Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum vi se pare pretul ACESTEI masinI ?

stelea

Postări Recomandate

Re: Cum vi se pare pretul la masina asta?

Nu mai sunt la curent prea tare cu preturile dar la prima vedere ...pretul e destul de mare. Din ce stiu eu asemenea utilaje se vindeau la nivelul anului trecut cu pana in 3000 de euroi.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsuri :tk

Cu cine am mai vorbit, mi-au raspuns la fel ca voi ...

Deci, pret supraevaluat ... Din pacate, nici nu prea am gasit altul la fel (model/dotari) pentru comparatie ...

Se poate inchide si sterge.

Multumesc :cl

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Pretul poate parea mare dar masina este intr-o stare tehnica si estetica ireprosabila!

In Romania nu gasesti asa ceva, la 3000euro poate doar cazaturi?!

Probabil ca piata nu este pregatita pentru un asemenea utilaj.

Nișa este destul de ingusta, cum spunea si @optimus mai sus!

Bafta la vanzare! :h5

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Masina a fost cumparata inital din Prahova. De 2 ori m-am dus sa o vad si cu banii pregatiti...dar nu era cel mai bun moment. Incepusem prea multe! Bine ca a luat-o altcineva.

Oricum, mergea intr-un mare fel. Din ce imi aduc aminte: pretul + banii investiti = un pret corect.

Ca o paranteza am vazut un explorer in doua usi pe net, generatia anterioara. Cred ca s-a dat...

Link spre comentariu

Masina a fost cumparata inital din Prahova. De 2 ori m-am dus sa o vad si cu banii pregatiti...dar nu era cel mai bun moment. Incepusem prea multe! Bine ca a luat-o altcineva.

Oricum, mergea intr-un mare fel. Din ce imi aduc aminte: pretul + banii investiti = un pret corect.

(...)

Asa este, fostul proprietar e un roman stabilit in state ... am pastrat legatura cu el.

Link spre comentariu

Daca tot vi se pare atat de ireprosabila estetic si tehnic si asa o afacere buna de ce nu o cumparati voi imediat?

"Cazaturile" din gama asta ...le gasiti la pana in 1500 de euro. Mai mult decat atat sunt unii care au avut masini din gama asta in stare buna la preturi ridicol de mici si au stat cu ele luni de zile pe internet fara a avea o oferta ...

Daca un vanzator va flutura prin fata ochilor un teanc de facturi prin care incearca sa "justifice" faptul ca "masina merita domne', uite ca am bagat tz mii de euro in ea" sa stiti ca asta nu e neaparat o garantie in vederea achizitiei unei masini in mintile ei.

Feriti-va de masinile rare, mai ales din categoria celor de peste ocean ptr ca orice operatiune in service devine atat costisitoare cat si cu probleme la un moment dat.

Desigur fiecare (isi) evalueaza fierul (lui) dupa propriile criterii. Pana la urma din postura vanzatorului nici un pret nu e prea mare asa cum din postura cumparatorului nici un pret nu e prea mic.

Link spre comentariu

Mai depinde şi de starea mașinii. Aşa ceva nu cumpără oricine, şi nici nu e VW să fie internetul plin de ele.

Una dintre problemele fara solutie, dup parerea mea, pentru masinile astea este ca cel care nu e deranjat de consum e deranjat de an si invers, cel nederanjat de an e deranjat de consum...Poate un gpl bine ales ar ajuta un pic iesirea din blocaj..

Link spre comentariu

......

Daca un vanzator va flutura prin fata ochilor un teanc de facturi prin care incearca sa "justifice" faptul ca "masina merita domne', uite ca am bagat tz mii de euro in ea" sa stiti ca asta nu e neaparat o garantie in vederea achizitiei unei masini in mintile ei.

...........

De ce.....???

Adica, dupa teoria asta, ar trebui ca nici macar o carte tehnica de service completata la zi sa nu mai fie ceva de luat in seama ?!?

Link spre comentariu

(...) Poate un gpl bine ales ar ajuta un pic iesirea din blocaj..

Da, e o solutie ...

De ce.....???

Adica, dupa teoria asta, ar trebui ca nici macar o carte tehnica de service completata la zi sa nu mai fie ceva de luat in seama ?!?

"Cine s-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt". Cred ca se referea ca nu ai garantia ca ce scrie acolo este si adevarat. Poti sa o iei cu o carte perfecta si sa crape la primul drum, sau fara istoric, dar sa te tina mult si bine. Oricum ar fi, tot loterie este ... Altii s-au "fript" cu masini noi, asa ca orice este posibil.

Cu cat masina e mai bine intretinuta, parca cu atat mai greu o dai si la un pret mic, pe cand altele samsarite, se vand imediat si la pret mare ...

Link spre comentariu

Re: Cum vi se pare pretul ACESTEI masinI ?

Astrale,

Teancul de facturi e una, cartea de service completata "ca la carte" e altceva. Nici macar cartile de service sau revizia la reprezentanta nu mai e ce au fost odata. Stelea a inteles ce am vrut sa spun.

Nu exista din punctul meu de vedere nici o masina second hand fara garantie care sa nu fie purtatoare de riscuri.

In cazul de fata, omul a cerut o parere despre un fier din punct de vedere al pretului. Nu cunosc propietarul si nici masina. Si chiar daca as fi stiut ...as fi dat acelasi raspuns.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Una dintre problemele fara solutie, dup parerea mea, pentru masinile astea este ca cel care nu e deranjat de consum e deranjat de an si invers, cel nederanjat de an e deranjat de consum...Poate un gpl bine ales ar ajuta un pic iesirea din blocaj..

O instalatie GPL la Explorer cred ca sare de 4000lei.

Nu Marius?

:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Re: Cum vi se pare pretul ACESTEI masinI ?

Inca o ''toroapa'' abadonata! :beat

N-ar fi fost rele ca masini ... motorizari similare cu Cherookee, dar greutate mult mai mare ce se reflecta direct in consum. La Explorer, ca design mi-a placut doar XLT-ul din prima serie :sm

1744025459_EXPLORERXLT.jpg.15aea21d9af88d8820c907f192c2dc61.jpg

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare