar vine vara cu craciunul...

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Azi am fost la service si am vorbit cu meseriasul. Mi a facut o impresie buna pare om serios are atelierul lui si am inteles ca e cel mai bun din Craiova. Mi a facut lista cu toate piesele care imi trebuie si chiar pret la ele. In jur de 1200 Ron plus manopera de 150E. Piesele din dezmembrari. Astept pareri ce ziceti?

Link spre comentariu

Este un pret bun...dar vezi daca poti obtine o garantie la compresor si la lucrare

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare