KAROLOKW Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Salutari si Cristos a inviat! va deranjez si scuze d eofftopic dar poate voi il cunoasteti pe protagonist si poate ii atrageti atentia ;) http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/s-plimbat-cu-masina-4x4-pe-plaja-din-mamaia-video-1468188 pe langa imaginea de rahat pe care o lasa despre LR mai e vorba si de tot ce inseamna comunitate 4x4. merci si scuze de interventie Editat Mai 2, 2016 de Astral Pui cratima doar cand te referi la propria persoana.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Intalnirea anuala a pasionatilor LR/RR editia aVIa 26-29 mai 2016 Balvanyos .............. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 2, 2016 Autor Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... sa traiasca domn'Astral :) vigilent in tot ce modereaza:) asa este ai dreptate mea culpa :) legat de postare nu am stiut unde asa ca am zis ca e mai bine sa fie la baietii cu utilajele in ograda:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... a mai fost unul si in Vama Veche :grin: daca nu ma insel avea un sticker cu T44 pe el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... a mai fost unul si in Vama Veche :grin: daca nu ma insel avea un sticker cu T44 pe el Nu are nicio legatura cu T44, pe masina este un stiker de la cupa organizata de T44; a fost concurent www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 2, 2016 Autor Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... eu nu acuz pe nimeni si nici nu arat cu degetul acuzator, am spus doar ca daca e cineva care il stie sa ii atraga atentia:) nu de alta da e posibil sa fie masina cuiva si sa o conduca altcineva, eu am patit cand am imprumutat masina cuiva sa ma trezesc ca ma suna oamenii si sa imi bata obrazul ca il alerg pe drum ca il claxonez...etc iar eu eram pe sezlong relaxat si cu o bere in mana la munte de 2 zile :):):) e pacat sa aparem asa cei din comunitate, sa ii lasam pe astia cu bmw-uri,mercedesuri :)...etc sa se faca de cacao cand vor s aimpresioneze o miti titi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Nu cunoastem personajul,nu e din trupa noastra. Masina parca am vazut-o in trafic...Def-urile sunt rare iar Def-urile SVX si mai rare...pacat de masina aia...nu e vina ei ca a mers prin apa. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Pacat....mare pacat....ca nu a ramas in apa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... Da, nu este de la noi din anturaj. Pacat de masina, frumusete de Svx. Editat Mai 2, 2016 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... daca este cumva vb despre un Deffender in 4 usi .... cred ca stiu al cui este ... si este in comunitatea de offroad..... nu ii dau numele dar o sa il sun sa-i povestesc... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... dar de ce sa nu-i dai numele...are imunitate parlamentara?:grin: oricum au adus un mare serviciu comunitatii 4x4 :ce Editat Mai 2, 2016 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... daca este cumva vb despre un Deffender in 4 usi .... cred ca stiu al cui este ... si este in comunitatea de offroad..... nu ii dau numele dar o sa il sun sa-i povestesc... E Mercedes si e in doua usi, deci poti sa-i dai numele.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... E cu 2 usi dar nu prea Mergedes..:ha: Editat Mai 2, 2016 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... daca este cumva vb despre un Deffender in 4 usi .... cred ca stiu al cui este ... si este in comunitatea de offroad..... nu ii dau numele dar o sa il sun sa-i povestesc... E in doua usi ... Dar cineva tot il stie ... masina aia nu s-a preparat singura ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Si ce vina are proprietarul daca n-a fost el la volan ? Si daca masina e "pe firma", a cui e vina ? N-ati vazut la tv ultima schema cu Mertzanul ala care dupa ce a fost urmarit cu impuscaturi si oprit cu greu, politaii au gasit inauntru pe unul pe bancheta din spate si le-a zis politailor ca el, beat fiind si dormind pe bancheta din spate, nu stie cine a fost la volan ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... E in doua usi ... Dar cineva tot il stie ... masina aia nu s-a preparat singura ... Modelul asta de defender s a vandut si echipat pentru expeditii. Si masina din Vama. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Nu este din LROC. Masina a fost preparata la 4x4 Planet pe vremea cand avea numere de Galati. Nu avem cum sa-i atragem atentia pentru ca nu frecventam si nici nu ne dorim sa frecventam aceleasi medii. Filmarea este facuta pentru un clip de promovare al unui club din Mamaia. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... HA HA HA , tocmai au spus la stiri ca jmekerul a primit amenda 20.000 lei.Sa-i fie de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... HA HA HA , tocmai au spus la stiri ca jmekerul a primit amenda 20.000 lei.Sa-i fie de bine. La noi, de la a primi si pana la a plati e cale lunga ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... HA HA HA , tocmai au spus la stiri ca jmekerul a primit amenda 20.000 lei.Sa-i fie de bine. O contesta in instanta si daca are un avocat abil, cu legile favorizante infractorilor, poate chiar sa i-o si anuleze..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Mda, m-am lamurit , voi doi tineti cu ursul...:cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Care din jmekeri a luat 20000lei amenda? Ala din mamaia sau ala din vama? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Mda, m-am lamurit , voi doi tineti cu ursul...:cn SI daca mai este si cum a zis @Mariusg, deci o filmare in scopuri comerciale, e posbil sa fie blindat de autorizatii si atunci....case closed ! :wink: Apropo, cel cu drona o fi avut autorizatie s-o ridice de la sol ? :ha: Ca parca si pentru asa ceva erau niste restrictii.....La pariu ca si pe ala o sa-l verifice nitel ! :ha: Parca vad ca daca nu a fost filmare cu autorizatii singurul care-si va lua amenda va fi ala cu drona ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Care din jmekeri a luat 20000lei amenda? Ala din mamaia sau ala din vama? La stiri ziceau ca amandoi ... dar ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Cand am vazut filmuletul ma asteptam sa vad ca se opreste in motorul in balta. Se vede clar ca a tras apa pe admisie dar se pare ca nu suficienta. Cand a iesit din apa si a plecat, masina scotea mult fum alb. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate