maxian paul Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Caut sa cumpar un regulator presiune pentru AR/Corgon si fata de Rhona despre care stiam sa sunt de calitate, am mai gasit si marca Most. Intrebarea mea este, ce sa aleg intre cele doua marci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Regulator presiune AR/Corgon N-as sti ce sa-ti spun. Sunt cam la fel, cred ca se si strica la fel :ha:. As zice Rhona, dar sunt subiectiv, nu am argumente. De stricat, in general, se intampla din cauza oamenilor. Le scapa pe jos cand schimba butelia, cade butelia cu tot cu regulator etc. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Aprilie 13, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Regulator presiune AR/Corgon Multumesc pentru raspuns, la Rhona eram hotarit numai ca am gasit Most la o oferta si nu stiu nimic despre aceasta firma. Pare totusi bine lucrat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Regulator presiune AR/Corgon Am eu si una si alta,fac aceeasi treaba pana se strica...din cauze umane,dupa cum zicea Giorgel... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Aprilie 13, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Regulator presiune AR/Corgon In cazul asta daca mai este valabila oferta cumpar Most iar daca nu iau Rhona. Mutumesc pentru lamuriri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate