Valentin Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Din pacate trebuie sa imi schimb pe amandoua partile rurmenti fata. As dori sa stiu daca se poate aduce si fara flansa(hub flange) ca impreuna cu flansa si cu abs senzoc costa undeva la 259 lire si inmultit cu 2 :P Daca se poate aduce sa imi spuneti va rog si de unde, cod TAY100060 259 lire(butuc complet) si am gasit si cu nr FF002308(nu stiu ce reprezinta) la 215 lire. Multumiri anticipat Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Rurmenti fata disco II o poza cu butucul desfacut Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Rulmenti fata Discovery II FF002308 e doar codul intern de magazin (online) de la Famous Four http://www.famousfour.co.uk/images/parts/ff002308.jpg Ia fabricantul si seriile de pe rulmenti si o sa-i gasesti. Probabil ca sunt tot Timken si codul incepe cu NP. Mai ai de scos camasa exterioara a rulmentilor (o singura piesa pt ambii rulmenti) si mai e o serie pe exteriorul camasii. Sau daca-mi dai seria de camasa interioara poate gasim ce trebuie sa scrie pe cea exterioara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Septembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Rulmenti fata Discovery II seria de pe camasa interioara JRM 4549 ESE 2819 Timken Camasa exterioara cred ca ii impreuna cu butucul sau capsat, nu cred ca se poate scoate. Nu am vazut o delimitare intre camasa si butuc. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 Re: Rulmenti fata Discovery II Oops, am confundat cu butucul de la P38a. Da, camasa exterioara nu se scoate, nu e corp separat. Nu gasesti sa cumperi doar rulmetii. Idea e ca la D2 rulmentii nu se regleaza in vreun fel si vin reglati din fabrica la asamblarea butucului. Trebuie sa iei butucul cu totul. Codul piesei e corect, ramane sa vezi unde gasesti mai ieftin. Poti gasi genuine, OE sau pattern. Preferabil macar OE. Genuine gasesti la vreo 180 de lire bucata, plus vreo 30-40 de lire transportul pt amandoua, adica vreo 400 de lire cu totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Rulmenti fata Discovery II Multumesc de raspunsuri Aici am gasit cel mai ieftin http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... =WDVW&rd=1 dar nu stiu cat ii de original si nu stiu ce sa fac in rest sub 200 nu am gasit.Daca mi-ai zice si de unde gasesc la 180 lire genuine(de care as dori sa pun) :x (ca tiganul ii intinzi un deget si el vrea toata mana) oricum mai vreau sa comand semeringurile si burdufi de la planetare.Sunt bune dar sa nu am surprize ca si la rulmenti. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: Rulmenti fata Discovery II http://www.island-4x4.co.uk/front-wheel ... p-233.html Burduf - TDR100780 Simering - FTC4822 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Rulmenti fata Discovery II Problema a fost rezolvata piesele au sosit mai demult dar nu am avut timp pentru masina. Zilele astea s-a rezolvat. Rulmentii cred ca au fost OM nu G(genuine) pentru ca nu era nici o stanta de land rover pe ei sau ambalaj ceea ce cred eu ca trebuia sa fie, oricum multumesc D-lui fender pt ajutorul dat Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Rulmenti fata Discovery II Cu placere. E foarte bun ce-ai luat, sa n-ai nicio grija. Sunt Timken (OEM) furnizati de Bearmach. Pt Genuine dadeai mai multi bani doar pentru sigla LR pe cutie. Pe drumurile noastre ar trebui sa te tina cel putin vreo 100-125k km daca nu bagi masina excesiv de des in apa si, mai ales, nu supraincalzesti franele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate