Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Silverstone MT 117 sport vs MT clasic

Razvan95

Postări Recomandate

Va salut!

Vreau sa imi cumpar niste MT-uri dar vesnica problema, ce sa aleg?

Ce m-au atras foarte mult au fost MT 117 Sport deoarece au distanta mare intre crete.

Am cautat informatii pe forum dar tot nu m-am lamurit daca merita sau nu sa aleg.

Pe lista ar mai fi Cooper STT, Maxxis Trepador, KM2 si Mudster Circling (nu am vazut la noi).

Pe asfalt nu ma intereseaza foarte mult daca produc zgomot sau nu au aderenta mare la franare.

Anveopele vor fi montate pe un y61 SWB. Nu voi face off road extrem, dar nu vreau nici sa ma lase la greu :grin:

Ce am gasit eu...

Editat de Razvan95
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Silverstone MT 117 sport vs MT clasic

117 la bate pe toate celelalte eu m-am lamurit deja . Numai vs cu maxxisus nu stiu cum e , ca maxxis trepador este in doua variante , radial - care e mai slab in teren fata de BFG (aci poate fi si falsa comparatie , unul din amicii cu care ies le are pe Feroza , eu am BFG KM2 pe Y61 pe unde eu trec usor el trece greu , pe unde eu trec greu el troliu ) si MAXXIS TREPADOR Bias , foarte folosit pe afara , dar asta din ce am auzit nu se fabrica mai mic de 35.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

si eu imi voi lua un set de 117 Xtreme cat de curand ca alternativa la BFG MT in perioadele mai umede :).

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Nu arata rau in schimb nu o vad nicaieri de vanzare, ma refer in Romania

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

Anvelopa o gasesti in Romania de cumparat (vezi distribuitorii Silverstone), doar ca ...eu zic sa stai in banca ta cu acest tip de anvelope ... in afara faptului ca arata bine ... in rest ...nici un beneficiu ... mai intreaba pe colegii care au avut asa ceva.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

salut. eu am avut montate pe patrol asa ceva. zgomotoase in draci pe asfalt, parca ar fi simex, vibra volanul foarte tare dar nici nu am incercat sa le echilibrez. consumul a crescut mult, aveam echivalentul la 33 r16. in teren nu prea faceau mare branza. daca ar fi sa aleg nu as mai lua asa ceva. am vandut masina cu tot cu anvelopele noi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare