RobertoDHV Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Cei doi au cazut precum musca in lapte. In extrasezon plaja este practic invadata de masini, fara absolut nici o reactie din partea autoritatilor. Legea respectiva este din 2006, dar se aplica abia acum. Ca la noi..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Regretabila intamplare. Totusi, care este diferenta dintre cei de pe plajele acelea si colegii care scurma pasunile alpine cu MT-uri sau Simexi ? :mrgreen: 1 Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Regretabila intamplare. Totusi, care este diferenta dintre cei de pe plajele acelea si colegii care scurma pasunile alpine cu MT-uri sau Simexi ? :mrgreen: :br:g Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Regretabila intamplare. Totusi, care este diferenta dintre cei de pe plajele acelea si colegii care scurma pasunile alpine cu MT-uri sau Simexi ? :mrgreen: pai diferenta e astfel :) daca conform legii acesul pe plaja cu masina e total interzis in pajistea alpine nu e si asta atata timp cat pe acolo pe acea pajiste alpine exista un drum de orice natura atunci mt-ul si simex0ul poate traversa acea pajiste pe acel drum restul tine de bunul simt al fiecaruia pun problema altfel daca vrei cu un exemplu ceva mai aproape e tine :) daca in piatra craiului cineva un turist pateste ceva doamne fereste iar tu esti la un gratar la plaiul foii in sus pe valea aia care se lasa la dreapta de da spre fagaras...etc si stii ca turistul e coborat din lanturi/spirlea nu te duci cu masina ta trecand de bariera pana unde poti in sus pe vale pt a il ajuta? eu ma voi duce fara absolut nici o retinere iar daca dupa ma amendeaza...asta e am facut-o constient si pt o cauza clara diferenta intre aceasta actiune si cea a respectivului este ca el a intrat pe plaja doar for fun sau pt propria distractie ori sa se dea mare la vreo pitipoanca, cu siguranta ca daca intra cu masina in mare sa salveze o barca rasturnata sau sa preia un pacient ranit sa il duca rapid la spital, alta era treaba parerea mea dar cum parerea mea e a mea si nu am pretentia ca altii sa faca ca mine eu doar mi-am expus punctual de vedere si dezaprobarea legata de atitudinea avuta, plus de asta dupa atata mediatizare stai sa vezi ca atunci cand plec si eu cu familia la un gratar tot in plaiul foii cu masina si ma dau jos de pe drum si intru putin in stanga sau dreapta spre rau(sa stea Berea la rece nu de alta) ma trezesc cu jandarmul care vrea sa imi dea 20 de mii amenda, mie si altor zeci de grataragii ca mine...asta e correct? desi eu nu scurm nici nisipul nici muschiul de copac din pajistile alpine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... Ala s-a dat cu masina prin apa au venit valurile au ''curatat'' tot, acum ceva timp in cadru organizat niste participanti au culcat la pamant culturile oamenilor pentru ca acolo le-a zis arbitrul sa opreasca, pozele sunt pe fb, o sa-mi sariti in cap stiu....Poate unul din noi se va plimba pe acolo si agricultorul o sa-i blocheze drumul cu tractorul si o sa-i dea bataie. Discutia asta a mai fost doar ca actiunea se petrecea in alte zone :) si daca imi aduc bine aminte anul trecut au fost scandal tot pe la mare, Apropo la Corbu ai voie cu masina pe plaja ? Editat Mai 3, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... .....una e sa mergi pe pasune ca omul normal...alta e sa faci cerculete ca idiotul pe acolo.... una e sa mergi cu masina la Urlatoare la Vama Buzaului...total altceva e sa intri cu masina in cascada...... una sa sa urci la Lacul Vulturilor...si alta e sa intri cu masina in lac..... sa mai spun...? concluziile le trageti voi...moralistii Editat Mai 3, 2016 de Marius C alias Turagmes 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Eu nu sunt moralist. Am intrebat doar care este diferenta ? Ca sa stiu si sa nu gresesc :wink: . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... diferente sunt de nuanta, asa cum bine a punctat Turagmes principial, nu sunt diferente . mareee punct. Si legea cea din 2006 cu plajele si cea mai noua cu padurile sunt la fel legi si accesul este strict limitat.ca la noi se aplica dupa tv-u, inflamatie , ureche si moft ,asta este buba..... hai sa fim sanatosi si cel mai important: respectati fiecare si lasati-i pe ceilalti sa ia amenzile,rare .eventual incercati cu frumosul,intelepciunea si rabdarea sa explicati cand si daca vi se da ocazia ...... si daca ai cui explica si individul vrea sa invete.restul este can can si poveste forumistica sau activitate de pierdut timp. cati dintre voi/noi avem cunostinte despre natura,animale,plante si cati s-au implicat in educatie? am vazut 2 exemple aici.Colegul Paragusul si saptamana altfel la scoala.... unii cunscuti au ras cu lacrimi de asta.....ala si-a pierdut 3 ore cu niste copii din Buzau..... PLM, vorbim vorbe,de cele mai multe ori degeaba. dar asta este tabloul general. comentam ca-s cocalari.sunt cocalari pt ca le dam voie si noi aia multi ,destepti si drepti in toate nu facem nimic. dar de comentat comentam... Atentie, din ratiuni proprii m-am inscris aici si eu.... Editat Mai 3, 2016 de Astral Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... problema e ca s-au dat fel de fel de legi , legi care vor sa ne ingradeasca , la inceput nu s-au prea aplicat .... , dar uite ca timpurile se schimba , la inceput nu toata lumea avea smartfoane acum te trezesti filmat eins zwei ! Cu parere de rau vad anual cel putin 3-4 stiri care aduc damage imaginii offroadului. Sincer eu sunt enervat de ce s-a intamplat, enervat pe prostia soferului (ca nus-a gandit ca e plin de lume ), enervat ca repede s-a gasit cineva sa dea cu ciocu si sa alerteze garda , enervat ca pupezele de reporteri nu au altceva grande de pus pe ecran decataruntisul acesta de stire. In conditiile in care in Romania se fura n continuare , in conditiile in care exista probleme serioase pe rol. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... nu ca as fi de partea cocalarului, dar ce daune poate provoca plajei ? mi se par mai evidente urmele trecerii lasate de masina in padure. nu sunt de acord cu interzicerea intrarii cu masina nici pe plaja, nici in padure, atat timp cat nu se provoaca daune. ca de obicei, noi suntem mai catolici decat papa (exemplul cel mai recent este legea anti-fumat). ce poluare poate produce o masina sau un caine, cand in mare se varsa tot pisatul si cacatul a jumatate de europa ? totusi, cat de prost sa fii ca sa intri cu masina in mare daca nu ai intentia s-o traversezi ? apa sarata si nisipul nu afecteaza chiar deloc ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... nu ca as fi de partea cocalarului, dar ce daune poate provoca plajei ? mi se par mai evidente urmele trecerii lasate de masina in padure. nu sunt de acord cu interzicerea intrarii cu masina nici pe plaja, nici in padure, atat timp cat nu se provoaca daune. ca de obicei, noi suntem mai catolici decat papa (exemplul cel mai recent este legea anti-fumat). ce poluare poate produce o masina sau un caine, cand in mare se varsa tot pisatul si cacatul a jumatate de europa ? totusi, cat de prost sa fii ca sa intri cu masina in mare daca nu ai intentia s-o traversezi ? apa sarata si nisipul nu afecteaza chiar deloc ? Cata sare iei iarna de pe drum, aia e mizilic. O duce omul la spalatorie si gata, insa adrenalina si impresionarea pasagerilor e maxima ... Probabil asta a fost in mintea soferului. Daca a fost un spot publicitar, se schimba datele problemei, insa nu stiu daca intradevar asa a fost. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... cum se schimba datele problemei in cazul spotului publicitar ? ( daca e asa ma gandesc ca poate amendeaza si casa de productie...) ce ar promova videoclipul produs ? respect, bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... nu ca as fi de partea cocalarului, dar ce daune poate provoca plajei ? Mare lucru nu, o pata de ulei , ceva vaselina pe nisip, eventual luata pe vreun cearceaf, nimic ca sa nu iasa la spalat dar ia lasati la liber accesul pe plaja cu masinile... cred ca n`o sa mai ai loc sa stai pe acolo, de, apa curata, spalat sasiul eventual un schimbat de ulei ca apa`l duce! P.S. Eram copii si s`a apucat macaragiul de pe draglina sa schimbe uleiul motorului pe malul Somesului , noi la peste , el la 100m deasupara noastra! Cind i`am spus ca mudareste tot malul ne`a luat la injurat ca la usa cortului si ne`a amenintat ca ne si bate bine dupa ce l`am reclamat (degeaba) la seful de santier. No, noi am pierdut un loc de pescuit, el uleiul din motor proaspat schimbat da macar noi l`a golit in galeata si ca sa nu cumva sa gripeze motorul am pus galeata in cabina! Fiind noi cam neindemanatici cam jumate i`am varsat`o pe acolo.... Noroc ca era pe la sfirsitul vacantei ca nu am mai dat pe zona aia. Grig Editat Mai 3, 2016 de Ion_Bumbu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... cum se schimba datele problemei in cazul spotului publicitar ? ( daca e asa ma gandesc ca poate amendeaza si casa de productie...) ce ar promova videoclipul produs ? respect, bogdan. Pai asa se aude ca s-a filmat ceva clip pt un club de pe litoral...de acolo si filmatul spectaculos cu drona... Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Acu la stiri, ziceau ca-s trei ... doi la Mamaia (Defenderul si un BMW din Sibiu) si unul la Vama si ca i-au amendat pe toti trei cu cate 20000. Daca l-a amendat p-ala cu Defenderul, poate n-a avut si aprobare sa merga pe plaja ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Si pe policieni ii baga nitel la racoare, da`ai auzit tu ca le-ar fi confiscat vreuna de-un leu din sumele alea vehiculate ca le-ar fi ciordit...?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Daca nu ma insel cred ca Legea 18/1968 a fost printre primele abrogate, sau chiar prima?? Grig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Exista portite de scapare cum spunea si Astral. Nu vreau sa le dau idei caci avocatii in general fac o scoala in acest sens, dar legile in general sunt facute sa apere hotii si apoi dreptatea. Am atasat un astfel de caz, tocmai pentru vedea doar "o portita" folosita chiar de catre cei din MAI. Restul "E" vorbe, caci :pr Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 3, 2016 Autor Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Eu acum cativa ani am fost La un mm sa I au 6000/amenda dar am fost iertat de jandarmi pt ca atunci cand au inceput sa scrie Le a sunat cunoscut numele si au inceput sa puna diverse intrebari si am constatat ca, cu unii dintre EU am lucrat demult LA refacere de refugii din Craig ca Spirlea,Diana,Ascunsa...marcare de trasee...etc da daca nu ma recunosteau platram ca berila;) pt CE? Pt ca am trecut de bariera 5 metri prin albia de rau care era secat si pt ca era Decembrie era zapada de 1 m ;) IAR daca ma amenda era correct oamenii is I faceau treaba doar ca aspectual human a contact mai mult decay ardere fraierului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... oamenii rezervatiei? am avut si eu probleme cu ei...chiar acolo la intrarea in Prapastii :mrgreen: prin 78-90 nu prea i-am vazut la marcaje...la carat piloni in creasta...la batut cabluri in Pietricica sau spre vf Turnu dar acum se comporta de parca tot muntele e de la mama lor sapt trecuta am fost la Spirlea....vechiul refugiu era de 100 de ori mai fain Editat Mai 3, 2016 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Daca nu ma insel cred ca Legea 18/1968 a fost printre primele abrogate, sau chiar prima?? Grig In ian '90 pedeapsa cu moartea si apoi ilicitul ''Legea 18/1968''. Deci a doua. :sht Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 4, 2016 Autor Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... oamenii rezervatiei? am avut si eu probleme cu ei...chiar acolo la intrarea in Prapastii :mrgreen: prin 78-90 nu prea i-am vazut la marcaje...la carat piloni in creasta...la batut cabluri in Pietricica sau spre vf Turnu dar acum se comporta de parca tot muntele e de la mama lor sapt trecuta am fost la Spirlea....vechiul refugiu era de 100 de ori mai fain Da oameniblor plus AIA de LA romsilva sau cum rahat se numesc de pe dreapta cand vii spread plaiul foii IAR LA ultimulnrefigiu ala de Lemn din spirea am lucrat 2 saptamani cu cercetasii prin iulie august si in februarie parca era ,a ars say cum suspectam noi I sa DAT foc pt ca ii incurcam cu presents prin zona ca incepeau furaciunile si noi aveam access si eçhipamente si Le puteam pume bete in spite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Carolica, neicusorule, dezactiveaza-ti nebunia aia de T9 dictionary ca nu se mai intelege nimic din ce scrii ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Cocalarii de langa noi.... Daca a fost un spot publicitar, se schimba datele problemei, insa nu stiu daca intradevar asa a fost. cum se schimba datele problemei in cazul spotului publicitar ? ( daca e asa ma gandesc ca poate amendeaza si casa de productie...) ce ar promova videoclipul produs ? respect, bogdan. Ati inteles gresit! Ala cu drona, filma un clip publicitar, pt un club. Asa se explica prezenta lui pe plaja, cand l-a surpris pe "cocalar". Ala cu Defender-ul, nu avea nici o treaba cu clip-ul! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Cocalarii de langa noi.... Defenderul a circulat foarte mult prin galati,este posibil sa fie acelasi proprietar chiar daca are nr de if,masina este facuta sa dea bine la public cu lopata si high-lift,canistre si era intodeauna foarte curata.Proprietarul nu s-a implicat niciodata in iesiri sau actiuni in zona si de-asta nu il cunosc dar as putea sa aflu mai multe daca ar fi cazul,oricum nu este unul de-al nostru.Problema este ca lumea il percepe ca fiind din gasca noastra. Editat Mai 4, 2016 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate