Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitsubishi Pajero 3.2 DID LWB Light Mod!

Mitza1642944740

Postări Recomandate

Salutare!

Am achizitionat de aproximativ jumatate de an un Pajero 2001 LWB si care vreau sa ma apuc sa il modific un pic!

Pentru inceput am comandat un kit OME pentru 300 + kg din care mi-au sosit momentan doar arcurile si telescoapele spate. Urmeaza sa vina fata.

Dupa montaj o sa revin cu poze!

Am o intrebare pentru cei care si-au batut capul cu problemele oferite de catre montarea altor dimensiuni decat standard:

Se poate sa montez in configuratia de ridicare de 3,5-4 cm sa montez niste anvelope si jante et-30 cu dimensiunea 33x12.5xr15 (vezi poze) fara sa frece?

IMG_6086.thumb.JPG.b99e3f67a2cc757a7ab442a25276b4e5.JPG

IMG_6084.thumb.JPG.1ac9d2eea5e9458dc53913ccea0431cc.JPG

IMG_6083.thumb.JPG.641a245a53a2f39cf386cf189abab5c6.JPG

IMG_6213.thumb.JPG.4555322ccd8b6ff3893f4e28da9523c4.JPG

IMG_6454.thumb.JPG.02fa2cf3c7054c6db6a00e1877320690.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Mitsubishi Pajero 3.2 DID LWB Light Mod!

salutare,

eu am aceesi masina numai ca e din 2002 . Am inaltat-o si eu cu un kit de la Ironman de +5 si tutul a fost ok. Am avut montat pe ea si 33-uri si nu am avut nicio problema.

Singura chestie care ar puta sa apara cu bucsEle, daca nu sunt in mintile lor ai sa vezi ca masina va avea un comportament ciudat. si nu in ultimul rand geometria, dupa ce am montat kitul de inaltare am observat ca excentricele mele de pe fata si spate erau praf si am fost nevoit sa le schimb. Pentru puntea spate se gasesc bucsE de bascule si excentrice ( pe cele vechi a trebuit sa le scot cu flexul caci erau tepene rau), pentru puntea fata excentrice vei gasi, dar busEle de pe basculele inferioare nu le vei gasi pt ca cei de la Mitsubishi nu comercializeaza asa ceva iti vor vinde bascula intreaga. Eu am resuit sa-mi confectionez bucsEle respective din poliuretan.

daca mai ai intrebari, stii ce trebuie sa faci... :D

cu stima,

Ionut

Editat de Astral
BUCSA - BUCSE .... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar
Link spre comentariu

Perfect de acord, dar daca aia de la reprezenranta au zis ca nu exista nu mi-am mai batut capul si le-am facut din poliuretan asa cum am zis

Link spre comentariu

Multumesc de raspuns!

Am pus suspensiile momentan si unde le-am montat mi-au spus ca nu intra jantele de 15 fara distantiere care imi scot rotile mult in afara daca pun et de -30. Mi-am comandat jante pe 16 cu -25 care mi-au sosit dupa o greseala cu 5 gauri in loc de 6 si cauciucurile comandate sunt de 265/75 r16 pentru ca omul care le monteaza a spus ca nu imi intra mai inalte. Asa ca momentan stau pana ajung jantele resective.

O alta problema ce am e prostia care am facut-o cand am ales amortizoarele si arcurile. Pe fata le-am ales bine, avand invedere ca vreau sa pun bara cu troliu, dar pe spate am ales o configuratie de +300 kg de la OME, ceea ce rezulta, dupa cum va dati seama, intr-o scuturare de ficati mult prea grava pe drum accidentat( pe sosea e de vis).

Ideea alegerii acestei configuratii a fost ca am o rulota destul de mare 1,5 t cu o axa si cand incarc masina am vrut sa nu am probleme.

As avea nevoie sa stiu: Daca schimb doar arcurile pe spate cu unele mai moi dar tot din aceeasi gama, se v-a simtii ceva imbunatatire? Risc in acest caz sa stric telescopul?

Multumesc anticipat!.

Ps: imi zice mecanicul care se ocupa de masina ca dupa montarea suspensiilor si a jantelor cu cauciucuri mai mari nu se modifica geometria directiei. E adevarat?

Editat de Mitza
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare