kimi Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 De la cunoscutul producator de echipament racing , pantofi Sparco SPORT L S3 , realizati special pt. mecanicii masinilor de curse . - marimea 43 , eu port 42 dar am senzatia ca imi sunt cu cca 1.5 nr. mai mari - cu protectie S3 și piele de antilopă, de primă calitate - Încălțăminte antistatică - Absorbție de energie, la călcâi - Partea superioară rezistentă la apă - Talpă rezistentă la uleiuri și hidrocarburi - Branț din fibre textile, rezistent la străpungere - Bombeu din material compozit, rezistent la șocuri de până la 200J - Racing model , 100% fara metal , nu da alarma la detectorul de metale - Calcai “Easy drive” pt. usurinta la condus Pret pe sparco-shop 99.6 € , se vand cu reducere la pretul de 320 lei , transport inclus . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Pantofi Sparco SPORT L S3 noi , in cutie Valabil . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Pantofi Sparco SPORT L S3 noi , in cutie Ofertă de sezon , 300 lei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat August 3, 2016 Autor Partajează Postat August 3, 2016 Re: Pantofi Sparco SPORT L S3 noi , in cutie Valabil . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Re: Pantofi Sparco SPORT L S3 noi , in cutie Sus . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Mai 9, 2017 Autor Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: Pantofi Sparco SPORT L S3 noi , in cutie Vanduti , multumesc pt. gazduire . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate