Mospilan Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 (editat) Ce modificari sunt necesare pentru a aduce o vitara in stadiul acesta? Editat Aprilie 29, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road in primul rand de bani,cu rabdare gasesti tot ce vrei in forum 1 toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road minore alt motor, alta cutie , alte punti - dar sincer nu stiu ce rost ar avea sa faci asa o vitara in afara de a impresiona pe cei din clasa a 8-a ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road mall crawler A mall crawler is any truck or suv that's hella lifted and that's got like 33's. But the difference is not a spec of dirt can be found on it showing that it's not actually used for off road. The name comes from the word rock crawler which is a truck actually used for offroad rock crawling. -Also known as a street princess -Also known as a small penis kyle"look at all those SRH fags waxing their trucks" Me,"yeah they're getting ready to cruise over to the mall to show off their mall crawlers." Kyle,"well they gotta have something to compensate their little dics Chrome rims and to much lift along with no front drive shaft.. Make this a certifiable Mall Crawler.. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
harkonnen Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 (editat) Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Poti continua cu tendoane, suspensie, sasiu... Cred ca numai caroseria si bordul mai e de vitara, restul e altceva. Iti impartasesc din experienta mea de client al reconditionarilor totale de masini si de vitarist (am deja 2 modificate) O caroseria facuta profesional urca in jur de 5000Euro. Depinde cat este de mancata cea originala. Depinde de cum o vrei sa arate. Ce vopsea. O fonoizolatie cu Dynamat urca in jur de 500Euro. Vad ca are geamuri fumurii, alta cheltuiala. Un interior (nu se vede in poza) reconditionat sau refacut de la 0 urca pana in 2500Euro. Depinde ce material doresti. Piele, vinilin, carpete, etc Ca sa modifici un sasiu de Vitara sa ii pui punti de Patrol (1000Euro unele ok) trebuie cel putin 2000Euro. + suspensia, alta cheltuiala. Motorul de 2l al vitarei intoarce 35-urile (cam 1000Euro cauciucurile de 35) desi in poza cred ca sunt TSL Bogger de 42" Si nu incep inca sa adaug trolii, proiectoare, portbagaje superioare, bari, accesorii... Eu zic ca undeva in jur de 30000Euro (daca nu mult mai sus) te costa jucaria. Jucarie cu care vorba colegului de mai sus. In afara de impresii nu prea aduce mult mai mult plus decat o Vitara SWB de 1.6 cu 35-uri si autodeblocant pe spate... Si care o scoti lejer sub 4000-5000Euro si de care nu iti sare inima sa o bagi prin padure, noroaie, hartoape. Si crede-ma... Atrage si ea la randul ei privirea si adrenalina. Acuma mai stii.. Gusturile nu se discuta... Editat Aprilie 29, 2016 de harkonnen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mospilan Postat Aprilie 29, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road minore alt motor, alta cutie , alte punti - dar sincer nu stiu ce rost ar avea sa faci asa o vitara in afara de a impresiona pe cei din clasa a 8-a ? dupa cum am spus si in mesajul de prezentare...doar o curiozitate despre cum poti sa faci o simpla vitara sa arate in felul acela.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mospilan Postat Aprilie 29, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Poti continua cu tendoane, suspensie, sasiu... Cred ca numai caroseria si bordul mai e de vitara, restul e altceva. Iti impartasesc din experienta mea de client al reconditionarilor totale de masini si de vitarist (am deja 2 modificate) O caroseria facuta profesional urca in jur de 5000Euro. Depinde cat este de mancata cea originala. Depinde de cum o vrei sa arate. Ce vopsea. O fonoizolatie cu Dynamat urca in jur de 500Euro. Vad ca are geamuri fumurii, alta cheltuiala. Un interior (nu se vede in poza) reconditionat sau refacut de la 0 urca pana in 2500Euro. Depinde ce material doresti. Piele, vinilin, carpete, etc Ca sa modifici un sasiu de Vitara sa ii pui punti de Patrol (1000Euro unele ok) trebuie cel putin 2000Euro. + suspensia, alta cheltuiala. Motorul de 2l al vitarei intoarce 35-urile (cam 1000Euro cauciucurile de 35) desi in poza cred ca sunt TSL Bogger de 42" Si nu incep inca sa adaug trolii, proiectoare, portbagaje superioare, bari, accesorii... Eu zic ca undeva in jur de 30000Euro (daca nu mult mai sus) te costa jucaria. Jucarie cu care vorba colegului de mai sus. In afara de impresii nu prea aduce mult mai mult plus decat o Vitara SWB de 1.6 cu 35-uri si autodeblocant pe spate... Si care o scoti lejer sub 4000-5000Euro si de care nu iti sare inima sa o bagi prin padure, noroaie, hartoape. Si crede-ma... Atrage si ea la randul ei privirea si adrenalina. Acuma mai stii.. Gusturile nu se discuta... da multumes mult pentru informatii si detalii..cred ca nu o sa am asa ceva prea curand:))...dar o vitara putin modificata cred ca va merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Nu, nu va merita ! Din ce se vede in poza aia minuscula (una mai mare n-ai gasit...?) e vorba de schimbarea puntilor originale cu unele rigide, de schimbarea suspensiei originale cu una care ridica foarte mult masina si de roti monstruos de mari daca s-a pastrat motorul original de 1.6. Toate astea (si cate altele o mai avea masina aia...) au costuri probabil bine estimate de colegul de mai sus, necesita un atelier cu niste mecanici ultra-priceputi si onesti si nu in ultimul rand rabdare si tutun pentru ca toate modificarile alea nu se fac peste noapte si poate ca merita daca ai bani "fara numar, fara numar' si esti un fan inrait Vitara. Altfel, singura Vitara pe care am vazut-o cu punti rigide transplantate de la un Samurai (parca), a cedat nervos intr-un trial tinut in urma cu cativa ani in scop umnaitar si i s-a desprins puntea fata. (Daca gasesc filmuletul, pun link-ul aici). Oricum, proprietarul a avut nervi de otel si buzunare fara fund pana cand mecanicii au reusit sa faca masina cat de cat stabila, dar mai multe detalii nu am. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Pana una-alta, invata sa folosesti corect si eficient functia "Cautare avansata", detaliata mai jos http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 si apoi citeste ce-au mai incercat alti colegi : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90027-Suspensie-vitara-cu-punti-de-patrol&highlight=vitara+punti http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83418-suzuki-vitara-cu-punti-de-nissan-patrol&highlight=vitara+punti http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82908-vreau-sa-montez-punti-de-toyota-pe-o-vitara-2-0-16v-132cp&highlight=vitara+punti REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road La cum arata acel "proiect" (ca nu putem numi masina Vitara :oc) e clar ca proprietarul e un împătimit al mărcii Suzuki. Sincer la ce modificări au fost aduse nu cred ca sub capota mai există motorul de 2.0, cu atat mai mult cel de pe 1.6 (la cati bani a bagat, ar fi bataie de joc). Arata ca un 4x4 American folosit in bălțile de namol. Dar atat. Nu prea îi văd utilitatea pentru alt scop. E mult prea mult si pentru gusturile multor excentrici :ha: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Daca e doar caroseria si restul ar fi pe deplin functional ... alegerea caroserie e discutabila si iar discutabila dar posesorului nu i se poate reprosa nimic despre aceasta alegere ( pentru 'ca auto' ) . Eu caut un Trabant break , pentru aproape aceasi aberatie ca aia din poza ... De ce Trabant ? ... Pentru 'ca auto' . Pentru ca Pastele coincide cu 1 Mai . Pentru ca e mai lung decat Fiat 260 . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sami 1300 Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 (editat) Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road nu sunt rau dar pare o strutocamila.probabil ca scara CU care te urci in ea este din 3 segmente. Editat Aprilie 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road cos...e bai cu tine ....trabant? te-ai apucat de ceva tigari speciale ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Da , adica nu , adica beu ... braga ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Ce modificari sunt necesare pentru a aduce o vitara in stadiul acesta? [ATTACH=CONFIG]263012[/ATTACH] In primul rand ai nevoie de o Vitara :grin: . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioncii Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road Ce modificari sunt necesare pentru a aduce o vitara in stadiul acesta? [ATTACH=CONFIG]263012[/ATTACH] E doar părerea mea sau maşina asta e urâtă din orice punct de vedere te-ai uita? 1 "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road E doar părerea mea sau maşina asta e urâtă din orice punct de vedere te-ai uita? "Gusturile nu se discuta", nu-i asa...?:grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioncii Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Re: De ce este nevoie pentru a prepara o vitara de off road "Gusturile nu se discuta", nu-i asa...?:grin: Ai mare dreptate maestre. Nu vreau să supăr vreun fan Vitara, chiar mă bate gândul să-mi iau una, dar gusturile mele sunt departe de cea prezentată in acest topic. "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate